praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
weż tyle ile sie zmieści -)
to różnie ale każdy bierze tyle przeważnie ile zmieści się w walizce i żeby zmieścić się zazwyczaj w 30 kg ja brałam moje ulubione ubrania w których lubię chodzić i do pracy tak żebys miala na zmiane bo zdarzylo się że dziewczyny mialay tylko jedne robocze ciuchy a padalo przez kilka dni i bylo zimno i nic nie schlo wiec chodzily potem w normalnych dobrych ubraniach.
A jak będę się chciała zadzwonić do PL? To muszę kupić jakaś karte startowa w hiszpanii z nowym nr tel.??

Kurde, ale ja wam truje:P
JA TEŻ BIORĘ ZAWSZE TYLE ILE SIĘ ZMIEŚCI W WALIZCE I JESZCZE MI JEST MAŁO POTEM MOŻESZ SOBIE COŚ TAM KUPIĆ ALE JAK NIE CHCESZ TAK TRACIC KASY TO WEZ JAK NAJWIECEJ
T o sobie kupujesz kartę hiszpańska i taniej Ci wychodzi
możesz kupić sobie nową kartę hiszpańska lub dzwonić do rodziny z tzw lokatorium gdzie sa budki i stamtąd dzwonisz o wiele taniej lub internet sobie możesz kupić np za 10 euro na laptopa lub do komórki
nie trujesz to normalne że masz dużo pytań i każdy na Twoim miejscu ma dużo pytań ja tez kiedyś miałam pytania zanim pierwszy raz wujechałam
ja mam zawsze ze soba lapka i neta sobie tam kupuje
TAK NAJLEPIEJ JAK MAS ZLAPTOPA TO MOZESZ POROZMAWIAC PRZEZ SKYPE NAJLEPIEJ
¿Jedzie ktos we wtorek?
edytowany przez diabelek87: 17 mar 2013
Cytat: diabelek87
¿Jedzie ktos we wtorek?
a z kim jedziesz z Dromadera z Wrocławia ?
edytowany przez diabelek87: 17 mar 2013
Ja jutro będe dzwonić do dromadera w sprawie swojego miejsca i jak coś pojade w drugim terminie. 3majcie kciuki
drugim terminem czyli jakim ? po 25 marca czy chodzi Ci o teraz we wtorek ?
Cytat: Kamillaa26
Ja jutro będe dzwonić do dromadera w sprawie swojego miejsca i jak coś pojade w drugim terminie. 3majcie kciuki

a wplacalas juz zaliczke ?
Ja mam zamiar jechac po 25.03. Nie w ten wtorek. Nie wyrobie się w jeden dzień.
Nie zaliczki nie wplacilam jeszcze.
Cytat: MIMI3030
Do SettediNove: N o prosze odezwała się matrona że troszczy sie o rodaczki !!! haha wiesz co ? gówno prawda bo jakbys się naprawde troszczyła to byś SWOJEJ PRZYJACIÓŁCE załątwiła prace taką gdzie ty pracujesz i zarabiasz 5 RAZY WIĘCEJ BUHAHAHA a tak ją wciskasz na truskawji ? NIEZŁA Z CIEBIE SUKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz dziewczyn ma male dziecko i tylko skonczona postawowke7bo musiala wlasne rodzenstwo naianczyc jej matak tylko dzieci rodzilai nic innego nie potrafila robic,glod wdomu,pomagalam ile moglam ale 12 lat juz mnie nie ma, nie zna jezykow..dziecka nie zostawi meza nie zostawi..ten jezdzi no Norwegi.Namawiam ja na kursy wieczorowe..miala koszmarne dziecinstow..zyla wpatologicznej rodzinie.Cudem ja wynalazlam na NK..i stad mamy kontakat../kto wXXI w.uzywa NK??/nie znacie szczegolow wyrokujecie bardzo negatywnie,kazdy jest panem swego zycia..przeciez nie bede moim przyjaciolom zycia ukladac..ani wam,to jasne.Wiecej tolerancji zycze
widzac wasz entuzjazm..zaproponowalam jej truskawki..suma 38 eu zrobila na niej wrazenie.Moja siostra zas po studiach/niemiecki ang/ pracuje w salonie sprzedazy telefonow,zarabia 1,tys na reke,wyplate dostaje zwsze po terminie.Szok. I niechce wyjechac! Mnie te cyfry szokuja.
8oo tys dzieci w PL gloduje--to co jest w Pl to jest nie do uwierzenia..wyjechac, wyjechac i nie wracac tam.
Cytat: SettediNove
Cytat: MIMI3030
Do SettediNove: N o prosze odezwała się matrona że troszczy sie o rodaczki !!! haha wiesz co ? gówno prawda bo jakbys się naprawde troszczyła to byś SWOJEJ PRZYJACIÓŁCE załątwiła prace taką gdzie ty pracujesz i zarabiasz 5 RAZY WIĘCEJ BUHAHAHA a tak ją wciskasz na truskawji ? NIEZŁA Z CIEBIE SUKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wiesz dziewczyn ma male dziecko i tylko skonczona postawowke7bo musiala wlasne rodzenstwo naianczyc jej matak tylko dzieci rodzilai nic innego nie potrafila robic,glod wdomu,pomagalam ile moglam ale 12 lat juz mnie nie ma, nie zna jezykow..dziecka nie zostawi meza nie zostawi..ten jezdzi no Norwegi.Namawiam ja na kursy wieczorowe..miala koszmarne dziecinstow..zyla wpatologicznej rodzinie.Cudem ja wynalazlam na NK..i stad mamy kontakat../kto wXXI w.uzywa NK??/nie znacie szczegolow wyrokujecie bardzo negatywnie,kazdy jest panem swego zycia..przeciez nie bede moim przyjaciolom zycia ukladac..ani wam,to jasne.Wiecej tolerancji zycze

do Ciebie to ja ni będe miała tolerancji bo nasmiewasz się z nas ż epracujemy na truskawkach a Ty wielce pani bogata co to 200 euro zarabia a tam gdzie ty pracujesz? to co tam jezyków nie potrzeba znać haha dla mnie to Ty jesteś zerem bo ja nigdy bym nikomu nie pocała pracy w ktorej sama nie pracowałam!!! i dlatego dla mnie jestes niczym
DOBRZE OLA JA TEZ NIE BEDE MIALA DO NIEJ TOLERANCJI SAMA NA TRUSKAWKACH NIE PRACOWALA WYSMIEWA SIE Z NAS A PRZYJACIOLKE NAMAWIA COS TU JEST NIE TAK!!! JEZELI ONA MA TAK CIEZKO TO DLACZEGO JEJ NIE ZALATWISZ ZA 200 EURO ??? DLACZEGO NA TO PYTANIE BOISZ SIE ODPWOIEDZIEC ??? WIDZE Z ENIE TYLKO JA CIE MAM GLEBOKO W DUPIE A TAKZE INNE FORUMOWICZKI SIE NA TOBIE POZNALY
a ja mam nk i co wtym dziwnego ?
Cytat: ola009
Witam
Do SettediNove: A moje zdanie jest takie że nigdzie w porządnej pracy nie da się zarobić 200 euro dniówki no tylko wiadomo w jakim miejscu więc nie dziwię się że poleciłaś jej inną pracę niż Twoja.Wiec ciesz się że możesz tyle zarobić lecz ja wole mniej ale się szanuję POZDRAWIAM

adwokat zarabia od 200 eu za godzine do 1 tys za godzine pracy..lub nawet wiecej. J a wykonuje projekty na zamowienia plus procent od sprzedazy i dlatego mam to co mam.robie to co domnie nazlezy..i jak dotad zadnej z was nie ublizylam..to wy sie checei dowartosciowac czyims kosztoem odnoszac sie niegrzecznie do kogos
HE JA TZ MAM NK I TERAZ PRAWIE KAZDY MA NK I INNE KONTA NA NECIE A TY PISZESZ ZE KOLEZANKA MA MALE DZIECKO I GDZIE ONA NA TRUSKAWKI ? TO ANI DUPY ANI KUPY SIE NIE TRZYMA !!! JAK MOZE MATKA POJECHAC JAK MA MALE DZIECKO ??? POMYSL NAJPIERW CO TY PISZESZ A POTEM NAPISZ
Ty nie piszesz źle ? czytalam twoje wpisy wczesniej jak wypisywalas do dziewczyn ktorych w ogole nie znalas ze sa sukami ze nie pracuja u swojego szefa bo pewnie byla suka ? tego nie pamietasz?

te znie wiesz jaka byla sytuacja wiec ja cie traktuje tak samo ja ty innych piszesz ze jestes adwokatem ? to poprosze dane gdzie pracujesz w jakiej firmie podaj swoje linki na konta na necie i jak naprawde jestes adwokatem to cie przeprosze ale wiesz co mysle ze sciemniasz i tyle bo adwokat po pierwsze nie siedzi na takim forum po drugie jak tak ciagle pisalas o mario topm zamiast pisac bzdury samam bys sie tym zajela i dala pozew dos adu i zbierala ludzi ktorzy byli oszukani a wiec to czysta sciema zenada pl
wg mnie 5 lat to nie takie male..ale sie boi ,mowi zecos jej sie moze stac poza granicamii zew g niej lepeij siedziec wdodmomu i narzekac..roztyla sie tylko.Na sile nikomu nie pomozesz jak ktos ma problemy mentalne to dopoko sie nie upora z wlasnymi strachami to tak ma..prosilam ja by sprwdzila wUp czy sa takowe oferty..moze krok za krokiem wyjdzie z lego dola co zlapala,byc na utrzymaniu meza to tez dolujace.Mysle e czulaby sie poa domem nie akceptowana..mialo ciezkie dziecinstwo,zaburzona matke..to tez trzeba zrozumiec i byc tolerancyjnym..jej brat mlody chlopak wpadl w narkomnie,,zrobil zonie 4 dzieci i nie pracuje,wynosi wszytko z domu, gehenna ..wg mnie wina matki
Pisanie duzymi literami w sieci oznacza wrzask..nie krzycz
Mimi ja nie pamietam tego bym tak pisala..wklej mi to
Witam no tak ale na tym forum nikt ni rozumie dlaczego swojej przyjaciółce poleciłas wlasnie truskawki a nie nic innego przeciez jest tyle innych ofert a Ty wlasnie jej podalas prace truskawkowa jak potepiasz nas ze tam pracujemy ze znizamy sie do poziomu ___ ja sie tego nie wstydze ale jestem dumna z tego ze potrawie pracowac wszedzie i w roznych miejscach i najfajniejsze jest to ze poznaje sie nowych ludzi i przyjaznie zostaja do konca zycia.
JA TRAKTUJE TAK SAMO LUDZI JAK ONI NA TO ZASLUGUJA A TY ZASLUGUJESZ TERAZ NIE BEDE TEGO SZUKAC POSZUKAJ SAMA "MADZIULEK20" DO NIEJ NAPISALAAS PEWNIE BYLAS SUKA ITD ITD ONA PISALA ZE NIE WRACA DO SWOJEGO PRACODAWCY ITD ITD A TY NA NIA NAJECHALAS A NIE WIESZ CO TAM SIE STALO WIEC PO CHOLERE TAK NAJEZSZASZ NA SWOJA RODACZKE TAKIE JAK TY TO SA NAJGORSZE ZA GRANICA BO SA WREDNE DLA SWOICH RODACZEK.
I TY PASUJESZ DO OPISU "zE POLKA POLCE ZA GRANICA TO W LYZCE WODY BY UTOPILA " I DO CIEBIE TO PASUJE
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego