praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2221-2250 z 9714
Powinni nam powiedzieć ,że nie macie po co jechać bo nie ma pracy a nie wysyłać i po tygodniu wracać.Chodzi im tylko o kasę , teraz to się zaczęłam bać.
Drugi raz. Pierwszy raz jechałam 3 lata temu.
to co robią teraz to już jest skandal co roku jest coś ale to to przechodzi ludzkie pojęcie
A jak się nazywał twój szef?
a kogo pytasz?
Viktoriano
Ja się boje dziewczyny
ale jaja tego jeszcze nie słyszałam odkąd tam jeżdżę chyba trzeba zmienić branżę
Do Lorencia
To jest moje [gg] jak możesz to skontaktuj sie ze mną.
Dziewczyny piszcie coś więcej jak wiecie! albo wóz albo przewóz! 300 zł zapłaciłam i co mam natępne 300 zł za wycieczkę do Palos zapłacić i następne na porót za chwilę.
Nie śmierdzę groszem a mam dzieci ,zapożyczyłam sie na ten wyjazd . Jeśli nie zarobie aby choćby oddać dług to ktoś będzie miał przesrane.
WITAM.Panie Mario-uprzejmię proszę o odzew na forum.Z pewnością go pan przegląda.
malgorzata ja jestem w podobnej sytuacjii jak ty po co wogole wysylaja ludzi skoro nie ma pracy a jak to jest mozliwe ze dla paru osob nie ma areszta pracuje/? to jakies nienormalne jest moim zdaniem. szkoda ze nie ma wyjazdow od eweliny moje znajome jezdzily i zawsze bylo w porzadku nikt nikogo nie oszukiwal. przez te niektore wpisy to juz calkiem zaczynam powatpiewac w nasz wyjazd wiecej stresu sie najemu i niewiadomo co wyjdzie z tego
Na ten wyjazd chyba połowa z nas się zapożyczyła a to niestety trzeba oddać miałam nadzieje że pojadę i zarobie na tyle żeby spłacić ludzi i mieć przynajmniej trochę dla siebie nie mówię tu o jakiś milionach ale żeby było przynajmniej parę groszy w portfelu a tu wychodzi na to że długi narastają a dziura w portfelu jeszcze większa ;(
Dziewczyny a Wy macie jakieś umowy? podpisałyście z Dromaderem czy tez Mario? Czy macie to w formie tej umowy zlecenie co jest na stronie Dromadera czy inną. W tamtej an stronie jest zapis..... Jednocześnie przyjmuję do wiadomości, iż Biuro Usług Turystycznych „DROMADER” nie ponosi odpowiedzialności za terminowość i decyzje zagranicznych placówek..........
Wiem, że kiedyś Dromader wysyłał do Hiszpanii na zbiór sałaty, papryki, różnych zielonych liściastych, moje koleżanki były bardzo zadowolone z wyjazdu (2 chyba żle trafiły ale potem jakoś sobie poradziły), może warto zamienic te truskawki na coś innego.... te zbiory zaczynały się zaraz po truskawkach czyli koniec maja poczatek czerwca.
ja się obawiam , że wyślą Was na siłę , zeby spełnic warunki umowy i szef po kilku dniach powie wracacie.Chyba, ze macie jakaś inną umowe.....
Cześć dziewczyny to co pisze fresowka może być prawdą wyslą nas tam a potem *********co wracamy do kraju bo mi się coś wydaje że te co miały pracować już pracują ,mam tylko nadzieje że tak nie będzie
zgadzam się że może to być prawda ale nie koniecznie jednego roku też tak późno wyjeżdżałam i się bałam jak cholera że zaraz wrócę a okazało się co innego powrót do polski miałam koło20czerwca tak dokładnie nie pamiętam a najnowszych wiadomości to to że rozmawiałam z mario i szykuje autobus na następny tydzień więc zobaczymy co nam życie przyniesie
To p.Mario powinien pojawić się na tym forum i napisac co i jak a nie do połowy się odzywa a do drugiej połowy nie ;/
ale to ja do niego dzwonię dwa razy w tygodniu i się pytam jak się sprawy mają
hejw szytkim rubia to powiedzial ci ze w nastepnym tygodniu bedzie autokar ???/mam naszieje ze w poniedzialek;p juz powinni dawac znac, niektorym osobom odrazu powiedziano ze koncem marca pojazda i tak tez byly nastawione
hejka dziewczyny!!jeny ale mnie tu długo nie było,a tu dużo fajnych i ciekawych wpisów...
dzwoniłam do firmy i powiedzieli mi że rozmawiaja ze stroną hiszpanska i dopiero w przyszłym tygodniu bedzie wiadomo czy wyjazdy sie odbeda czy nie.Dziewczeta ja to już jestem zrezygnowana w sumie to juz sie pogodziłam ze nigdzie nie jade.
moj maz załapał sie na wyjazd do niemiec z kolega w połowie kwietnia wiec mi sie juz nie opłaca,tym bardziej ze on zarobi wiecej niz ja bo przeciez jak fresowka pisze ze mozliwe iz wysla nas do tej hiszpani na te pare dni to przywioze wiecej długów niz zarobie!
Kara111 a ty miałaś jechać przez dromadera
a przeciez ja rowniez tak jak wy dziewczyny mosze sie za pożyczyć na ten wyjazd.Niechce was straszyc ale wy równiez sie zastanówcie!!A co do zwrotu kasy to powiedziała mi ze owszem pieniązki zwroca,ale ja i tak w to nie wieze- :(
tak przez dromadera i czekam od konca stycznia i czuje sie oszukana!!
No ja też czuje się oszukana a kasę wpłaciłam 4 lutego i od tamtej pory czekam jak głupia, a tu nic się nie dzieje
Witajcie dziewczyny! Ja tez niedawno wrocilam z truskawek. Wyjechalom 08marca a w sobote 19-go bylam juz z powrotem. To jedna wielka sciema! Nie bylo dla nas i wielu innych pracy,ale dromader uznal,ze skoro chcemy sie przejechac,to nam pokaza Hiszpanie... BIEDNEMU WIATR W OCZY..,tym razem witr z piaskiem. Chyba juz wiem dlaczego logo ich firmy przedstawia WIELBLADA. Te zwiezeta w piaskowych burzach doskonale sie orientuja...w przeciwienstwie do ludzi. Wlasnie taka piaskowa dezinformacje i zwodzenie po fatamorganach do perfekcji opanowali pracownicy tej firmy,no i mario-cwaniaczek... Pozdrawiam i zycze wiecej rozsadku niz ja mialam. Ps. Mam w rodzinie dobrego prawnika i zastanawiam sie,czy nie skorzystac z uslug stryja.
no widze ze ztego dromadera to niezle cwaniaki ale przeciez podpisywalyscie umowe znimi peawda mozecie ich oskarzyc czy cos takiego po porade mozna zawsze isc co innego my z ohp zadnej umowy nie podpisywalismy a co mario wam powiedzial ze nie ma pracy?? nie mogl was gdzie indziej przeniesc?? to jakas masakra sie zaczyna juz robic
Uważajcie na okolice Palos, pole 237.
Temat przeniesiony do archwium.
2221-2250 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego