Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1228
Ania i Jarek z Debna pamietam Was ze spotkania w Gorzowie:)pewnie pojedziecie troche pozniej niz my na truskawy,a skoro my jeszcze nie wszyscy wyjechalismy to pewnie nie macie sie co martwic ,pozdrawiam
Cytat: jaan90
do kamila 26:dzieki za informacje. można wiedzieć skad jesteście?

Tak, z Rypina w kuj-pomorskim
ja mam jechac 23 lutego z wroclawia
Cytat: kaniju
a jestem z torunia
Cytat: kaniju
to pewne że jest wyjazd od kogo?
hej , właśnie od kogo ten wyjazd 23 ?? ;> Bo nikt nic nie wie o wyjeździe więc może przez kogos innego jedziesz;>

DO:lidzik2 DZIĘKI ZA INFO. WIESZ JUŻ KIEDY TY JEDZIESZ NA TRUSKAWKI? BO JA NIE MOGĘ SIĘ SKONTAKTOWAĆ Z MARIO I TO MNIE MARTWI. NIE LUBIE ŻYC W NIEPEWNOŚCI. POZDRAWIAMY
Ania i Jarek nic nie wiem jeszcze tez,tez czekam,jak wiekszasc tutaj:)bedzie dobrze,mam nadzieje bo tez bez pracy jestem 3 mc i pilnie kasa potrzebna.
pozdrawiam
morena co z toba czyżby operacja współczuję
Hej Tosia1204 mam nadzieje że tego uniknę... na razie zastrzyki.
morena zdrowiej szybko,chociaz mi tez cos kregoslup ostatnio nap...cza ,zawsze choroby nie w pore dopadaja,mam nadzieje ze do wyjazdu dojde do siebie i zdrowia rowniez zycze
Kto jedzie 25.02 z Wrocławia ? Do Palos ? ;)
a od kogo?
od Mario
ja jade z wrocławia do palos,jestem z iławy,moze ktos jest z moich okolic to moge zabrac:)
Ależ Wam zazdroszczę ,że już jedziecie.. u mnie dalej cisza . :(
olabad a ile masz lat ? jedziesz z kims czy sama ? Oooo ja mieszkam w calkiem inna strone.. :P spokojnie truskawkowa89 napewno wkrotce napisza, ale tak 3 dni przed wyjazdem masakra...
dziewczyny a wiecie do jakiej firmy jedziecie?? do cory może??
zytaR ja pewnie jestem najstarsza hahaha mam 35 lat a Ty???ale młoda duchem jakbym miała 20:)
spoko olabad, niektóre 20-latki wyglądają na 40 więc nie masz się czym przejmować, metryka nie zawsze odzwierciedla rzeczywistość ;-)
niunia102 dzięki:)a Ty też jedziesz teraz??
nie ma sprawy, taka prawda ;-) no jak na razie nie dostałam esa, ale myślę, że niedługo dołączę do Was dzieweczki ;-)
to dobrze bo ja mam 21 :P mysle, ze jedziemy tam nie tylko do pracy, okolice same sie nie zwiedzą :P a to olabad jedziesz sama czy z kims ? A niunia102 jedziesz z nami ? jak tak to hehe ile masz lat ? :D
jest ktos z podkarpacia na wyjazd 25 bo obawiam sie ze nie bende miala zadnego towazysza w drodze do Wrocka
zytaR ja miałam jechać z koeżanką ona jest w Twoim wieku,ale nie dostała żadnej wiadomości,więc jadę sama,bardzo się stresuje,mam nadzieje że się poznamy wszystkie i będzie fajnie,a i okolice wiadomo trzeba zwiedzić,i jakiś wieczorek zapoznawczy zrobić hahaha:)
nie jadę z Wami, czekam jeszcze :-) ale wyobrażam sobie co czujecie, ciarki i ból brzucha z nerwów, nie wiadomo za co się zabrać i jak tu w domu zostawić wszystko w jak najlepszym porządku przed wyjazdem; pewno spać od dzisiaj nie będziecie mogły ;-) ale myślę, że to takie pozytywne, determinujące nerwy :-) nie zapomnijcie oddać pitu do urzędu skarbowego i wyrejestrować się z urzędu pracy przed wyjazdem, a... i konta walutowego założyć :-)
edytowany przez niunia102: 22 lut 2012
szkoda, ze nie jedzie, ja tez jade sama jak zawalu z przerazenia nie dostane to bedzie dobrze haha...no ba!! trzeba jakas integracje zrobic :D slyszalam cos o jakis dyskotekach czy cos :)))
niunia102 szkoda, ze z nami nie jedziesz bo juz tak nieoficjalnie sie znamy :) boje sie strasznie... jeszcze nie wyjechalam a juz tesknie.. Dziekuje za przypomnienie o wyrejestrowaniu bo na śmierc zapomnnialam :)
nie stresuj się zytaR, dasz radę, jak wsiądziesz do autokaru i nawiążą się pierwsze znajomości stres od razu minie:-) ...a ja mam 26 wiosenek;-)
czesc dziewczyny,no stresik coraz wiekszy,tym bardziej ze ja w sumie nadal nie wiem kiedy jade.mam nadzieje ze bedzie dobrze:)
Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie