praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
więc nie wierzę w te bajki , wystraszyłaś się pracy w polu a strach ma wielkie oczy i najlepiej na kogoś zgonić haha to są całe polki
Tak to prawda jak się wpłaci i nie pojedzie to się traci pieniądze to każdy musi być tego świadomy trzeba wiedzieć czy na 100 % chce się pojechać.
Tak teraz wszyscy go zachwalaja ,a nawet bronia.A póżniej jak jest koniec kampani bądz wracacie prędzej to wtedy jest zły.On jest tylko człowiekiem chce zarobic ,a że mu to sie udaje ,i znalazł jak obejść prawo to świadczy o jego inteligencji.Złodziej -to nie znaczy ,że głupi.Moja koleżanka znalazła oferte Pana Mario poprzez OHP oni kazali jej wpłacić ,ale z dopiskiem że na trasport.,a nie czemu zalatwianie pracy .
ta ich strona to burdel ogłoszeniowy ,albo zadobrze nie widać
na fejsie

Cytat: elaglim
Tak teraz wszyscy go zachwalaja ,a nawet bronia.A póżniej jak jest koniec kampani bądz wracacie prędzej to wtedy jest zły.On jest tylko człowiekiem chce zarobic ,a że mu to sie udaje ,i znalazł jak obejść prawo to świadczy o jego inteligencji.Złodziej -to nie znaczy ,że głupi.Moja koleżanka znalazła oferte Pana Mario poprzez OHP oni kazali jej wpłacić ,ale z dopiskiem że na trasport.,a nie czemu zalatwianie pracy .

MASZ RACJE

właśnie każdy orze jak może
i na kogoś zawsze trzeba zwalić winę a na MARIA najlepiej hehe ludzie zostawcie Maria już w spokoju bo biedny chłopaczyna ducha wyzionie przez Was
ta ich strona to burdel ogłoszeniowy ,albo zadobrze nie widać
Och i ty to zauwazyles????..wyglala jak agencja towarzyska czy biuro matrymonialne..wyglada jakby nie chcial DZIWNIE
http://www.polki.com/profile/CORDIALCA same zobaczcie..wg mnie wyglada ta strona dosc SEXOWNIE ..slepy by nie zauwazyl :D ..ciekawe czy Mario zrobil podobna stronke dla Rumunek w Rumuni..warto poszukac
hehe Kliknijcie na tej stronce na : przegladaj kobiety
Cytat: MIMI3030
Jak komuś się podoba Hiszpania to Twoje wpisy go nie zniechęcą i nie rozumiesz że nas nie interesują Twoje linki ? na temat Maria ? jestem ciekawa kiedy Ty pracujesz jak cały czas buszujesz na necie szukając info na temat Maria i gdzie ty zarabiasz 5 razy więcej hehe

Masz racjekto che jechac pojedzie ..dosc malo jest info na temat maria w sieci..jego Cordilaca zostala zarejstrowan od 2009..kapiatal zakladowy: zero eu.To ze znajduje info w pare sekund to latwe ,ty tez mozesz..Ja gdybym byla na waszym miejscu..to wolalabym wczesniej wiedziec o niejasnosciach niz zeby byc potem zaskoczona niemile..kurcze dzis te truskawki polecilam nawet przyjaciolce bo placze ze nie ma pracy..nie wszystko jest jak mnie oskrzacie.Truno wam pojac ze ktos sie troszczy o to by rodakow ktos cwany nie walnal w rogi..nie przewalil na kase.Wlasciwie macie racje wasze pieniadze nie moje zmartwienie..ale zapychajc sobie glowe truskawkami tracicie sznase na myslenie o adekwatnej, o innej lepszej pracy w tym momencie,pracy na stale,pracy na stale poza PL..Jestem za tym, ze kto tylko moze to powinien na stale wyjechac zPL .Niech rzad tam sobie sam rzadzi...a wy rozczarowalyscie mnie ...macie truskawkowe ambicje.Pozdrawiam i fortuny zycze!
Do SettediNove: N o prosze odezwała się matrona że troszczy sie o rodaczki !!! haha wiesz co ? gówno prawda bo jakbys się naprawde troszczyła to byś SWOJEJ PRZYJACIÓŁCE załątwiła prace taką gdzie ty pracujesz i zarabiasz 5 RAZY WIĘCEJ BUHAHAHA a tak ją wciskasz na truskawji ? NIEZŁA Z CIEBIE SUKA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NO ALE WIADOMO ŻE TO ŚCIEMA BUHAHAHA
A DLA TWOJEJ WIADOMOŚC I JA W HISZPANII ZYJĘ 10 MIESIECY NA ROK BUHAHA A TY NAWT SWOJEGO KĄTA NIE MASZ I POGRATULOWAC TAKIEJ PRZYJACIÓŁKI JAK TY HEEEEEEEEE BUHAHA JAKA ŻENADA
Do SettediNove: Jeśli ktoś ma truskawkowe ambicje to jego sprawa a ja truskawki lubię -)

cytat :kurcze dzis te truskawki polecilam nawet przyjaciolce bo placze ze nie ma pracy..
myślę że nie jesteś prawdziwą przyjaciółką jeśli poleciłaś jej truskawki jak tak najeżdzasz na nie ? i może poleciłaś także jazde z Mariem ?-) to co piszesz nie trzyma si e ani D... ani P... bi jeśli zarabiasz krocie to dlaczego wysyłasz swoją przyjaciółkę NA TRUSKAWKI ? myślę ze Ty pewnie też tam pracujesz a opowiadasz BAJKI nam bo nikt Ciebie tak naprawdę nie zna.
Do SettediNove:
HAHA CZY TY W OGÓLE MASZ JAKIEŚ PRZYJACIÓŁKI ? JESTEŚ BEZNADZIEJNA OSOBA NA TYM FORUM I POPIERAM TO CO NAPISAŁY WIELKA MI PRZYJACIÓŁKA ŻE POLECIŁA TRUSKAWKI Z NICH SIĘ WYŚMIEWAJĄC A DLACZEGO NIE ZAŁĄTWIŁAS JEJ PRACY GDZIE ZARABIA SIĘ 5 RAZY WIĘCEJ ? HHEH A CO BO MOŻE TO JEST BURDEL ? HEHE PEWNIE TAK BO INACZEJ BYS WKRECILA SWOJA PRZYJACIOLKE ALE ZE PRACUJESZ W BURDELU TO WSTYD CI A AKURAT WYBRALAS TRUSKAWKI DLA NIEJ PRZECIEZ PISALAS ZE SA INNE AMBICJE NO TAK POKAZYWANIE GOLEJ DUPY BOGATYM KLIENTOM ALE O TYM JUZ WSTYD PISAC KASA JEST DUZA ALE TAM IDA K..... PRACOWAC A NA TRUSKAWKI JADA PORZADNE DZIEWCZYNY I NIE WSTYDZA SIE ZE BEDA PRACOWAC NA POLU A TY SIE NIE WSTYDZISZ POWIEDZIEC ILE DOTAJESZ ALE WSTYDZISZ ZE GDZIE BUUUUHHHAAAAHHHHAAA DZIEWCZYNY TAK TRZYMAC MACIE RACJE !!!
Do SettediNove:
Witam ,po tym co napisałaś to nie chciałabym mieć takiej przycjaciółki jak Ty.
Witam , widze że tu jest prowadzona zagorzała dyskusja ale zgadzam się z ewa7733 też nie chciałabym mieć takiej przyjaciółeczki FAŁSZYWEJ.
Witam
Do SettediNove: A moje zdanie jest takie że nigdzie w porządnej pracy nie da się zarobić 200 euro dniówki no tylko wiadomo w jakim miejscu więc nie dziwię się że poleciłaś jej inną pracę niż Twoja.Wiec ciesz się że możesz tyle zarobić lecz ja wole mniej ale się szanuję POZDRAWIAM
Cytat: ola009
Witam
Do SettediNove: A moje zdanie jest takie że nigdzie w porządnej pracy nie da się zarobić 200 euro dniówki no tylko wiadomo w jakim miejscu więc nie dziwię się że poleciłaś jej inną pracę niż Twoja.Wiec ciesz się że możesz tyle zarobić lecz ja wole mniej ale się szanuję POZDRAWIAM

Witaj , masz całkowitą rację ja jestem tego samego zdania lepiej zarobić mniej ale się szanować.
Cytat: ASTRID777
Witam , widze że tu jest prowadzona zagorzała dyskusja ale zgadzam się z ewa7733 też nie chciałabym mieć takiej przyjaciółeczki FAŁSZYWEJ.

Witaj no ja też takiej przyjaciółki bym nie chciała mieć pozdrawiam.
Cytat: MIMI3030
NO ALE WIADOMO ŻE TO ŚCIEMA BUHAHAHA

Witaj myślę że masz całkowitą rację.
DO EWA7733 WIEM ZE MAM RACJE -)
Do SettediNove: A W KTÓRYM BURDELU MOŻEMY CIĘ ZOBACZYĆ PRZY ROBOCIE ???????????????????????????????????? BUHAHA PROSZE O ZAPROSZENIE TO Z CHĘCIĄ ZAPOZNAM SIĘ Z TWOJĄ PRACA A POTEM OPISZE NA FORUM BUHAHAHA
DZIEWCZYNY TRZEBA ZLINCZOWAC TĘ WREDNA SUKĘ KTÓRA MY WYSOKIE MNIEMANIE O SOBIE / WIELKA PANI UMIE SIE TYLKO CHWALIC ZE ZARABIA 200 EURO DNIOWKI A PRZYJACIOLKE WYSYLA NA TRUSKAWKI JAK TWIERDZI ZE TO PRACA PONIZAJACA BEZ AMBICJI !!! BOŻE ŻE TAKIE SUKI JAK TY POWINNY WYGINĄC RAZ NA ZAWSZE I TRAF NA TAKĄ SUKĘ W POKOJU TO MASAKRA.
SettediNove

Dziewczyno, skończ pier*****, bo inaczej do Ciebie nie można napisać. Masz jakieś myślenie jednokierunkowe. Żeby znaleźć wpis w sprawie wyjazdu, muszę czytać wszystkie Twoje dyrdymały:/ Skończ być matka polką. Ludzie mają swój rozum i więdzą co robią. Jak możesz tak najeżdzać na tego człowieka, nawet u niego nie pracowałaś!

ps. Nam odradzasz wyjazdu na truskawki a przyjaciółce polecasz, sorry, że użyje takich słów, ale muszę sobie ulżyć...JESTEŚ JAKAŚ POJEBANA! Zabieraj się stad i daj się dowiedzieć konkretow!
Dziewczyny dajmy sobie z tą kobietą spokoj, ona chyba się karmi tymi wpisami na jej temat.
Do SettediNove: A wiesz co? ja wole pracować na truskawkach z prawdziwymi przyjaciółmi aniżeli w pracy z pseudo przyjaciółmi.
Do SettediNove: A wiesz co? ja wole pracować na truskawkach z prawdziwymi przyjaciółmi aniżeli w pracy takiej jak Ty z pseudo przyjaciółmi.
Cytat: Kamillaa26
Dziewczyny dajmy sobie z tą kobietą spokoj, ona chyba się karmi tymi wpisami na jej temat.

Hejka masz racje , szkoda sobie przez taką osobę psuć humoru.
Cytat: Kamillaa26

jestem tego samego zdania dziewczyny
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego