Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
481-510 z 1228
Witam wszystkich,czy ma może ktoś już jakieś info.o wyjeździe mieliście już jakieś telefony od Mario...mogło by się już coś ruszyć...taka tu cisza jakby wszyscy już wyjechali...pozdrawiam.
cisza na forum...nikt jeszcze nie wyjechał! z tego co wiem to 5..6 ..luty coś będzie ?..Mam w Moguer znajomą i Ona też nic nie wie kiedy ?.mimo że jest na miejscu. Obecnie zjeżdzają już ,ale rumunki (miały mieć zakaz i co?) a my polki musimy zachować cierpliwośc w lutym napewno wyjedziemy ma 29 dni.pozdrawiam wszystkie oczekujące jestem wśrod was :jadę 4x do Bonares..
Hej ja też jadę do Bonares. Pozdrawiam
A ja do Moguer...dobrze by było na początku miesiąca wyjechać....
Ja też do Moguer... i to pierwszy raz :/
a na jaką finke do Moguer bo znam .,byłam 2 lata temu? pozdrawiam ...
ja jeszcze niewiem...a gdzie byłas tosia.
PAULLA 22 na jakie campo do Bonares...

Witam!!!
Jestem tu pierwszy raz,chodz na truskawki wyjezdzalam juz pare lat temu do San Bartolome de la torre.Potem pracowalam w Angli:)
Widze,że sa tu dziewczyny które jadą do Moguer.Ja bylam na spotkaniu 13 stycznia i podpisywalam kontrakt w Katowicach.
Troszke sie obawiam,bo swego czasu slyszalam rozne złe opinie na temat Moguer,ale mysle,że z czasem to sie zmienilo.Chodzilo o marokanców i ogólnie o bezpieczenstwo.
Ja mam kontrakt do fabryki Francisco Marquez Marquez.Tam bedziemy napewno przydzielane pracowadcom.Jedzie ktos tam? Wiecie cos na temat wyjazdu? Mario mowil ,że moze to byc po 15 lutym.
Tosia mozesz napisac czy dobrze trafilas? chodzi mi o szefa,bezpieczenstwo? I podobno w Moguer to tylko na pola sie trafia jesli chodzi o mieszkanie prawda?
Jesli chodzi o bezpieczeństwo to wszedzie jest tak samo...Moger,Palos...itp.
W Moger jest dobrze,chętnie bym tam wróciła:) pracować trzeba jak wszędzie ,alewszystkie dni liczą do seguro social,konto w banku na kartę
cholera Mario mówi, że osoby które były na spotkaniu w Krk mają jechać w tym tygodniu! Jednak nadal nic nie wiemy, gdzie kiedy itp... Jest to troszkę denerwujące!! Bo codziennie słyszy się od Mario: "Jutro już na pewno będę wiedział" - nadal nic.
Mario nie wie co pisać..jak pracodawcv nie dają znać o zaopatrzeniu na pracę to on siedzi cicho//...jak ON będziewiedział to i my będziemy informowane kiedy i j --ak? MARIO GORĄCO POZDRAWIAM:)
No dziewczyny pogoda w Hiszpanii ładna wiec na dniach pracodawcy na pewno będą chcieli ludzi ,bo jeśli jest mało jeszcze owoców to nie ma sensu jechać i pracować 3,4 godziny albo po dwa dni siedzieć w domu...tym bardziej że opłaty trzeba zrobić nawet za 4 dni przepracowane trzeba zapłacić ponad 80 euro seguro...
TOSIA 1204 Niewiem na jaką finkę jadę, ale ponoć do firmy Fres Cai. Pozdrawiam
Paulla22 : jedziesz 1 raz?ja na tą samą co TY 2 raz ,,pozdrawiam:)
witam wiecie może czy są jeszcze zapisy na zbiory?
ewa33356 najlepiej będzie jak się z Mario skontaktujesz i zapytasz...pozdrawiam
Tam jadę pierwszy raz. Pozdr.
wyjechał ktoś juz w ogóle, czy wszyscy jeszcze czekają??? :)
wszyscy jeszcze czekają :-) patrzyłam już na pociągi do Wrocławia jakbyśmy z Wrocławia jechały. Dosiądziesz się do mnie w Inowrocławiu n_sysia ;-)
pewnie ze sie dosiade ;) bedziemy w kontakcie ;)
No proszę już się pary utworzyły...tak dobre sąsiedztwo to pół sukcesu...
A kto sie do mnie dosiądzie we Włocławku...?
no my many nadz ze Toruniu bedzie wyjazd : :D a jak nie to sie jakoś zgadamy :)
morena ... moze sie na wspólny pociąg załapiemy :)
Jak do Wrocławia to ja autobusem jadę bo mam bezpośrednio...
Hejj :)
No z Torunia chyba dużo jedzie osób to pewnie będzie autobus podstawiony co? :)
Hej , Truskaweczki :)
Nie było mnie tu troszkę ..ale wracam i czytam i nie wierzę .. co tu się działo uhhh .. chyba dobrze że mnie tu nie było :-) .. Mi Mario Napisał ,że dopiero w 2 połowie lutego jadę .. tzn całe pomorskie , nie wiem jak reszta ..:)

Pozdrawiam .
Temat przeniesiony do archwium.
481-510 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie