Cytat: Kamillaa26
ewa7733
Ewa, dzieczyny mają racje. Poważnie to był złoty czyn! Mam nadzieje, że koleżanka była Ci za to wdzieczna. Możesz się czuć wyjątkowa..takich osob jak Ty jest garstka..niestety. Dobroci się człowiek nie nauczy. Zresztą mi też pomoglaś, udzielając wielu cennych informacji. Dziękuje.
Brawa dla Ewci!
Dla mnie to nie był złoty czyn bo jeśli jadę z kimś to z nim albo wracam albo tam pracuje i pomagam osobie żeby ją nie wywalili a jakby ją wywalili to ja bym tam też nie została mam taką zasadę w sumę każdemu bym w takiej sytuacji pomogła bo wiadomo , że każdy tam jedzie aby zarobić a nie zaraz wracać , ona bardzo rwała się do pracy chciała pracować i pomimo młodego wieku byłam pod wrażeniem że ona chce pracować a nie miała też pieniędzy na bilet to jej pożyczyłam była szczęśliwa że wyjeżdza do pracy i że pozna kawałek świata bo nigdy nie była za granicą ja ja podziwiam bo mam siostrę która w ogóle nie chce nigdzie pracować a ona młodziutka i miała zapał do pracy a ze jej nie wychodziło ale się bardzo starała a to się liczy ps tak podziękowała mi nie raz była zadowolona że przyjechała z pieniędzmy prawie 10 tys chciała zarobić na prawo jazdy i dac mamie resztę.