praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
Cytat: SettediNove
Cytat: ANIA-POLSKA
Do SettediNove szkoda już się wypowiadać na Twój temat nie jesteś Tu po prostu mile widziana przez forumowiczki.

to jest wolne forum i pisac moze kazdy,byleby nie obrazal innych..ty mentirosa daj szybko ten wpis gdzie napisalas ze jakobym niegrzecznie sie odnioslasie do nicka Madziulek, klamiesz, nigdy bym nie nazwala na forum kogokolwiek w ten sposb jak mi zarzucilas ,Mentías cuando me decías na moj temat.Bede pisac kiedy mi sie podoba jestem uprzejma osoba i traktuje wszystkich zyczliwie nie obrazam nikogo i nie nawoluje do linczu jak ty..za to ci grozi ban...za nawolywanie do przestepsatwa jakim jest lincz,do klotni internetowej to jest wbrew netykiecie http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta Nie muszisz czytac ani komentowac moich wpisow ,do Madzulek juz napisalam mail

CZEKAJ JAK ZNAJDE PRZESZUKAM CAŁE FORUM I tOBIE UDOWODNIE !!!
Oj, dajcie już spokój..po co się ścierać. Mało macie problemów każdego dnia? Niech panuje tutaj zgoda! Forum jest po to żeby jakoś sobie pomoc.

pozdrawiam
http://www.hiszpanski.ang.pl/Tak_wykorzystuje_sie_Polki_za_granica_19774.html papiery papierami ale moze sobie najpierw jakis cholerny tradzik wyhoduj na dekolcie twarzy i plecach..bedzie bezpiecznie..nie mysl tylko o forsie ale i o wlasnym bezpieczenstwie i GODNOSCI!

poszukam kilka tWOICH PIĘKNYCH WYPOWIEDZI I BĘDĘ WPSIYWAĆ!
to bylo do MIMI60

TO CIEBIE CZEKA
Cytat: adixa
Pakowanie owocow
Kwota: 8,00 EUR
Numer ID: 141481 / 232695
Operacja: dam pracę
Wykształcenie: inne
Opis: Hiszpania. Zatrudnie do pracy przy owocach i warzywach.
Praca na magazynie: mycie, sortowanie i pakowanie.
kontakt: [tel]

Witam czy ktoś coś wie na temat tej pracy lub tam już był?
Cytat: ewa7733
Cytat: adixa
Pakowanie owocow
Kwota: 8,00 EUR
Numer ID: 141481 / 232695
Operacja: dam pracę
Wykształcenie: inne
Opis: Hiszpania. Zatrudnie do pracy przy owocach i warzywach.
Praca na magazynie: mycie, sortowanie i pakowanie.
kontakt: [tel]

Witam czy ktoś coś wie na temat tej pracy lub tam już był?

A to ciekawe. hmm..
Witam czy któraś z Was wybiera się do Hiszpanii sindbadem do swojego pracodawcy w okolice Huelvy ?bo ja zamierzam i chciałabym najlepiej z kimś jechać.
Ola, ja się wybieram, ale busem (jak już pisałam wczesniej) A gdzie mieszkasz dokładnie? Nie chciałabyś jechac busem? Chyba że już bilet zarezerwowałaś... Busem jedzie się szybciej i w ogóle lepiej jest, wiem z własnego doświadczenia bo pierwszym razem jechałam autobusem. Bus mnie zabiera elegancko spod domu:p i nie jedzie 50 osób tylko 7-8 a co za tym idzie przerwy są krótsze bo trwają 5-10 min a nie po pół godz. Myślę że Ciebie też by mogli spod domu zabrać, musiałabyś zadzwonić i popytać. Jakbyś chciała mogę Ci dać namiar. Też bym chciała właśnie z kimś jechać bo zawsze to jakoś raźniej;)
Cytat: AaaKa
Ola, ja się wybieram, ale busem (jak już pisałam wczesniej) A gdzie mieszkasz dokładnie? Nie chciałabyś jechac busem? Chyba że już bilet zarezerwowałaś... Busem jedzie się szybciej i w ogóle lepiej jest, wiem z własnego doświadczenia bo pierwszym razem jechałam autobusem. Bus mnie zabiera elegancko spod domu:p i nie jedzie 50 osób tylko 7-8 a co za tym idzie przerwy są krótsze bo trwają 5-10 min a nie po pół godz. Myślę że Ciebie też by mogli spod domu zabrać, musiałabyś zadzwonić i popytać. Jakbyś chciała mogę Ci dać namiar. Też bym chciała właśnie z kimś jechać bo zawsze to jakoś raźniej;)

Tak mam już rezerwacje i jadę w tym tygodniu.
Cytat: MIMI3030
to bylo do MIMI60

TO CIEBIE CZEKA

To dziala we dwie srtony wiec sluchaj :zycze ci dokladniusio tego samego czego tymi zyczysz,niech sie tak stanie niech tak bedzie..wszystko czego mi zyczysz wroci do ciebie z podwojna sila.
Dla mnie najlepsza ochrona przed zlymi zyczeniami jest czyste serce i przyjazne swiatu mysli
to bylo do MIMI60

TO CIEBIE CZEKA

To dziala we dwie srtony wiec sluchaj :zycze ci dokladniusio tego samego czego tymi zyczysz,niech sie tak stanie niech tak bedzie..wszystko czego mi zyczysz wroci do ciebie z podwojna sila.
Dla mnie najlepsza ochrona przed zlymi zyczeniami jest czyste serce i przyjazne swiatu mysli

VICE VERSA
To szkoda ola... nie pojedziemy razem bo ja dopiero początkiem kwietnia, w takim razie szczęśliwej podróży życzę i dużo pracy:)
edytowany przez AaaKa: 20 mar 2013
AaaKa masz wiadomość na PRIV.
to bylo do MIMI60

TO CIEBIE CZEKA

VICE VERSA

Hejka dziewczyny możecie już się nie kłócić to nie ma sensu i nie utrudniajcie sobie życia bo i tak jest ciężkie-) pozdrawiam.
Kurcze, lepiej będzie jak zaczne Was zasypywać pytaniami:P Przynajmniej będzie spokój:P
Cytat: Kamillaa26
Kurcze, lepiej będzie jak zaczne Was zasypywać pytaniami:P Przynajmniej będzie spokój:P

hi dobry pomysł bo dziewczyny jakby mogły to na noże by poszły -)
ewa7733 i Kamillaa26 macie w zupełności racje po co to się wyzywać nie po jest forum tylko aby nawzajem udzielać sobie informacji.
Dobra. Uwaga, bo zaczynam swoje:D:P A jak ja się dogadam z tym pracodawcą jak mnie weźmie na policje żeby wyrobić nr NIE? Będzie miał swojego tłumacza? :P hehe
Wiem ,że pytam o proste sprawy, ale może komuś przyda się taka informacja:P A przy okazji, zakopiemy topór wojenny:P
Dobra. Uwaga, bo zaczynam swoje:D:P A jak ja się dogadam z tym pracodawcą jak mnie weźmie na policje żeby wyrobić nr NIE? Będzie miał swojego tłumacza? :P hehe

Kasiu na pewno nie pojedziesz sama z pracodawcą tylko będzie z wami osoba kontaktowa czyli jak bedzie polka ktora mowi po hiszpansku to weźmie Polke i nie martw sie bo zawsze ktos na campie jest kto rozmawia po polsku i po hiszpansku -)
NIE BĘDZIE TAKIEJ SYTUCJI ŻE POJEDZIESZ SAMA Z SZEFEM JAK NIC NIE ROZUMIESZ A WIĘC GŁOWA DO GÓRY -)
Cytat: ola009
NIE BĘDZIE TAKIEJ SYTUCJI ŻE POJEDZIESZ SAMA Z SZEFEM JAK NIC NIE ROZUMIESZ A WIĘC GŁOWA DO GÓRY -)

Dzięki:P ja się martwie na zapas:P

Witaj nie masz co się martwić na zapas bo żaden szef nie pojedzie z Polką która nie rozumie po hiszpańsku a on po polsku -) więc ktoś z Tobą będzie.
Tak to prawda nie musisz się martwic na zapas bo nie będzie sytuacji ze szef pojechałby sam z Tobą bo jak będzie więcej dziewczyn bez numer N.I.E. wówczas pojadą z Tobą i ktoś kto będzie "tłumaczem".Ja jak wyjechałam pierwszy rok wówczas ze mną i z koleżanką którą byłam jechał szef i Polska która była " tłumaczem i było fajnie bo przy okazji pozwiedzaliśmy troszkę sobie -).
21 fotografi Polek pracujacych w Huevla przy truskawkach
http://polonia.wp.pl/gid,11751014,kat,76636%2091634,title,Zobacz-jak-ciezko-haruja-Polacy-za-granica,galeria.html?ticaid=11043e
21 fotografi Polek pracujacych w Huevla przy truskawkach
http://polonia.wp.pl/gid,11751014,kat,76636%2091634,title,Zobacz-jak-ciezko-haruja-Polacy-za-granica,galeria.html?ticaid=11043e

Ja trafiałam zawsze dobrze i nie miałam na co narzekać.
Cytat: AaaKa
To szkoda ola... nie pojedziemy razem bo ja dopiero początkiem kwietnia, w takim razie szczęśliwej podróży życzę i dużo pracy:)

a którego dokładnie kwietnia wyjeżdzasz ? bo może bym przebukowała bilet na inny termin
Halo, halo. Wioadomo coś czy dziewczyny dzisiaj wyjezdzaja?
Witam chciałam się dowiedzieć kto pracuje / pracował przy truskawkach u Mario. Czy jest wszytsko ok ? i jak wyglada kwestia z placeniem za dojazd?
miami3030 ale pszeciez ja wiem źe jest tam net zresztom nikogo nie ptałamy i dla czego nazywasz mnie trolem ?
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego