Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1228
Ja mysle ze bedzie odwrotnie:))))))) na poczatku zawsze na sie najwiecej sil jak sobie prztpomne jak czlowiek sie bawil w pierwszych latach jak zaczal wyjezdzac .to teraz ja juz jestem babka hehe
oby bylo tak jak mowisz :))) zeby nam sil nie zabraklo na zycie po pracy bo mam nadzieje ze troche poznam okolice i sie wybawie w miare sil :D
czesc, ja de pierwszy raz na truskawki, jedziemy razem z kolezanka z PUP Toruń, kuj-pom, wyjazd mial byc w połowie lutego, ale jest przełozony ze wzgledu na pogodę, i tez czekamy na telefon.
jedziemy do Huelvy
stokrotka2208 Cześć co u ciebie słychać ,masz moze jakieś wiadomośći co do wyjazdu.To czekanie jest już zbytnio długie.Jak bedziesz mialam jakieś wiadomości to napisz.Czekam i gorąco pozdrawiam.
tereska17 a z jakiego miasta jesteście i kiedy byłaś na spotkaniu ...pozdrawiam
Nasze wyjazdy też poprzekładali w prawdzie pierwszy autokar przyspieszyli i wyjeżdża dziesij o 19 z konina ale mój jest na 25
adixsa a od kogo jedziesz
adixa to skad jedziesz i przez kogo? z UP KONIN?
tereska17 ja też jadę z UP Toruń do Huelvy i też pierwszy raz. Skąd jesteś?
adixa przeczytałam wcześniejsze posty i się oriętuję co i jak ..jestem z okolicy koninskiej ale jeżdze od Maria obecnie..:)pozdrawiam
z gm. Ciechocin wiesz gdzie to jest?
i jeszcze jedno - moja firma w/g umowy to cuna de platero.
do AniaOr-nie martw sie ze jeszcze nie wyjechalas-w cuna nie pracuja jeszcze pelna para wiec spokojnie.to jest w Moguer.jak bedziesz znala dzien wyjazdu to prosze napisz bo jestem ciekawa do kogo trafisz.jest duza szansa ze sie zobaczymy.glowa do gory-wierze w to ze trafisz dobrze
Do Davel - jak będę znała datę wyjazdu to dam znać. A Ty już tam jesteś ?
tak caly czas i nie pytaj od ilu lat bo sie przerazisz-ale ja sprobuje w poniedzialek zapytac kiedy spodziewaja sie autobusu-jak w ten dzien nie bede pracowac to przyjde was powitac
dzięki, w/g informacji ze spotkania w PUPie w Toruniu autobus powinien być z Torunia. Ale czy będzie...
do Tereska17 - wiem gdzie jest Ciechocin, ja jadę ze Świecia
A ja kobitki jadę z Włocławka...a cuna ma dość dobrą opinie, dziewczyny sobie chwaliły rok temu...pozdrawiam
davel a wiesz gdzie jest charca za Monte Mayor?Pracowałam tam parę lat...
do Morena-tak wiem gdzie to jest-a w tym roku do ktorej cooperativy masz kontrakt wiesz-a do dziewczyn palacych-wypalcie wiecej w czasie postojow bo po przyjezdzie do cuny i po wyjsciu z autokaru nie siegajcie po fajki bo na terenie cuny obowiazuje calkowity zakaz palenia,chcac zapalic musicie wyjsc poza ogrodzenie,ale za to jest bar gdzie mozecie napic sie kawy,cola cao i cos zjesc za niewielkie pieniadze
Hej ja jadę do Masia Ciscar
W tym roku jadę do CORY do palos...mam nadzieje że dobrze trafie chociaż mi się dzisiaj śniło ze już byłam na miejscu i szukałam następnego campa bo niedobrze było ech,aby się nie spełniło...hehehe
Hej, hej.
MI się też dziś śniło że dzwonili do mnie i że miałam 3 godziny na spakowanie się ;o .. masakra jakaś !

Dziewczyny jest ktoś z woj. POMORSKIEGO ?? :)
czesc widze ze niektorzy juz wiedza kiedy jada,a ja nic nie wiem jeszcze .no ciekawe kiedy ten wyjazd?ja jestem woj lubuskie gorzow wlkp.i jak narazie nikogo z mojego miasta nie ma chetnego do wyjazdu a szkoda,no chyba ze ktos jest to niech sie odzywa,razem razniej
Siema iwca u mnie po starmu czekam ciągle na jakieś wiadomości i co róż dopakowuje coś do walizki , która już jest duża. Heheh :-) Pozdrawiam . Dam znac jak coś będe wiedziała .
cześć. też mam zamiar jechać sama i pierwszy raz. tylko czekać na telefon. jedzie ktoś z okolic Przemyśla?
WITAMY! CHCIELIBYŚMY SIĘ DOWIEDZIEĆ KIEDY BĘDZIE WYJAZD NA CYTRUSY - MANDARYNKI DO HISZPANII OD PANA MARIO.BYLIŚMY NA SPOTKANIU W GORZOWIE PODPISALIŚMY WSTĘPNA UMOWĘ ALE DO TEJ PORY NIC NIE WIEMY ODNOŚNIE WYJAZDU. CHCEMY SIĘ CZEGOŚ WIĘCEJ DOWIEDZIEĆ. ANIA I JAREK Z DĘBNA ZACHODNIOPOMORSKIE. Z GÓRY DZIĘKUJEMY.
jaan90 hej, ja z mężem też jedziemy od Mario na cytrusy i też nie wiemy kiedy będzie wyjazd, wszystko jest zależne od pogody. Jakiś czas temu pisałam e-maila do mario i odpisał, że wyjazd w marcu, pogoda jest ładna i ma byc coraz cieplej, więc mysle, że niedługo pojedziemy.
do kamila 26:dzieki za informacje. można wiedzieć skad jesteście?
Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie