Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1228
Cytat: morena7236
A to tak dla rozluznienia...
Truskawkowe lato,
Truskawkowy czas,
Truskawki, truskawki
Rozśmieszają świat!Mają coś takiego,
To jest ściśle tajne,
Że co było nudne,
To robi się fajne.

fajny wierszyk :D
Hehehe...dzieki
tak w ogóle jestem ciekawa czy jeszcze w lutym wyjedziemy...
Cytat: n_sysia
tak w ogóle jestem ciekawa czy jeszcze w lutym wyjedziemy...
musimy być dobrej myśli...
Jejku taka tu cisza że aż strach pomyśleć jak wyjedziemy...
cisza bo kazdy czeka na sms
Cześć Karoolciax i honia20 ja tez jade na truskawki z Rzeszowa i tez pierwszy raz moze jakos sie z piszemy na gg bo w grupie zawsze razniej:)
A jednak jest ktos...a już myslałam ze sama zostałam na placu boju.
LUDZIE OBUDZCIE SIE TRZEBA ZAPIERDALAC ZEBY DO CZEGOS DOJSC A PIENIĄDZE TRZEBA MIEC. WIEC NIE UDAWAJCIE MAGISTRÓW TYLKO JAK KTOS CHCE TO JEDZIE KTO NIECHCE TO NIE . JAK MAM CZYTAC TAKIE BZDETY TO SRAC MI SIE CHCE. NIEMA ŁATWO WIADOMO ZACISNAC ZEBY I W POLE.
rafa77 nie bardzo wiem o co biega ...możesz jaśniej...
popieram Rafa77 :)
czy jedzie ktoś z okolic Łodzi???
Albo jestem bardzo zmęczona albo nie w temacie bo niewiem o co chodzi rafa77 może mnie ktoś uświadomić proszę...
Nie wie nikt nic o wyjeździe na cytrusy? Może już wiadomo cokolwiek? Jesli ktoś coś wie to prosze o info.
Kama266 my nawet nie wiemy kiedy na truskawki ruszamy...
Aha bo w podobnym temacie na Hiszpania-życia, praca... ktoś napisał, że podobno koło 20 lutego na truskawki jadą...
Takie przypuszczenia ale jak będzie na prawdę któż to wie...
moge cie oswiecic niechodzi mi ciebie tylko o innych baranow co narzekaja na robote w hiszpani .przepraszam jak cie uraziłem. ja tez jade w lutym lecz na cytrusy. pozdrawiam
Nie czuje się urażona tylko porostu nie wiedziałam p co caman w tym wszystkim ,teraz mnie oswieciło...pozdrwaiam.
do justaa21 no wlasnie zawsze to razniej jest...:) to podaj mi swoje gg... a z jakiej miejscowosci jestes justaa21...??
Hej dziewczyny,wczoraj koleżanka mi mówiła że mieli niezły wysyp ze aż byli zdziwieni ze po tych chłodach tyle owocu więc może coś się ruszy niedługo...
Do honia20 to mój nr [gg] napisz to pogadamy:)
mam nadzieje że wyjazd coraz bliżej! jestem z podkarpacia
A wiecie może czy to 100 € na przejazd jest płatne przy wyjeździe czy potrącane z wypłaty??? Bo moja koleżanka, która była par lat temu miała potrącone?
---Już się niecierpliwie do wyjazdu... Torba też już czeka na pakowanie :)---
czesc rafa77 ja tez jade na cytrusy skad jestes
To 100 euro jest płatne w dniu wyjazdu w autokarze...
Hej Truskaweczki Kochane ...
Im bliżej wyjazdu tym emocje większe ...Jak patrze na pogode to aż się za głowe łapie :D
Ale mam nadzieje że pojadę w 2 połowie lutego ... już się doczekać nie moge dość mam tych mrozów ..
A co u Was słychac ?:)
Dobrze wiedzieć co do płatności bo słyszałam różne wersje... A ten wyjazd to mi się już po nocach śni hehe:) To znak,że chyba się już nie mogę doczekać:)
Teraz ci się śni wyjazd a po powrocie będą ci sie śniły truskawy,,,
Witam, wszystkie kobiety, które podpisywały kontrakt z Mario otóż mam dla was kilka istotnych informacji dziewczyny które pojechały dn 29 stycznia znajdują się w fatalnych wrunkach otóż pracy nie ma, mieszkją w szopach bez okien nie ma bierzącej wody, a załatwiają się do wiadra!!Totalny syf. Szanowny Pan Mario podkulił ogon i się nie odzywa. Pozostawione są bez środków do życia!! Mam nadzieje, że ta wypowiedź dotrze do kobiet, które myślą!! Jak podpisywałyście umowe to macie pieczątke Mario na niej?dostałyście potwierdzenie wpłaty 30€?Umowa była w jakiś sposób tłumaczona? -NIE!! Piszę w imieniu swoim i dziewczyn które już 2 tydz nie mają pracy!! pieniedzy i traktowane są jak bydło!! Zastanówcie się nad tym 1000 razy bo czasami lepiej stracić 30€ niżwsiąść do tego autobusu i popłynąć!!
Temat przeniesiony do archwium.
721-750 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie