Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1228
Hej dziewczyny,zegnam sie z Wami na jakis czas.Wszystkiego dobrego.Do usłyszenia po powrocie.Pozdrawiam
No to z mojej strony na tyle by było...trzymajcie się dziewczyny i życzę wam dobrych i uczciwych szefów, godnych warunków ,pogody i pracy oraz dużych pieniędzy.niunia102 mi tez będzie cie brakować jak będziesz na miejscu daj znać...
Powodzenia dziewczyny ! :)
Odezwe się po powrocie i napisze jak było . :)

Pozdrawiam .
jejku, jak tu cicho bez dziewczyn... nic się nie dzieje :-(
Witam .Mam prozbe - moze ktoś mi napisze jak jest w Grufesie ,bo tam miałam jechac dzisiaj ,lecz niemogłam i moje kolezanki pojechały ,a ja zastanawiam się co straciłam ,to dobrze ,czy tez nie ???????/.Dzisiaj pojechało duzo dziewczyn ,które pierwszy raz beda pracowały za granica ,bały sie ,ale trzeba przekonac sie samemu .
Cześć, miałam jechać dzisiaj ale musiałam przełożyć termin na 13.
Wyjazd jest z Wrocławia, czy jedzie ktoś z okolic Bydgoszczy, Torunia Gdańska - razem zawsze raźniej
hej! ja jadę z okolic Bydgoszczy, tylko jeszcze nie wiem czy załapię się na 13, a Ty masz potwierdzenie, że ta data jest już pewna i się nie przesunie? rozmawiałaś z mariem?
ja z kolezanką jedziemy z PUP Toruń, mialam taka informacje ze panie, które mają podpisane kontrakty na pewno pojadą ale kiedy jakieś terminy?
ponieważ zmieniałam termin telefonicznie, dopiero dzisiaj poprosiłam o potwierdzenie SMSem. Dzwoniłam na numer z SMSa
Witajcie. Interesuja Mnie ludzie ktorzy zapisali sie na zbiory Cytrusów od Mario
Dostaliscie takie dokumenty ? Własciwie ksero.. ??

http://images49.fotosik.pl/1372/d6211cade0bab59e.jpg

http://images49.fotosik.pl/1372/b3918023e7e8fe6b.jpg

Dostaliscie jakies potwierdzenie wpłaty tej owej zaliczki po 30Euro za osobę?
Kto jest z Warmińsko Mazurskiego ??
Pozdrawiam.
dostałam smsa że czekają (nie wiem kto) na potwierdzenie terminu wyjazdu 13 przez hiszpanów
teraz?
chodzi o potwierdzenie daty 13 marca. a może niech nawet będzie inna byle pewna i konkretna
witam czy ktoś wie giedy wyjazd na truskawe przez maria,on nie odpowiada ,pisze mu meile i cisza
dzięki z góry
Dziewczyny ,a zkąd macie taką wiadomość ,że 13 ma być wyjazd .Te babki ,które wyjechały 8.03 dostały ją 5 marca i za 2 dni był wyjazd ,a Wy z takim wyprzedzeniem wiecie?????? Wiem ,że cierpliwośc czlowieka wykańcza ,ale jeszcze aby się zarobiło ???
witam. my mamy jechac na cytrusy i nic nie wiemy. mario sie nie odzywa. nie odpisuje na meile. sytuacja robi sie chora. ile mozna czekac. niech ktos poda jakies terminy a nie cos ciogle kreci. jestesmy uwazani. jesli ktos cos wie niech pisze. idzie z tego wszystkiego zwariować. ania i jarek debno.
ja też cytrus;) z war-maz jestem, moja koleżanka jedzie na truskawki i też wiadomości nie ma żadnych, pisała do maria i nic nie odp. w OHP nic nie wiedzą ale za każdym razem twierdzą że niedługo wyjedziemy ( takie zapewnienia od stycznia są), patologiczna sytuacja
ja rowniez z Olsztyna i dzwonilem do ohp juz x razy za kazdym razem twierdza ze trzeba czekac wg tego co mowila w ubieglym tygodniu dopiero "ostatnie truskawki" pojechaly gdzies czytalem na forum ze wyjazd na cytrusy od maria ma byc w 2 polowie marca ja jakos przestaje wierzyc w ten wyjazd...
JA TEŻ JUZ W TO WSZYSTKO NIE WIERZE....
witam wszystkich,"ostatnie truskawki"nie pojechały tez czekamy na wiadomosc i tez sie wsciekamy
Osoby które wybierają sie na zbiory Cytrusów zachęcam do wyrażania opini TUTAJ - w tym temacie
Praca sezonowa przy zbieraniu cytrusów 2012 z Mariem
http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/218240
32915830 dla wszystkich zainteresowanych podaje numer GG Mario MACIE I SPAMUJCIE mu na gg kiedy wyjazdy może z łaski coś powie konkretnego a nie ściemnia cały czas ludzi
ZAPRASZAM NA MÓJ OSTATNI WPIS NA FORUM NA,,, Praca sezonowa przy zbieraniu cytrusów 2012 z Mariem,,, POZDRAWIAM RRAAFF1977
Pisałam że wyjazd ma być 13, bo miałam wyjechać 08, ale się rozchorowałam i musiałam go przełożyć. Zadzwoniłam pod numer z smsa i pani która odebrała powiedziała że ok, wyjazd będzie 13. W piątek poprosiłam o sms z potwierdzeniem wyjazdu 13 i dostałam odpowiedź że czekają na potwierdzenie terminu wyjazdu z hiszpanii. Dzisiaj jest 12 wieczór a potwierdzenia brak.
pewnie termin sie przesunął, trzeba czekać
Czy wie ktoś czy był ten wyjazd 13 ? Czy w ogóle były jakieś wyjazdy na te nieszczęsne truskawki ?
hjm
Był wyjazd w Poniedziałek.
yhym. a Ty iwca nie jechałaś ?
Czekam na wiadomość kiedy będzie wyjazd.Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
1111-1140 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie