praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Średnie zarobki w Unii Europejskiej http://loogis.eu/pl/wiadomosci/7/srednie-zarobki-w-unii-europejskiej
Cytat: SettediNove
acha jeszcze jedno..zebrzace 1 dziecko romskie w ciagu miesiaca zarabia 40 tys eu..jesli tak bardzo mowa o pieniadzach
Lzejszej od truskawkowej pracy szukajcie na stonach EURESu czy http://www.laboris.net/.
Spis legalnych agencji pośrednictwa pracy:
http://www.mtas.es/empleo/ett-OIA/ett_prov.htm.
A co T y adwokat nasz jesteś ? a te Twoje linki wsadź sobie gdzieś... Wielka Pani profesor haha
acha jeszcze jedno..zebrzace 1 dziecko romskie w ciagu miesiaca zarabia 40 tys eu..jesli tak bardzo mowa o pieniadzach
Lzejszej od truskawkowej pracy szukajcie na stonach EURESu czy http://www.laboris.net/.

A co T y adwokat nasz jesteś ? a te Twoje linki wsadź sobie gdzieś... Wielka Pani profesor haha

Ja nie zamierzam zmienić pracy truskawek bo pracuje z super ludźmi nie takimi jak Ty !!! i jestem zadowolona !!! jak tego nie rozumiesz to jesteś tępa a w Hiszpanii się ZAKOCHAŁAM czy to jasne ? i jak będę chciała sobie coś poszukać innego w necie to na pewno nie potrzebuje Twojej opinii i linków!!!

Co Ty wogole wypisujesz! A co mnie romskie dziecko! Ludzie z HONOREM wolą zapierniczać ciężko na polu niż żebrać! Nie chodzi tylko o pieniadzę, dziewczyno..wiesz co to HONOR i Duma wogóle?? Co Ty sugerujesz wogóle!? Obraszasz tutaj wszystkich! Zreszta ktoś na wysokim stanowisku JAK TY, nie powinnien przesiadywac na forum "truskawkowym"..masz widocznie nudne życie i nudną prace:/
Co Ty wogole wypisujesz! A co mnie romskie dziecko! Ludzie z HONOREM wolą zapierniczać ciężko na polu niż żebrać! Nie chodzi tylko o pieniadzę, dziewczyno..wiesz co to HONOR i Duma wogóle?? Co Ty sugerujesz wogóle!? Obraszasz tutaj wszystkich! Zreszta ktoś na wysokim stanowisku JAK TY, nie powinnien przesiadywac na forum "truskawkowym"..masz widocznie nudne życie i nudną prace:/
ewa7733

Ewa, dzieczyny mają racje. Poważnie to był złoty czyn! Mam nadzieje, że koleżanka była Ci za to wdzieczna. Możesz się czuć wyjątkowa..takich osob jak Ty jest garstka..niestety. Dobroci się człowiek nie nauczy. Zresztą mi też pomoglaś, udzielając wielu cennych informacji. Dziękuje.

Brawa dla Ewci!
Witam wszystkich forumowiczów! Jestem "nowa" na tym forum, mieszkam na podkarpaciu. Początkiem kwietnia wybieram sie do Hiszpanii, jadę busem "Sprinter" - firma z Ropczyc. Szukam osób z okolic króre jadą w tym terminie - zamierzam wyjechać w pierwszy czwartek kwietnia. Dojeżdżam do Madrytu a stamtąd autobusem do Huelvy, jadę sama i szukam jakiejś przyjaznej duszy żeby nie czuć się tak samotnie:p Jadę nie pierwszy raz ale rok temu też jechałam sama i ojadłam się mnóstwo strachu i stresu, sama w środku nocy na tym dworcu i same obce twarze, jacyś menele zaczepiają:/ Fajnie byłoby poznać kogoś przed wyjazdem, żeby było jakieś miłe towarzystwo. Bo tam na miejscu na Polki niestety nie ma co liczyć...
edytowany przez AaaKa: 18 mar 2013
Cytat: Kamillaa26
ewa7733

Ewa, dzieczyny mają racje. Poważnie to był złoty czyn! Mam nadzieje, że koleżanka była Ci za to wdzieczna. Możesz się czuć wyjątkowa..takich osob jak Ty jest garstka..niestety. Dobroci się człowiek nie nauczy. Zresztą mi też pomoglaś, udzielając wielu cennych informacji. Dziękuje.

Brawa dla Ewci!

Dla mnie to nie był złoty czyn bo jeśli jadę z kimś to z nim albo wracam albo tam pracuje i pomagam osobie żeby ją nie wywalili a jakby ją wywalili to ja bym tam też nie została mam taką zasadę w sumę każdemu bym w takiej sytuacji pomogła bo wiadomo , że każdy tam jedzie aby zarobić a nie zaraz wracać , ona bardzo rwała się do pracy chciała pracować i pomimo młodego wieku byłam pod wrażeniem że ona chce pracować a nie miała też pieniędzy na bilet to jej pożyczyłam była szczęśliwa że wyjeżdza do pracy i że pozna kawałek świata bo nigdy nie była za granicą ja ja podziwiam bo mam siostrę która w ogóle nie chce nigdzie pracować a ona młodziutka i miała zapał do pracy a ze jej nie wychodziło ale się bardzo starała a to się liczy ps tak podziękowała mi nie raz była zadowolona że przyjechała z pieniędzmy prawie 10 tys chciała zarobić na prawo jazdy i dac mamie resztę.
piszac cokolwiek o Mario solidaryzowalm sie z tymi ktorzy juz wczesniej o nim pisali,proszac by uwazac na niego ,ze przewala ludzi na zaliczkach..gosc pisze/ podaje ze potrzebuje 350 kobiet..czy tam faktycznie pojedzie az 350 kobiet???wy to mozecie sprawdzic jak tam dojedziecie...Gosc pobiera zaliczki..zalozmy, ze zglosi sie do niego 4 x wiecej..z calej Polski..4 x wiecej kobiet niz owe potrzebne mu 350 kobiet i od wszystkich wezmie zaliczke po 30 zl..Pojedzie do pracy ok 300, reszta 1 tys kobiet zostanie przewalona na zaliczce 30 zl..cyfra mala, nikomu sie po sadach nie chce chodzic za tak mala cyfra ale ta cyfra 30 zl x tysiac przewalonych kobiet zostaje w kieszeni goscia i tak w kolo macieju co rok 30.000 zl
ok 8 tys eu..samo wpada w kieszen..kaska na ladne wakacje z partnerem

Wiesz co mam głęboko w d... Twoje solidaryzowanie się z nami my tego nie chcemy więc zajmij się swoją rodziną o tyle o ile ją w ogóle masz !!!
pozwole sobie jeszcze jedno zauwazyc bo tego sie nie da zauwazyc, ze wiele z tych nickow ktore sie wpisaly na ostatnich stronach tego thread sa albo nicki ledwie dwudniowe albo od kliku tygodniowe i aktywne tylko w temacie truskawek Nie uczestniczace nigdy na forum hiszpanskich nie piszace w innych watkach i obecnie zawziecie broniace Maria o zdarzalo sie i na postach truskawki 3 i truskawki 2..i tak jest co roku!!! ze wyskakuja z nienacka nicki piszace pozytywnie o panu M. Tak jest co roki nicki pojawiajce sie znikad i potem znikajace...jakby pisala tylko jedna osoba.. Wiec ich opini i zolci z chorej watroby wylewanej na mnie nie biore zupelnie pod uwage. Szybkich truskawek zycze juz od jutra.:D Milego truskawkowania!

A CO CIE DO CHOLERY OBCHODZI KTO OD KIEDY JEST ? PYTAM SIĘ ZAJMIJ SIĘ SWOJA D... JA NIEDAWNO PRZEZ PRZYPADEK ODKRYLAM TE FORUM SZUKAJAC NAUKI JEZYKA HISZPANSKIEGO WIEC GÓWNO TOBIE DO TEGO KTO OD KIEDY JEST !!!
Do ewa7733
Na prawdę jesteś WIELKA!!!
Cytat: AaaKa
Witam wszystkich forumowiczów! Jestem "nowa" na tym forum, mieszkam na podkarpaciu. Początkiem kwietnia wybieram sie do Hiszpanii, jadę busem "Sprinter" - firma z Ropczyc. Szukam osób z okolic króre jadą w tym terminie - zamierzam wyjechać w pierwszy czwartek kwietnia. Dojeżdżam do Madrytu a stamtąd autobusem do Huelvy, jadę sama i szukam jakiejś przyjaznej duszy żeby nie czuć się tak samotnie:p Jadę nie pierwszy raz ale rok temu też jechałam sama i ojadłam się mnóstwo strachu i stresu, sama w środku nocy na tym dworcu i same obce twarze, jacyś menele zaczepiają:/ Fajnie byłoby poznać kogoś przed wyjazdem, żeby było jakieś miłe towarzystwo. Bo tam na miejscu na Polki niestety nie ma co liczyć...

Witaj z tego co mi wiadomo to dziewczyny te z forum jaką albo teraz 19 tego albo po 25 marca od Maria ale nie słyszałam żeby ktoś jechał busem -pozdrawiam.
Cytat: AaaKa

Cześć ja nie jadę busem jade albo z Mariem po 25 marca ale to jak zdarze pozaąłwtiac swoje sprawy albo sindbadem do madrytu a stamtad tak jak ty piszesz ale na razie nic jeszcze konkretnego nie wiem.
do ewa7733
Podziwiam Cię za odwagę za chęć pomagania innym fajnie mieć taka koleżankę ze sobą lub przyjaciółke może spotkamy się jak pojae drugim terminem z Mario- pozdrawiam
Do SettediNove szkoda już się wypowiadać na Twój temat nie jesteś Tu po prostu mile widziana przez forumowiczki.
Cytat: MIMI3030
Do ewa7733
Na prawdę jesteś WIELKA!!!

tak zgadzam się z Tobą całkowicie
Dziewczyny , przestańcie już bo się zaczerwienie ps dla mnie pomaganie jest przyjemnością już taka jestem i dla mnie to jest normalne.POZDRAWIAM.
Cytat: ewa7733
Dziewczyny , przestańcie już bo się zaczerwienie ps dla mnie pomaganie jest przyjemnością już taka jestem i dla mnie to jest normalne.POZDRAWIAM.

no może i jest dla Ciebie normalne ale to jest rzadkość a zwłaszcza za granicą ja tam jeżdzę to wiem jak tam jest trafia sie straszne mendy że chciałyby Cię prędzej stamtąd wykopać aniżeli pomódź
Tak to prawda co pisze Ola takich osób na palcach można wyliczyć jest strasznie malutko i trzeba się takimi osobami chwalić i im dziękować oby więcej takich było, miło trafić samemu na taka osobę-).
Do SettediNove a co Cię intereuję kto od kiedy tutaj jest ?nie wierzę że jesteś adwokatem ponieważ żaden adwokat nie przesiaduje na takim forum ma wiele innych obowiązków oprócz rodziny.
Średnie zarobki w Unii Europejskiej http://loogis.eu/pl/wiadomosci/7/srednie-zarobki-w-unii-europejskiej

a jak będe chciała poczytć o średnich zarobkach w europie to sobie sama poszukam , nie musisz nikogo w tym wyręczać bo nikt o to Cię nie prosi!
Jaki z niej tam adwokat, to poważny zawód ona zachowuje sie jak nieuleczlnie chora.Udaje nie wiadomo kogo.ona jest obłokana,a z takimi to do wariatkowa.brucha
Cytat: elaglim
Jaki z niej tam adwokat, to poważny zawód ona zachowuje sie jak nieuleczlnie chora.Udaje nie wiadomo kogo.ona jest obłokana,a z takimi to do wariatkowa.brucha

Hejka całkowicie się z Tobą zgadzam to prędzej pani lekkich obyczajów a nie żaden z niej adwokat.
Dzięki za odp:) z tego co widzę to nie ma tutaj raczej dziewczyn z Podkarpacia...? A jak jedziecie sindbadem to w jaki dzień tygodnia wyjeżdżacie? Mój bus wyjeżdża w czwartki nad ranem i w nocy z piątku na sobotę jestem w Madrycie, ostatnio jechałam tym autobusem o 24.00 bo jakies paczki rozwozili i długo zeszło we Francji ale jak dobrze pójdzie to może zdążę na ten o 22.00. Sama jeszcze dokładnie nic nie wiem bo nie rezerwowałam miejsca tylko chodzi o to żeby był ktoś "znajomy" jak już dojadę na ten dworzec. Jak będziecie już coś wiedzieć na temat wyjazdu to piszcie:) może akurat sie tak złozy że dojedziemy o podobnej godz do Madrytu
edytowany przez AaaKa: 18 mar 2013
Cytat: ANIA-POLSKA
Do SettediNove szkoda już się wypowiadać na Twój temat nie jesteś Tu po prostu mile widziana przez forumowiczki.

to jest wolne forum i pisac moze kazdy,byleby nie obrazal innych..ty mentirosa daj szybko ten wpis gdzie napisalas ze jakobym niegrzecznie sie odnioslasie do nicka Madziulek, klamiesz, nigdy bym nie nazwala na forum kogokolwiek w ten sposb jak mi zarzucilas ,Mentías cuando me decías na moj temat.Bede pisac kiedy mi sie podoba jestem uprzejma osoba i traktuje wszystkich zyczliwie nie obrazam nikogo i nie nawoluje do linczu jak ty..za to ci grozi ban...za nawolywanie do przestepsatwa jakim jest lincz,do klotni internetowej to jest wbrew netykiecie http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Nie muszisz czytac ani komentowac moich wpisow ,do Madzulek juz napisalam mail
to bylo do MIMI60
W związku z natłokiem postów pisanych wielkimi literami, przypominam szanownym formumowiczom, że jest to wbrew tzw. netykiecie i oznacza to krzyk ,wrzask
Z tego co pamiętam nawet regulamin forum o tym wspomina. Dlatego proszę o nieco szacunku dla innych i używanie DUŻYCH LITER naprawdę wtedy gdy jest to konieczne
to bylo do MIMI60

Ha do Mimi 60 ? i Ty jesteś adwokatem ? to chyba raczej beznadziejnym ale ¡Estás mintiendo!
to bylo do MIMI60

Usted está desesperado!
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego