Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1228
do shankal ja tez jade z podkarpacia mi panie powiedzialy ze jakos tak na poczatku lutego i zeby byc przygotowanym... tez jade pierwszy raz... a skad jestes??
shankal spokojnie na pewno pojedziesz z tego co na pewno zdążyłaś wyczytać na forum jutro jest pierwszy wyjazd więc na pewno w przeciągu 10/15 dni będzie następny...pozdrawiam
W razie niejasności zawsze możesz się z Mario skontaktować...
do honia ja jestem z tarnobrzega dzieki za wiadomosc
a jezeli chodzi o kontakt do Mario to panie w ohp nie chciały absolutnie podać numeru do Mario dlatego troche obawialam sie o co w tym wszystkim chodzi
aha i jeszcze jedno ostatnie pytanko bo ja podpisałam kontrakt 17 stycznia wiec pewnie pierszenstwo do wyjazdu maja dziewczyny ktore podpisały go jeszcze w grudniu Czy to ma znaczenie jezeli ktos jest zorientowany bylabym wdzieczna za informacje dzieki i pozdrawiam
Jesli twój pracodawca będzie chciał na razie tylko 20 osób to w pierwszej kolejności pojada te z pierwszych naborów,a pozostałe w następnym terminie, jeśli chodzi o kontakt z Mario to masz wszystkie jego dane na fejsie...PRACA HISZPANIA TRUSKAWKI-tam Mario podał namiary na siebie...pozdrawiam...
hej wszystkim! chciałam się pożegnać jutro wyjeżdżam do Hiszpanii! jak coś dam WAM znać jak tam jest itp. do usłyszonka!
Cytat: morena7236
Jesli twój pracodawca będzie chciał na razie tylko 20 osób to w pierwszej kolejności pojada te z pierwszych naborów,a pozostałe w następnym terminie, jeśli chodzi o kontakt z Mario to masz wszystkie jego dane na fejsie...PRACA HISZPANIA TRUSKAWKI-tam Mario podał namiary na siebie...pozdrawiam...
morena7236 to znaczy , ze teraz 29 stycznia to jedzie tylko 20 osób czy coś może zle zrozumiałam bo ja jade w tej dwódziestce ..Pozdrawiam pozostałych i czekamy tez na wasz wyjazd .Trzymajcie się cieplutko :D
Cytat: morena7236
Czesc a ty truskawkowa89 jedziesz teraz?pozdrawiam...

Hej , nie ja będę jechała w lutym w drugiej połowie .. tak napisał mi Mario... tylko zastanawiam się skąd .. Mam nadzieję że nie będę pół polski musiała jechać na autokar ..
Ciekawe jak tam podróż dziewczyną mija ... kurcze już bym chciała pojechać , uciec od tej zimy :((
bea3211 zawsze jedzie pełen autokar,zrozumiałe jest ze do róznych szefów a np. do jednego moze jechac 20 osób a ty w tej dwudziestce...
truskawkowa89 w jaki sposób Mario ci to napisał? bo ja czekam cały czas na telefon i nic. jesteście z podkarpacia?
zainteresowana88 ja jestem z podkarpacia... tez czekam na telefon od Mario... wczoraj do mnie dzwonily Panie z biura

Prawdo podobnie w przeciągu 7/10 dni ma być wyjazd (wieści z poczty pantoflowej) pozdrawiam...
Witam.morena7236 mam do ćiebie pytanie.Ja jade na cytrusy z mężem i nasza córka ma trzy lata zostaje w kraju.Nie wiesz może co z jej ubezpieczeniem?
a możecie się podzielić informacjami co bierzecie ze sobą? może ktoś nauczony doswiadczeniem z wcześniejszych kampanii coś powie? i jeszcze jedno pytanie... jak długo tam mamy być?
http://www.hiszpanski.ang.pl/forum/zycie-praca-nauka/140121/page/2zainteresowana88 pod tym adresem znajdziesz to co chcesz jest opisane co potrzebne zresztą ja we wcześniejszych postach tez pisałam co zabrać...wystarczy poczytać...pozdrawiam
mamy tam byc minimum 3 miesiace ja mam tak w umowie... wtedy powrot placi pracodawca a jesli bys wczesniej chciala wracac to sama sobie oplacasz
ja podpisałam w biurze ohp umowe po hiszpansku. zrobiłam tłumaczenie i nie ma mowy o tych trzech miesiacach ani o tym jaka jest stawka za dzien pracy i kiedy są wypłaty... wszystkiego dowiedziałam sie ustnie w biurze ale na papierze tego nie znalazlam niestety:/ no i co z ubezpieczeniem? wykupujecie jakies dodatkowe?
Kontrakt zawsze jest podpisywany do końca kampanii...na miejscu dostaniemy nowe umowy w których będzie zawarta data rozpoczęcia pracy...o tym jaka jest stawka dzienna dowiemy się z nomin które dostaniemy po każdej wypłacie(raz w miesiacu jest nomina) a wypłata to zalezy od szefa czy płaci co tydzien ,co dwa czy raz w miesiacu...
zainteresowana88 a skad jestes??
........ale cisza na forum; czy te co najbardziej były aktywne wyjechały?
Wie może ktoś czy na cytrusy mamy zabrać ubranie przeciwdeszczowe? Czy jest sens je zabrac? Bo z tego, co Mario mówił to nie będziemy cytrusów zbierać w deszcz.
z podkarpacia. ciekawe czy wyjazd będzie z Rzeszowa
a z jakiej miejscowosci?? mi mowili ze z Wroclawia
no właśnie że chyba te najbardziej aktywne wyjechały :)
no to jak z wrocławia to nie wesoło bo w taki mróz pociagiem sie tułac nie jest prosto
no wiecie dziewczyny nic na to nie poradzimy jak trzeba będzie pół Polski przejechać, mus to mus :)
ale jeszcze nie wiadomo... Mario ma nam dokladnie powiedziec skad bedzie wyjazd... a my tam mamy jechac wszystkie razem czy mozna dojechac osobno??
najgorsze to czekanie na telefon i brak wiadomości o dacie wyjazdu
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie