praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2251-2280 z 9714
prawda jest taka ze dromader to nie tylko posrednictwo pracy ale także swiadczy uslugi transportowe, maja swoje autokary itd. to teraz sie zastanowice po co was wysylaja do hiszpani mimo ze nie ma pracy??? odpowiedz jest prosta zarabiaja na waszej podrozy w obie strony, przeciez autobus nie moze wracac pusty z hiszpani bo firma by tracila na tym, dlatego oni dobrze wiedza o tym ze pracy nie ma na miejscu ale mimio to wysylaja za duzo osob zeby poprostu czesc z nich wracala z powrotem, i tłumacza sie glupio ze pracy dla nich nie bylo. Niech to bedzie przestroga dla innych nie ufajcie takim oszusta!!! ci co zaufali teraz siedza na tym forum i czekaja az wyjada, a jak wyjada to niewiadomo czy spowrotem nie wroca z braku pracy
tylko że nie wszyscy jadą z dromadera jestem dobrej myśli że ci co jadą od mario trafią w dobre ręce
o ile się nie mylę to Mario też ma/miał jakieś powiązania z firmą przewozową ... byłam 4 razy i w tym roku sobie odpuściłam, bo wiem, że jest kaszana z pracą
widzę ze jesteście zrezygnowane tak jak ja
bo co tu myśleć po takich wpisach to już nie ma co myśleć szlag człowieka trafia i tyle

Oferta pracy w Hiszpanii

Dla naszego zleceniodawcy, wielotowarowego producenta poszukujemy pracowników do zbioru malin, truskawek i borówek oraz szparagów w Hiszpanii i Francji.
Do zakresu obowiązków należeć także będzie bieżąca pielęgnacja sadzonek oraz prace po zbiorach.
Dlatego oferta kierowana jest do osób mogących wyjechać na co najmniej 6 do 10 miesięcy.
Zarobki to:
- w czasie zbiorów akordowe (ok. 50 do 90 euro/dzień - zależy od pracy),
- w czasie pozostałych prac 7, 60 euro/godz.

Praca od 7 do 10 godz. dziennie, w razie potrzeby także w soboty

Wymagania:
- możliwość pobytu w oznaczonym wyżej czasie,
- stan zdrowia umożliwiający pracę w pozycji pochylonej,
- dobra kondycja fizyczna,
- mile widziane osoby bez nałogów,
- preferowane osoby do 35 roku życia,
- mile widziane osoby z doświadczeniem
- możliwość dojazdu do Wrocławia

NIE WYMAGAMY: znajomości języka - brygadziści mówią po polsku
dla osób ze znajomością języka - możliwość awansu

ZAPEWNIAMY: dojazd do miejsca pracy,
zakwaterowanie,
wypłata co 2 tygodnie,
1 ciepły posiłek dziennie
2 przerwy - 15 min. kawowa, 45 min. obiadowa

Oferty proszę przesyłać na adres : zbiory.1duno.pl
Oferty przyjmujemy do 28 marca
Rozpoczęcie pracy 12 kwietnia, wyjazd 10 kwietnia.

ZASTRZEGAMY SOBIE MOŻLIWOŚĆ KONTAKTU TYLKO Z WYBRANYMI KANDYDATAMI
to jakby się nie udał ten wyjazd
dromader i mario to jedna banda, on tez zreszta ma swoje autokary, ja to ciemno widze caly ten wyjazd, i coraz bardziej jestem zrezygnowana, i niewiem co robic, kase na wyjazd musialam sie pozyczyc a jak pojade tam i pracy nie bedzie to skad te pieniadze oddam jak nie zarobie
a mogła byś podać dokładny adres tej strony
My jedziemy na borówkę i maliny do Moguer z ogłoszenia Anny Mróz.
[email]
hej a ta ANna mroz to jakas sprawdzona???? te ogloszenia wydaja sie byc podejrzane malgorzata co wkleilas to ogloszenie to nawet takiej firmy nie ma a ta anna mroz chce 170 euro niewiem czy to nie jakies oszustwo
Paulla22 a to masz pewna prace? i wplacalas juz jakas zaliczke? tez sie zastanawialam nad ta oferta ale sama niewiem czy to pewne teraz to tyle tych oszustów
http://www.praca-za-granica.pl/k-32.php
http://www.praca-za-granica.pl/o-137386.php
Hej, ona nie pobiera pieniędzy za wyjazd. Wszystko jest na takiej samej zasadzie jak truskawki. Bilet kupujemy sami w dniu wyjazdu w autokarze.
Czyli co ? zmieniamy pracodawce?
a musiałas wpłacać zaliczke 300 zł? u maria i w droamderze jak chce sie jechac to zaliczke trzeba wplacic inaczej nie zalatwia pracy
Prosimy uważać na osoby / firmy, które domagają się jakichkolwiek opłat (np. na wskazane konto bankowe) za np. szkolenia BHP, tłumaczenia dokumentów, kontrakty, transport, itp. Domaganie się takiej opłaty może świadczyć o próbie oszustwa! .
To z tego linka o pracy
Ona nie pobiera pieniędzy za załatwienie pracy. Te 170 euro to płacimy w dniu wyjazdu w autokarze za bilet.
Paulla daj namiary
Dzwoniłam niedawno do koleżanki która jest na truskawkach w Moguer zwiazku z praca przy borówce i malinie i rzeczywiście praca jest. Dowiedziałam sie jeszcze że nastepne dziewczyny wracaja do Polski z truskawek. Masz namiary e-mail: [email] telefon zaraz ci podam
tak zmieniamy kobitki pracodawcę
Czyli na Truskawki nie ma co liczyć !!! Spoko !
Oki teraz odzyskać pieniądze!
Telefon [tel].
nie ma co czekać na ten wyiazd bo itak wrucimy szybko nisz tam żeśmy pojechały
Dziewczyny szybka decyzja!
Paula a wyjazdy z Wrocławia są?
ja juz sama niewiem co robic, 170 euro tj. 680 zł plus do tego dodac 300 zł ktore wplacilam p. mario to jakby niebylo jest 1000zł, i co znowu sie pozyczac, a ta cala anna mroz to pewna osoba? pierwszy raz załatwia prace? jechal juz ktos przez nia?
Temat przeniesiony do archwium.
2251-2280 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego