Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1228
Ty to jednak jestes zjebany cokainer ,masz zryty łeb i w ogóle jesteś jakiś wytwór krzyżówkowy , mutacja Hitlera i Stalina z wyobraźnią pięciolatka.W dupie byłeś i gówno widziałeś a w dodatku huja wiesz o pracy w Hiszpanii weź sie macaj po jajach i dalej siedź i nigdzie nie jedz, bo siara być za granica z takim pojebańcem,nikt ci nie każe jechać zasrańcu... Hej Morena nie denerwuj sie juz tak...u mnie oki szef spoko ...pozdrawiam was
Hej.Morena mam do ciebie pytanko.W Hiszpanii bede chciała mojej mamie przesyłac pieniądze jakie dane musze mieć ze soba oprócz numeru konta i nazwy banku?Z góry dziękuje.
Wiesz nie bardzo ci moge pomóc w tym temacie ponieważ nigdy nie wysyłałam pieniążków do polski ale z tego co zasłyszałam to oprócz tego tylko imię i nazwisko ...ale zasięgnij jeszcze rad od innych na ten temat...pozdrawiam
Mario nam mówił, że aby wysłać kasę z Hiszpani do Polski musisz mieć z banku jakieś numery międzynarodowe czy coś takiego i w banku Ci to dadzą, tylko musisz poprosić.
Dziekuje wam bardzo.Pójde do banku i się spytam.
do laskowska83magda: żeby zrobić przelew z Hiszpanii do Polski na swoje konto walutowe musisz mieć nazwę banku, adres siedziby i oddziału w którym masz konto, KOD SWIFT DANEGO BANKU i oczywiście nr rachunku na który chcesz przelać pieniążki... oto masz kompletną odpowiedź;-)
No i teraz wszystko jasne...tylko zarabiać i przelewać...oczywiście na konto...pozdrawiam
Super......niunia102 bardzo Ci dziękuję.
............Szkoda że nie jade z Wami na truskawki.Bo ja jade na cytrusy po raz pierwszy i troche sie boje.
Nie pękaj będzie ok. zobaczysz...
no właśnie, będzie dobrze, ja też jadę pierwszy raz;-) w końcu trzeba się przekonać na własnej skórze co jest prawdą, a co fałszem z tego co tu niektórzy na forum wypisują... pozdrawiam:-)
Cytat: laskowska83magda
............Szkoda że nie jade z Wami na truskawki.Bo ja jade na cytrusy po raz pierwszy i troche sie boje.

Nie martw się, ja też jadę na cytrusy i to pierwszy raz, w ogóle pierwszy raz jadę za granicę, ale wierzę w to, że będzie dobrze.
dzieweczki głowy do góry, damy wszystkie radę:-) nie mazać mi się tu;-)
no wlasnie mam pytanie wszystkie dziewczyny jedziecie przez Maria?nie wiecie nic kiedy bedzie ten wyjazd?no i czy z wroclawia jedziemy?ja wiem tylko tyle ze do Palos De La Frontera
Tak,bynajmniej te co tu jestesmy...
morena 7236 nie czytalam calego forum ale Ty juz pracowalas tam?dzwonilam dzisiaj do ohp i babka mi powiedziala ze jeszcze nic nie wiadomo,to czekanie jest najgorsze tym bardziej ze sama jade,aha bierzesz moze jakies leki na kregoslup?bo z tego co pamietam to czasami bez ketanolu sie nie obejdzie:(
Tak bardzo wskazane są leki przeciw bólowe bo plecy mocno dostają popalić...od przeziębienia tez ponieważ są przeciągi i zimne noce wiec łatwo sie przeziębić...
W OHP to guzik wiedza, najlepiej jest czekac na wiadomość od Mario...ale nie ma co się tak spieszyć bo jeszcze niema az tak dużo pracy wiec poczekajmy cierpliwie aż nas będą chcieli...
Witam dziewczyny!jedzie może ktoś ze Sącza na truskaweczki?
morena ja juz mam recepte na ketanol i inne chemikalia,moze sie spotkamy w Palos?moze nawet trafimy na jedno pole:)no to czekanie jest najgorsze
No hej lidzik2 ja tez myślę ze gdzieś się spotkamy...pozdrawiam
edytowany przez morena7236: 04 lut 2012
morena7236 mozna śpiwór nie wkladac do walizki ani plecaka bo mi sie nie zmiesci raczej tylko tak przy sobie miec?? czy kierowca pozwoli na takie cos??
śpiwora nie wkładaj do walizki weż do autokaru ,będzie potrzebny ,.. noce zimne a podróż daleka w autokarze się owiniesz..pozdrawiam..
ahaaa a musze go wlozyc do tej torby podrecznej czy nie...??
możesz mieć osobno nie musisz do torby ,chyba ,że będziesz miwła dużo miejsca w torbie podręcznej..
nie no raczej nie bede miala miejsca... dzieki...:):) pozdr...
Mam pytanie czy ktoś jedzie ze SZCZECINA ???
wiolaH92 ja jade z GORZOWA Wlkp i szukam kogos wlasnie z okolic bo jade najprawdopodobniej sama,kolezanki sie wykruszyly(.a jedziesz przez Maria?
No tak wszystkie pojedziemy...ale kiedy? w Huelwie mrozy nawet do -6 stopni...
Cytat: lidzik2
wiolaH92 ja jade z GORZOWA Wlkp i szukam kogos wlasnie z okolic bo jade najprawdopodobniej sama,kolezanki sie wykruszyly(.a jedziesz przez Maria?
Tak ja jade przez mario i jade z siostrą .
Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie