Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 1228
stokrotka2208-ja tez czekam na ten wyjazd, jestem z zachodniopomorskiego bylam na spotkaniu w Koszalinie.mam nadzieje ze jeszcze w Lutym bedzie ten wyjazd.na umowie mam napisane ze jade do PALOS DE La FRONTERA.POZDRAWIAM
witam wszystkich:)jestem z warm-mazur i tez czekam cały czas na tel,jestem juz spakowana prawie,dzwoniła do mnie koleżanka,która jest w hisszp i mowwila,ze narazie pracuja 4 dni w tygodni,ona jest w Palos,lepsze to niz siedziec i czekac
Hej:) Dzwonila do mnie dzisiaj Pani z OHP ze jade w czwartek z Wrocławia o 17:30. Natomiast nie dostałam zadnego sms-a od Maria... wiec nie wiem czy tym sie przejmowac czy nie.. bo z tego co wiem to Mario mial jeszcze pisac smsa do osob ktore jada (??)
Sorga-gdzie byłas na spotkaniu
Iwca - Ja nie byłam na spotkaniu z mariem... dowiedzialam sie, ze w OHP jest nabór do Hiszpani na truskawki, wiec poszłam sie zapisac:) Jestem z Krakowa..:)
wiesz moze ktoś w ostatniej chwili zrezygnował a mario nie ma teraz czasu bo w czwartek ma spotkanie rekrutacyjne i musi jeszcze dziewczyny odebrać, więc musi po spotkaniu wyjeżdżać do Hiszpanii, może dlatego?
a mozliwe, mozliwe..:) Dzieki za odp
Skoro kazali jechac to się nie przejmuj tylko spakuj i jedź :) Ja bym tak zrobiła.
Tak, jeśli dzwoniła pani z OHP to na pewno jedziesz...powodzenia
Ach ciekawe ile jeszcze my będziemy czekać na cytrusy już nie mogę się doczekać :)
No ja myślę ze jeżeli zacznie się na dobre pogoda to i cytrusy ruszą warto obserwować jaka jest tam pogoda-eltiempo.es
No cały czas obserwuję, ale jadę po raz pierwszy więc jak na moje pogoda jest ok. Nie wiem jaką temperaturę lubią cytruski, żeby dojrzewały ładnie, nie znam się niestety. Podobno pojedziemy dopiero w marcu.
Czy ktos byl na spotkaniu z Mario w Koszalinie, miał jakas wiadomosc co do wyjazdu na truskawki
Pozdrawiam
morena7236 w innym temacie pisała że teraz w czwartek jest wyjazd a następny prawdopodobnie za około tydzień.
Dziewuszki już nie długo i my pojedziemy...pozdrawiam
Siemka iwca ja tez byłam na spotkaniu w Koszalinie, a jestem ze Szczecinka i mam to smao napisane na umowie co ty. Do zobaczenia w autobusie już niedługo heheh:-)
Cytat: Sorga
a mozliwe, mozliwe..:) Dzieki za odp

No to widzę Sorga, że jedzeimy razem w czwartek...
Witam jedzie ktoś z nowej soli lub zielonej góry?
jutro spotkanie, jak tak będzie padać to nie dojadę:))) i jeszcze muszę wymienić eurasy
dziś średni kurs € w sprzedaży 4,21,-
130€x4,21=547,3
ewa3333 ja jade z gorzowa wlkp
Hej dziewczyny podobno wyjazd przełożony na sobotę...prawda to?
Cytat: morena7236
Hej dziewczyny podobno wyjazd przełożony na sobotę...prawda to?

Tak! z powodu niskich temperatur wyjazd jest przesunięty...
Witam! Wie ktoś kiedy bedzie wyjazd na cytrusy 2012(mandarynki) od Maria. Jesteśmy z Dębna - Ania/Jarek.
Prawdo podobnie na początku marca...
Hej dziewczyny jak któraś już będzie po spotkaniu z Mario dajcie znać jak poszło...
hej:) u mnie też przełożyli autokary pierwszy wyjeżdża 2 dni wczesniej niż było na liście a ja mam przesunięty z 23 na 25 , a trzeci autokar na 3 marca
Dobry wszystkim, ktorzy jeszcze nie wyjechali. Jade pierwszy raz na truskawy.. Praca bedzie ciezka, ale wiadomo nie sama praca czlowiek zyje.. Ciekawi mnie czy oprocz masakrycznego bolu plecow czeka nas jakas rozrywka ? Jest cos ciekawego w okolicy ? Pozdrawiam
No nad ocean można jechać ,na dyskotekę można iść o ile ci sił starczy...
dzieki za odpowiedz :) no na poczatku to zapewne sie nigdzie nie wybiore..
Temat przeniesiony do archwium.
871-900 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie