hej wa m wszystkim:) fajna tu atmosfera panuje ja bylem w palos pare lat mam znajomych co jezdzą od 10lat, znam cały ten bajzel od podszewki, i panuje tu fajna atmosfera ale chcialbym widziec co napiszecie po tygodniu miesiącu i na koniec:) ile z was sie znienawidzi ile stwierdzi ze nie mozna liczyc na drugich, (to jest jak kolonia spotyka sie masa ludzi zamykaja was w jednym domku rozne charaktery, wiec roznice zdan wszystko wyjdzie w praniu) i pamietajcie na obczyznie nie ma co liczyc na innych i pewnie czesc z was stwierdzi ze polak na polaka (niestety ) nie ma co liczyc tylko klody pod nogi bedzie sobie rzucali zeby sie podlizac mocniejszym ogniwom i wogole,( i pamietajcie jestescie kobietami wiec masakra) ja tam juz wszystko widzialem:).moze sie okazac ze rumunka czy bułgarka bedzie bardziej pomocna niz polka taki juz nasz narod... bułgarki z reguly są bardzo spokojnie ale jest ich mało,murzybi sa bardzo uczynni...zawsze pomogą wam w nocy:)jak bedzie potrzeba..hahah ale ich nie wyzywac od NEGRO bo sie chlopaki wkurwią i nie beda patrzec a u nich bicie kobiet jest na porządku dziennym... ale fajni kolesie duzo z nich mowi po polsku bo mieli laski z pl. lub maja i duzo rozumieja. są weseli i niestety praca obok czesto nie jest mila bo sie chlopaki pocą jak nikt inny ....:)i kolezanki mialy racje pierwszy tydzien to bedziecie chcialy uciekac ale nie jest tak zle... powodzenia i moze do zobaczenia:)