praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
2191-2220 z 9714
na początek ,żeby pracodawca mnie poznał i zobaczył jak pracuję i oczywiscie zechciał na kolejny sezon no w tej chwili to sezon jest na truskawki - a od chyba lipca nektarynki ,brzoskwinie itd dobrze myślę?
no to najpierw na truskawki potem fabryka winogrona jabłka a pod koniec roku mandarynki szlifować język i zawierać znajomości i do roboty powodzenia ja mam syna więc odpadam muszę trochę w domu pomieszkać więc odpadam a szkoda
nektaryny i brzoskwinie pojawiają się na początku czerwca dlatego u niektórych szefów tak szybko kończą się zbiory truskawek bo ludzie się przerzucają na inne owoce
jak fresa wypali to zostaje jeszcze na zbiorach nektaryn
Posłali faceta do czubków. Siedzi biedak i nudzi się. W końcu postanowił popatrzeć przez okno. Tam ogrodnik grzebie grządki. Psychol woła:
- A co pan robi?
- Nawożę truskawki.
- Co?
- Nawożę truskawki, mówię!
- Co pan robisz?!?
- Kur.., truskawki posypuję gównem!!!
- O, a ja cukrem, ale jestem, pierd......y!
--
dzięki RUPIAPL -- Mario teraz jest na gg serio napisałam do niego dobry wieczór-- ale się nie odzywa
*Hej truskaweczki;) mamy piekną pogode ,zaczeła się na całego *:)
No pogoda super i obyśmy tylko pojechały i zarobiły kasę bo ja już mam takiego doła że szok
Ale ładnie na dworze! Ciepło a co dopiero tam? hehehe
jak poinformują nas o terminie to warto sie zapytać ,czy jest na tyle pracy! abyśmy coś przywieżli!
u nas może być pięknie a tam nie koniecznie i tego się obawiam oby nie
HEJ DZIEWCZYNY TAKA DZIS CISZA NA FORUM, ZE AZ BOJE SIE, ZE WAS JUZ NIE MA, ZE W DRODZE JESTESCIE?NO DO TEJ HISZPANII:)
olcia191091 ja jestem z Łodzkiego a dokladniej Pabianice a ty??Ja jade z dromadera .....ehhh ciekawe kiedy wkoncu zaczna sie te wyjazdy bo zwariowac mozna tyle o ile dobrze ze pracuje jeszcze w Polsce bo bym chyba zwariowala...
Taka piekna pogoda ze żal siedziec w domciu ;)
itus77 NA DWORKU POGODA SIE ZROBILA TO DZIEWCZYNKI CIESZA SIE W POLSCE CIEPLEM...HIHIALE NIESTETY TO NI HISZPANIA..TAM DZIS JEST BARDZO CIEPLO 24 STOPNIE W CIENIU 24 stopnie ehhh
macie moze jakies info co do wyjazdow ????
no to masz szczęście że możesz jeszcze czymś się zająć bo mnie w domu już mają dość od wymyślania ciast i obiadów
ja wsumie znalazlam 2 tygodnie temu jakas prace byle by cos robic bo w domu zwariowac mozna bylo chyba ze jakas klijentka przyszla na wloski to czas jakos lecial a takto dni sie dluzyly...
Uważajcie na Mario bo ja i jeszcze kilka osób zapisaliśmy się rok temu na winogrona.Płaciliśmy po 220zł Mario na konto które nam podał a drugą połowę przy autobusie .Wyjazd miał byc w połowie wrzesnia i mamy czekać ana telefon i do tej pory ani wyjazdu ani zwrot pieniędzy,a jak dzwonimy to nie odbiera telefonu albo mowi że już dzisiaj na pewno wpłaci pieniadze na nasze konto które sie jemu podaje i to juz trwa od listopada. Uważajcie bo nie wiem czy odzyskamy te pieniadze a jest nas 7 osob .Zgloszone jest to na policj w łódzi
no to skoro zglosilas na policje ten fakt to powinnas odzyskac pieniadze
ale mi tak mowiedzieli ze chyba nie odzyskam tych pieniedzy bo nawet nie chcieli przyjac zgloszenia tylko zebym takim czyms udala sie do dzielnicowego Tak ze to jest kupe oszusta
no to powodzenia pojedziemy w siną dal oby podstawił jak najszybciej autokar i będzie wszystko ok
matko kochana jaka dzisiaj tu cisza aż się boję że jesteście aż tak zrezygnowane
Hej dziewczyny. Ja również wróciłam po nie całym tygodniu z Hiszpanii, bo szef nie miał pracy dla nas.
I tez pojechałaś 8 marca ?
bardzo mi przykro że cię to spotkało a w jakim rejonie byłaś
Do mama 23 powiedz czemu musiałaś iść do dzielnicowego
Tak też 8 marca jechałam, byłam koło Palos
dziewczyny ajk my tam pojedziemy i też nie bedzie dlanas pracy
do Lorencia ---byłaś pierwszy raz
Temat przeniesiony do archwium.
2191-2220 z 9714

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego