Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1228
no obyśmy za długo nie czekały....
Będzie dobrze...
Hej dziewczyny,
widze,ze goracy okres sie zaczal :)
dobrze,ze nastawiacie sie pozytywnie na wyjazd i prace
pogoda jak na razie jest fajna,w dzien oczywiscie
rano i w nocy jeszcze bywa zimno
truskawki dojrzewaja,oby pogoda sie utrzymala
czesc dziewczyny
ja jede do palos de la frontera mialam jechac z kolezanka ale sie rozmyslila i jade sama troche sie boje...;/
honia20 a kiedy masz wyjazd?
no wlasnie nie wiem jeszcze czekam na wiadomosc od Mario... ja jestem z wojewodztwa podkarpackiego i z tego co wiem to wyjazd do Hiszpanii jest z Wrocławia tak??
Tak pierwsze dziewczyny wyjezdzają w niedziele i z Wrocławia
hmm to my pewnie tez tak bedziemy jechac...
Hej truskaweczki =)
Pani z WUP w Toruniu powiedziała, że "na pewno pojedziemy z Torunia" Piszę oczywiście do tych dziewczyn co były w Toruniu na spotkaniu.
Tak więc nie wiem teraz już sama skąd wkońcu pojedziemy...
aisak91 a Ty tez jedziesz pozniej??
z tego co Mario mi pisał to w drugiej połowie lutego
ahaaa... mi nic nie pisal jeszcze to nie mam pojecia...
A ja wam powiem ze te panie z Torunia to guzik wiedza ale bardzo bym chciała żeby chociaż w tej kwestii miały racje...pozdrawiam was.
A pan Mario na pytanie czy na pewno pojedziemy z Torunia tak jak było na spotkaniu powiedziane odpisał mi, że jesli bedzie duza grupa ludzi to tak, jesli mala to z Wroclawia.
No i oto chodzi ze będzie tak jak mówi Mario a nie jak panie z urzędu, jeśli powie Toruń to będzie suuuuuper.
na dniach pewnie dowiemy sie wszystkiego dokladnie... mam takie pytanie do was jade pierwszy raz za granice do pracy co ja mam tam sobie wziasc??
Cytat: morena7236
Hej-do wszystkich forumowiczów...z tego względu że zadajecie mi na GG mnóstwo pytań co zabrać ze sobą na zbiory postaram wam się napisać w skrócie co potrzeba..śpiwór(koc) + ewentualnie mała poduszka (wg upodobań)
kieszonkowe (w zależnosci od potrzeb ja biorę20-25 eur.)
wysokie buty gumowe (tzw. gumowce)+krótkie obuwie
komplet odzieży nieprzemakalnej
sztućce, kubek, talerz, rondelek (wskazane mimo, że stanowią zazwyczaj wyposażenie miejsca zakwaterowania)
pojemnik na drugie śniadanie
bluzeczki na krótki rekaw, spodenki(w zaleznosci od potrzeb)
nakrycie głowy czpeczka,kapelusik kto co lubi krem z filtrem,cienki rękawiczki do pracy(u nektórych zbiera sie w rekawiczkach) ciepła bluza lub polar( poranki i wieczory sa zimne)...pozdrawiam
tutaj Morena na ten temat już się wypowiadała...
a w tym linku: http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/140121/page/2 też masz na temat co zabrać ze sobą sporo wypowiedzi :)
edytowany przez aisak91: 27 sty 2012
dziekuje...:)
Ha,ha,ha mario 38 teraz doczytałam o co chodzi,stawiaj znaki interpunkcyjne co? a skąd jestes ?Moze sie znamy...
Pozdrawiam
Hejka truskaweczki :D ja też jade w niedziele z Wrocławia .Jade pierwszy raz i tak jak hania 20 kolezanka mnie zosawiła na lodzie samą bo zrezygnowała .Ale mam nadzieje , że poznam miłe kobietki i bedzie dobrze .Na kontrakcie mam wpisane Mogure . Już sie prawie spakowałam ale śpiwór za nic nie chce sie juz zmiescic :( powiedzcie ile w kg mozna miec w bagazu bo ciepłe rzeczy sporo miejsca zajmuja i troche wazy . Pozdrawiam wszystkich
Śpiwór weź do autokaru to sie w nocy nakryjesz i nie musisz do walizki upychać...
ok dzieki morena 7236
Hej nie ma co sie martwić,ja też sama jadę. Pozdrawiam
@Paulla22 a ty gdzie jedziesz?
Dziś dostałam wiadomość od Mario, że jadę do palos de la frontera (CORA) do pracodawcy o nazwie firmy Agromalvi, ma na imię Nasta. Jadę tam z 4 dziewczynami + 2 moja znajome więc w sumie będzie nas 7 :-)
dziewczyny, jak się dowiedziec kiedy się jedzie, to czekanie jest najgorsze
Ja jadę do Bonares. Pozdrawiam
do bea3211 mi panie w biurze powiedzialy ze bagaż powinien byc do 30kg a ten podreczny co bedziesz miala przy sobie to do 10kg.
Ale tu cisza sie zrobiła ...pozdr...
czesc czy macie informacje kiedy podkarpacie wyjezdza ja pytałam w ohp pani powiedziała mi ze jak nikt nie zadzwoni do mnie do polowy marca to mam sie do nich zglosic i bedziemy wtedy dzwonic do Mario Jade do moguer w dodatku pierwszy raz prosze o jakies info z gory dziękuje
Temat przeniesiony do archwium.
541-570 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie