Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1228
morena jak mrozy to pewnie nie tak szybko pojedziemy.
Tylko jeden dzien ma być tak mrożno a potem temperatury juz powyzej 20 stopni...więc juz niedługo ...
pogode mozna sprawdzić na eltiempo es.
Najcieplej ma byc we wtorek,a na przyszly weekend znowu -2 stopnie
nawet jak w dzien jest 20 to i tak jest zimno brrr
a w domach to juz nie wspomne,
na polach jeszcze zimniej,nie kazdy pracodawca zapewnia ogrzewanie w domkach
bierzcie cieple ciuchy,bo nawet do kwietnia zimno moze byc w nocy.
Ja teraz w rekawiczkach welnianych pracuje,bo tak zimno jest...
No niema jak wiadomosci z pierwszej ręki...oby sie ociepliło bo pomarzniemy tam...pozdrawiam cie amadorka.
jak był niby mróz -6 to nie przemarzły te truskawki jest wogole po co jechac to pytanie do dziewczyn które doswiadczone są w wyjazdach na truskawki
Witam :):):) Ja mam pytanko czy pracowała może któraś kobietka w firmie Grufesa??? Nic nie mogę znaleźć na jej temat w internecie:( Z góry dziękuję za odpowiedź I pozdrawiam:)
Jeszce nie było tego mrozu jest w prognozach na jeden dzien ale niekoniecznie musi sie sprawdzić...
Cytat: shankal
jak był niby mróz -6 to nie przemarzły te truskawki jest wogole po co jechac to pytanie do dziewczyn które doswiadczone są w wyjazdach na truskawki

Pare lat temu tez byly takie niskie temp. i troche przymarzly truskawki,
teraz jeszcze nie jest tak zle,ale zobaczymy jak dalej bedzie.
moze tutaj do -6 nie dojdzie ??
Witam,
mam pytanie bo niehce mi sie tego wszystkiego czytac ;) czy jedzie ktos na truskawki do hiszpani z Rzeszowa?? do Palos de la Frontera prowincja Huelva , i czy ktos byl ja wplacilam zaliczke podpisalam umowe ale jada sama milo by bylo wieziec czy ktos sie tez wybiera zawsze razniej i jak ktos byl cZy moze napisac jak to wyglada? bylabym bardzo wdzieczna za odpowidz
karolcia ja tez jade sama,ale z drugiego konca polski gorzowa wlkp,...tez niestety sam,ale do palos de la frontera,bylam juz tam 5 lat temu bylo okej ,tylko nastaw sie ze to ciezka praca,ja w sumie tego najbardziej sie boje,no i to gdzie trafisz tez roznie,ja mieszkalam na polu w domkach tzw.campo po 10dziewczyn w domku,4 w pokoju,skladalysmy sie tylko na butle z gazem no i srodki czystosci,my mialysmy blisko do sklepu takze z zakupami nie ma problemu,ale oczywiscie troche jedzenia zabrac trzeba na poczatek,napewno ciuchy robocze,gumowce,spiwor,jakies cieple ciuchy bo pamietam ze noce i poranki byly zimne,no i jechac:)aha ja tez juz zaliczke wplacilam,i z tego co wiem to reszta w autobusie
karoolciax ja tez jade z rzeszowa do palos de la frontera... i tez jade sama bo kolezanka sie rozmyslila...
CZEŚĆ DZIEWCZYNY CZY KTÓRAS Z WAS BYŁA NA SPOTKANIU W KOSZALINIE Z MARIO ,CZY JUŻ WIADOMO KIEDY MOŻLIWE SA WYJAZDY NA TRUSKAWKI .MACIE JAKIEŚ WIadomości w sprawie wyjazdu i kiedy
Cytat: sylwusia412
Witam dziewczyny!jedzie może ktoś ze Sącza na truskaweczki?

ja z 2 kolezankami:)
napewno ci którzy tu piszą teraz jada ze mną wiec witam:)
tzn jada jak zadzwonią:/
Hej, no ja byłam w Koszlinie na tym spotkaniu, ale jeszcze nie dostalam zadnej wiadomosci co do terminu wyjazdu. I przy okazji mam pytanie, czy jedzie moze ktos ze Szczecinka ?
witam! dostałam propozycję pracy w Hiszpanii w villablanca, czy ktoś już tam był? to mój pierwszy wyjazd....
hej asik a ja jestem ze Szczecinka i jadę na zbiór truskawek od Maria. o ile zdzwoni, a przynajmniej mam taką nadzieję. Martwię się trochę bo spotkanie było już dość dawno a tu ani słychu telfonu.
Hej. mam pytanie odnosnie zaswiadczenia od lekarza, bo ktos tu wczesniej pisal ze moze byc potrzebne.. Moze byc to zaswiadczenie od lekarza rodzinnego, czy musi byc od lekarza medycyny? :P
Nic o zaświadczeniu od lekarza nie mówiono na spotkaniu
A gdzie byłas na spotkaniu
Jeśli chodzi o to zaświadczenie lekarskie to lepiej je mieć tak na wszelki wypadek, może być od lekarza rodzinnego...
morena odezwij się jak możesz mam wiadomość od Mario ...pozdrawiam
stokrotka - z tego co na forum sie słyszy, to tam z ta pogodą tak różnie, ale mam nadzieje że jak najszybciej będzie ten wyjazd, te czekanie jest najgorsze :/
Tak to fakt wszystkie się denerwujemy ale mam nadzieje juz coraz blizej.
Macie racje dziewczyny to czekanie jest najgorsze. Najlepiej by było , gdyby powiedzieli nam konkretnie tego i tego dnia planowany jest wyjazd. A tu nic. Wiem , że to wszystko zależne jest od pogody. Miejmy nadzieje, że niedługo będziemy się wszystkie wygrzewać w słonecznej Hiszpanii hehehe :-)
Cytat: bassbb
napewno ci którzy tu piszą teraz jada ze mną wiec witam:)
Cytat: bassbb
Cytat: sylwusia412
Witam dziewczyny!jedzie może ktoś ze Sącza na truskaweczki?

ja z 2 kolezankami:)
bassbb to może się zgadamy bo tak dziwnie samej
A to tak dla rozluznienia...
Truskawkowe lato,
Truskawkowy czas,
Truskawki, truskawki
Rozśmieszają świat!Mają coś takiego,
To jest ściśle tajne,
Że co było nudne,
To robi się fajne.
Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1228