Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1228
WIDZICIE KOBIETY PISAŁAM NA TYM P...FORUM, ŻEBYŚCIE SIĘ NIE DAŁY OSZUKAĆ!ŻADNA NIE WIERZYŁA... JEDNA MOJA UWAGA DO TYCH CO PODJĘŁY TĄ DECYZJE...UWAŻAJCIE NA POLKI KTÓRE BĘDĄ WAS PODP... A SĄ TU TAKIE CO DONOSZĄ DO P. MARIO CO SIĘ TU PISZE NA FORUM POTEM DZIEWCZYNY TRAKTOWANE SĄ JAK ŚMIECI!!
Bądźcie kobiety spostrzegawcza i zerknijcie na kilka osób, które od samego początku nie mogą się doczekać wyjazdu, doradzają, upiększają itp... a ciągle tu są w PL a nie na truskawkach...Obudźcie się, przejrzyjcie te śmieszne kontrakty bez pieczątki i podpisu szanownego P. Mario
prawdziwaprawda __ to prawda bo sama widziałam jak przy autobusie dwie takie młode od Thomasa jedna ruda druga blądyna podpierdzielały polki do mario - ma tam swoich ludzi i tu tez ale mi to zwisa bo mam ochote porządnie mu dokopac za moje i innych pieniądze juz nie wybuduje wiecej chat nad oceanem w Mazagonie :D
bea3211 co mnie najbardziej wku... że się dorabia na ludzkiej krzywdzie a polka polke sprzeda podpierdoli... dużo ludzi musi się zapożyczyć żeby szanowny pan mial za co domki budować...
szkoda mi tych co tam zostały...współczuję, mam nadzieje ze wrócą z jakąś kasa a co do forum to może dotrze to do tych co jeszcze nie pojechał
prawdziwaprawda bo ten pan to Janosik tylko popieprzyło mu sie z tym zabieraniem i dawaniem i trzeba go na dobry kierunek naprowadzic
Jak dla mnie to pasuje on bardziej na PLUSKA zabiera biedniejszym a z tego sobie kieszeń napycha... i beszczelnie się z tego śmieje na spotkaniach w OHP
z tego co piszecie to jakaś tragedia jest MASAKRA ja raczej tez nie pojadę. Ciekawe czy można odzyskać te pieniądze co się wpłacało na spotkaniu....
ja już naprawdę nie wiem co myśleć, jedni piszą że jest tam dobrze inni że źle. Naprawdę mam od tego czytania mętlik w głowie i nie wiem już nic
prawdziwaprawda ja dzis dzwoniłam do OHP to co im opowiedziałam to byli zaszokowani ale OHP niczemu nie jest weinne dostali odgorny prykaz z W-wy by lokal udostepnic na te giełde pracy p. mario mozliwe , ze pluska tez macza w tym łapa

powiem ci jedno one zawsze są zszokowane i nigdy nic nie wiedzą a tak na prawdę to takie tel z takimi info maja tylko co one mogą powiedzieć... buzia na suwak i oczy jak 5 zł robią
przestańcie wreście pieprzyć i obwinaiać maria , jade do hiszpani nie pierwszy raz i dobrze wiem jak zachowują sie dziewczyny które nie daja sobie rady w polu ..za swoje niepowodzenia obwinaja przewożnika!!!!pracodawcy nowe obserwuja bardzo dobrze nawet tego nie wiecie kiedy i skad sie na was patrzy i to on decyduje juz nieraz po paru godzinach , dniach pracy czy warto was zostawic ...
po drugie warunki jakie sa każdy wie , a jak nie wie niech poczyta kilka razy forum skoro ma problem z przyswajaniem , tam wszystko jest opisane jaka praca jest od lutego i jakie sa warunki mieszkalne !!!!! wiec nie pieprzcie ze jestescie zdziwione że tak mało było pracy !!!I PRZESTAŃCIE STRASZYĆ NOWE OSOBY BO JAK SIE NIE CHCE PRACOWAC TO DAJCIE INNYM ...NAJLEPIEJ ZROBIĆ Z SIEBIE OFIARE I UŻLAĆ SIE NAD SOBĄ !!!!TO CHYBA WASZE ŻYCIOWE MOTTO
WŁAŚNIE JAK WCZEŚNIEJ WSPOMINAŁAM O TAKICH CO TO UPIĘKSZAJĄ... EWA TWOJE ŻYCIOWE MOTTO -IM GŁĘBIEJ WŁAŻĘ W DUPĘ.... TYM MAM WIĘCEJ KORZYŚCI! PO TO JEST TO FORUM ŻEBY KAŻDY MÓGŁ SIĘ WYPOWIEDZIEĆ WIĘC KU...NIE PIERD... DURNOT ŻE TAM JEST JAKO TAKO SAMA DOBRZE WIESZ ŻE JAKIE FINKI SĄ I JAKIE TAM WARUNKI SIĘ TRAFIAJĄ. CO DO OFIARY CZY TO ŹLE ŻE O TAKICH SPRAWACH SIĘ MÓWI GŁOŚNO?
hahah jak tak sie użalasz nad sobą to wcale sie nie dziwie że nie masz pracy po prostu - niedojda zyciowa i tyle MNIE NIE RAZ ŻYCIE SKOPAŁO ALE NIE SIE PODDAJE , wiele widziałam i przeżyłam ale nigdy nie uzalałam sie i nie szukałam współczucia i litośći .w dupe nikomu nie właże i nigdy nie włażiłam BRZYDZE SIE TYM !!! zamiast tu skomlec jak byól żlelepiej zajmi sie szukaniem pracy .. no chyba że nie potrzebujesz bo pojechałas dlz rozrywki haha o ile tam byłas bo w to tez wątpie
a zanim oczernisz kogoś popatrz na siebie jaka ty jestes.....napewno nie idealna , masz wady tak jak wszyscy wiec lepiej sie zamknij niż napiszesz o słowo za duzo
EWA TO TY JESZCZE NIE W TRUSKAWKACH JAKA SZKODA...podkreślam po to jest to forum więc zabłyszcz inteligencją i daj się wypowiedzieć innym. A i nie denerwuj się tak bo złość piękności szkodzi... PAAA :D
Cytat: prawdziwaprawda
WIDZICIE KOBIETY PISAŁAM NA TYM P...FORUM, ŻEBYŚCIE SIĘ NIE DAŁY OSZUKAĆ!ŻADNA NIE WIERZYŁA... JEDNA MOJA UWAGA DO TYCH CO PODJĘŁY TĄ DECYZJE...UWAŻAJCIE NA POLKI KTÓRE BĘDĄ WAS PODP... A SĄ TU TAKIE CO DONOSZĄ DO P. MARIO CO SIĘ TU PISZE NA FORUM POTEM DZIEWCZYNY TRAKTOWANE SĄ JAK ŚMIECI!!

Dla mnie to było dziwne,że od razu na rozmowie kwalifikacyjnej inkasuje 30€, wciska jakiś papierek bezwartościowy, potem następne 100€, tak jak wcześniej wymieniałam musiałbym się zapożyczyć na sam wyjazd, a potem z pewnością okazałoby się, że nie ma pracy, i wracać na własny koszt do domu, to jest taka praca jak gra w lotto---> nic nie jest zagwarantowane!!!
do ma gnolia: WIDZISZ PISAŁAM WCZEŚNIEJ O TYCH UMOWACH PIENIADZACH POBIERANYCH BEZ POTWIERDZENIA ITP... NO ALE JAK WIDZISZ SZANOWNY PAN M NADAL NABIJA LUDZI W BUTALKE I DLATEGO UWAŻAM ŻE KTOŚ SIĘ POWINIEN TYM ZAJĄĆ...
bea i prawdziwa prawda ja wam wierze bo tez juz pare ladnych lat tam jezdze i duzo tam widzialam i slyszalam i to nie prawda ze mozna trafic tylko dobrze [JA NASZCZESCIE TRAFIALAM JAK DOTAD DOBRZE]ale tez mozna trafic zle ,gdzie jest naprawde malo pracy a zbyt duzo ludzi na danej fince i wtedy do pracy sie chodzi w kratke.zycze zeby wszystkim sie udalo trafic dobrze i zarobic duzo eurakow.
buenos días ;D truskaweczki to znowu ja nie mam pracy wiec mam czas na kompa hehe . Widze , że co niektówym puszczają juz nerwy , chyba nie na ręke , że piszemy tu prawde
KOKO33400 kuknij na poczte
ale żeście mi w głowie namoncili
Wie ktoś może czy da się odzyskać te głupie 30 euro?
Ja osobiście mam za dużo do stracenia żeby jechać włożyć kupę kasy w wyjazd i wrócić z 100 euro ;/
gochaj mi tez namacili,juz tam kiedys bylam u trafilam dobrze,ale teraz juz nie wiem?jechac?jest ta praca w tym palos czy jej nie ma?mam kuzynke na truskawkach ale w innej miejscowosci i nie mam nikogo w palos kto by mi napisal jak jest w tym roku .A co do umow i tej wplaty 30euro,to tez nie mam zadnego dowodu wplaty,taka stara a tak naiwnie dalam kase bez dowodu wplaty,masakra
szeherezada ja na spotkaniu w ohp pytalam sie Maria co z ta zaliczka jak nie pojade,i niestety przepada...kuzwa,jak zreszta kazda zaliczka,ale dziewczyny czy wy rezygnujecie?
Kurcze no to lipa że przepada kasa ;/ @lidzik2 ja rezygnuje razem z koleżanką nie jedziemy. Zresztą wyjazdy miały być w lutym a koniec lutego a wiadomości żadnych ani widu ani słychu....
tak tylko wiem ze tez w marcu sie jezdzi,no i nie wszystkie dziewczyny juz wyjechaly,częsc czeka jeszcze,ja tez.ja np.jak jechalam to 15 marca dopiero a i pozniej laski dojezdzaly,szkoda ze rezygnujecie
@lidzik2 ja miałam z koleżanką tylko i tak jechać na max półtora miesiąca żeby zarobić trochę no ale cóż wiecznie czekać na esa od Maria nie mogę... POwodzenia dla wszystkich którzy jadą ;)
poszukuje ludzi na truskawki do palos pisac na [gg]
Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie