praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2281-2310 z 9714
Ja jestem z Wrocławia. Wyjazdy są z Wrocławia i Krakowa.
ona ma swoje autokary? czy jedziemy razem z osobami z dromadera?
p.Mario ! Jeśli przegląda pan forum !
My dziewczyny z forum liczymy na pracę na okres 3 miesięcy w celu zarobienia! Jeśli wyśle nas pan tam a pracy nie będzie, nie znajdzie pan już osób do pracy . Proszę o lojalne potraktowanie naszej grupy . Mamy przypuszczenia że ta lista lista wyjazdowa powinna być krótsza na ten sezon.
Szukamy pracy ! A nie wycieczki ! Czekamy na odpowiedz!
Nie jedziemy z Dromadera. Autobus jedzie do samego miejsca pracy do Moguer tam mamy spotkanie z pracodawcą, podpisujemy umowę i rozwozi nas na plantacje.
Podałam namiary to możecie zadzwonić i się wszystko wypytać.
dokladnie prawda jest taka ze my nie jedziemy tam w celach turystycznych, tylko i ino zarobkowych! i niech w koncu zaczna nas traktowac powaznie, jak wiedza ze pracy niema to niech zwracaja zaliczki a nie wysylaja nas tam, kazdy chce jechac zarobic, a nie przejechac sie autokarem tam i spowrotem
też mi wycieczka męczyć się dwa dni w autokarze w jedną stronę też mi komfort i jeszcze za takie pieniądze i co najgorsze zaraz wrócić i nie zarobić
dziewczyny nie ma co trzeba próbować bo ile będziemy tak czekać
Paulla daleko mieszaksz od centrum Wrocławia
Czekamy do jutra ! Na info od Maria! Potem wybierzemy alternatywe
w sumie poki co nic nie tracimy wyjazd od maria tez mial byc pewny!! i co wyszlo macie racje niech oddaje zaliczki jak nie ma pracy bo nikt nie bedzie sie bawil w kotka i myszke szukamy pracy anie przygody na tydzien czy na 4 dni
gosia włącz gg pisałam do ciebie
Tak , mieszkam na peryferiach we Wrocławiu
Rubia nic nie mam
23524503
Paulla a mogły byśmy się spotkać i pogadać oczywiście jak bedziesz miała czas
musisz chyba włączyć dostępną
rubia podaj mi swoje gg
33262535
W poniedziałek będę koło centrum jak coś to moje [gg]
ja sie za pisałam do anny mróż
no ale co zpieniedzmi chyba nie odpuscimy mu zeby dostal prezent po 300 zl od kazdej przeciez tyle osob sie zapisalo!!! akurat by bylo na inny wyjazd
Będzie uprzejmy zwrócić
witam tak tu czytam te wywody i kazdy widze mocno przestraszony ludzie sie zapozyczaja a praca niepewna.
Ja sie zapisałem do anny mróz ale kto to jest i jak to faktycznie bedzie zaczynam nabierac obaw bo kazdy co innego mowi a rozmawiałem juz z kilkoma osobami które sie wybieraja na malinki i borówki i wiecej przestraszonych jak odwaznych.
Ja to musze przemyslec bo nie w smak mi sie przejechac i stracic kase pal licho i zebym jeszcze mial za co i czym wrócic w razie czego.
Jak by ktos miał jakies dgresje i przemyslenia w tym temacie pisac GG.107671
Witam-tak jak Wy czekałam na wyjazd.Dzisiaj napisałam o zwrot pieniędzy.Po prostu jest nas za duzo na truskawki a truskawek mało.Pozdrawiam wszystkich.Dzisiaj wyjeżdżam do Francji.
witajcie,
ja tez sie zastanawiam nad wyjazdem do pracy od p.Anny Mroz - jesli mozecie podajcie wiecej info, bo widze ze niektore z Was juz są zapisane do niej.
edytowany przez moderatora: 29 mar 2011
u p.Anny Mróz za transport płaci się dopiero w autokarze. Nie ma się czego obawiać my jedziemy we trzech na 100%.
u p.Anny Mróz za transport płaci się dopiero w autokarze. Nie ma się czego obawiać my jedziemy we trzech na 100%.
Właśnie dzwoniłam do OHP skąd miałam to ogłoszenie. Odradzali wyjazdu !!! Jeśli sa takie wątpliwości z wyjazdem od p.Mario
Pisałam właśnie do p. Mario o zwrot pieniędzy ale niestety co się okazuje jak zrezygnujemy to nie oddadzą nam pieniążków i że wolałby żebyśmy jeszcze chwile poczekaly że wyjazdy mają być w przyszłym tygodniu no i że praca będzie na 1000%
dziewczyny co robimy rezygnujemy czy co bo ja pomału do staje fioła więc czekamy jaszcze do przeszlego tygodna zobaczymy co bedzie
Temat przeniesiony do archwium.
2281-2310 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego