Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1228
ja pierwszy raz, nie orientuje się, dzwoniła dziś babka z WUP z Torunia że 16 mam się stawić na rozmowę
che Mario??????
no to nie wiem, te babki z WUP-ów też kręcą :-/
Nie,nie ,nie ,nic nie kręcą Mario będzie w Toruniu na rozmowach na pewno... więc spokojnie...pozdrawiam.
jak takie rozmowa wygląda,jak się zakwalifikuje to od razu mam wpłacić 30 euro, co muszę na rozmowę zabrać ze sobą?
Coś mówiła o kserokopii dowodu osobistego, tylko to? jestem zieloniutka w tym temacie
weź ksero dowodu i 30 euro, najpierw jest spotkanie ogólne gdzie Mario mowi co i jak a potem z każdym dwa słowa zamienia i tyle :)
Dzisiaj dostałam esa od Mario, że wyjazd jest w czwartek 16 lutego o godz. 17.30? Czy ktoś z was jedzie?
a skąd wyjazd? z Wrocka?
Tak! z dworca PKS
fajnie masz że już jedziesz :))
Mam pytanie czy ktoś jedzie ze szczecina ??? I kiedy jest wyjazd czekam na infoooo :) pozdrawiam
Mam pytanie czy ktoś jedzie ze szczecina ??? I kiedy jest wyjazd na zbiur truskawek????
ja tez chce teraz jechac:/
bassbb spokojnie pojedziesz niema co się tak spieszyć bo jest jeszcze tam dość zimno lepiej jechać ciut później wtedy mniej się w domu siedzi i jest więcej pracy ja tez czekam jeszcze ...pozdrawiam
dzięki, mam jeszcze jedno pytanie, jak wpłacę 30 euro, a potem się rozmyślę, to oddają pieniądze?
czytam na forum dojechałam do 10 strony;-)))))
takie siedzenie w domu mnie dobija
Wiesz sadze ze nie, bo to jest zabezpieczenie dla Mario żeby powietrza nie wiózł na twoim miejscu...bo jednak jak się zakwalifikujesz to masz automatycznie miejsce w autokarze zarezerwowane.
tak na marginesie
dobra zapłacę, przykładowo złamie nogę, wypadek losowy, tez pewnie nie zwróci?? ciekawe czy jest pokwitowanie?
aha... trzeba mieć gdzieś ok, 500 € zainwestować w ta prace=== 130€+50€ na podróż i na pierwszy miesiąc przetrwania+zakup śpiwora, zapas kosmetyków(tych podstawowy)kalosze ciuszki, a na takie pierdołki to potrzeba kasy(((((((
Cytat: ma__gnolia
tak na marginesie
dobra zapłacę, przykładowo złamie nogę, wypadek losowy, tez pewnie nie zwróci?? ciekawe czy jest pokwitowanie?
aha... trzeba mieć gdzieś ok, 500 € zainwestować w ta prace=== 130€+50€ na podróż i na pierwszy miesiąc przetrwania+zakup śpiwora, zapas kosmetyków(tych podstawowy)kalosze ciuszki, a na takie pierdołki to potrzeba kasy(((((((

No jeżeli wszystko zamierzasz kupić to tak. Ja ubrań nie kupuję, bo mam, kosmetyki i tak mam w domu, kupuje się je przecież ciągle więc zaden problem, tylko na jedzenie i podróż trzeba mieć :)
Wiesz To już w zależności co komu potrzeba,ja np.nie kupuje śpiwora tylko biorę z domu ciepły koc to już jeden wydatek mniej poza tym oprócz zupek i przypraw nie biorę gotowych produktów tylko sama sobie przygotowywuję jakieś kotlety w słoiki dryluję udka kurcząt i temu podobne i znacznie mniej mnie to kosztuje niż gotowe produkty w słoikach...ale oczywiście każdy ma swoje upodobania.
Hej dziewczyny, co jest z tym wyjazdem o ile mnie pamięć nie myli to już był jeden wyjazd z Wrocławia, a tu czytam ,że już jest następny. Wiecie coś o tym? Napiszcie coś Dzięki
Tak w czwartek jest następny wyjazd na truskawki...
ale z tego, co czytam ni wszyscy jadą to będzie jeszcze jakiś wyjazd trzeci?
Mam jeszcze jedno pytanie, czy 100 euro które płacimy przy wsiadamy do autokaru to płacimy dla pana Mario? Bo jeżeli tak to jak to jest mozliwe skoro 16 lutego ma być on na spotkaniu w Toruniu?
Ach płacisz w autokarze u kierowcy Mario nie przyjeżdża po dziewczyny ale może tym razem będzie z wami wracał w co wątpię...Mario zawsze jest na miejscu i odbiera ludzi z autokaru...
oki dzięki za informację. Zadaję tyle pytań bo musze przyznać ,że zaczynam się już trochę denerwować, że nie ma żadnych informacji o wyjeździe. Pociesza mnie to, że nie tylko ja czekam na smsa. Miejmy nadzieję, że to już nie długo.:-)
Uwierz mi ze nie długo nie ma co tak wcześnie jechać... cierpliwość cnotą bogów hehehe
Myślałam ,że jestem cierpliwa :-), a jednak nie bardzo hehehe
A to nie dobrze bo jak trafisz na szefa wariata to dużo cierpliwości będziesz potrzebowała...
kto jedzie na rozmowę w czwartek do Torunia?????
czuje się osamotniona:(((((((
Temat przeniesiony do archwium.
841-870 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie