praca huelva truskawki 2

Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1280
no to powodzenia
właśnie weszła ustawa o płaceniu podatku w polsce. tzn mimo tego ze płaci sie za granicą musisz zapłacić też w polsce bo jesteś obywatelem polskim.
co za ciecie to wymyślili.
słuchajcie dziś RMF FM
do pppx
do jakiej korporacji jedziesz?
ale Hiszpania podpisała umowe z Polska o nie płaceniu podwójnego podatku!!!!!
a ja bylam 1 marca na rozmowie w Rzeszowie,podpisalam kontrakt i powiedzieli,ze mamy czekac do miesiaca na numery i zaraz wyjazd,ale z tego co Wy tu piszecie to moge czekac na wyjazd nawet i 2 miesiace.
ja właśnie to usłyszałam w radiu. dlatego napisałam
cora
a skąd masz wyjazd????
z krakowa???
wyjazd jest w sobotę o 12 spod motelu Krak w Krakowie oczywiście
Kto do Ciebie dzwonił? Z UP w Krakowie czy z Twojego UP?
a mówili ci coś o wadze bagażu???
ile kg możesz zabrać??
nie wiem kto to był, pani może i mówiła ale mi umknęło. powiedziała że dzwoni w sprawie wyjazdu do Hiszpani na zbiór truskawek. Zresztą nie ja odebrałam telefon, mi przekazano słuchawkę.
jak juz bedziesz w cora i przyjada pracodawcy to unikaj kobiet pracodawcow sa bardzo mile ale na miejscu okazuje sie ze sa straszne idz do starszych pracodawcow takich typowych dziadziusiow jest ich kilku w cora a praca u nich super :)
duż torba do 30kg i b. podręczny do 5
A czy na ten wyjazd z Krakowa łapie sie tylko małopolska?czy może inne landy też????
A czy na ten wyjazd z Krakowa łapie sie tylko małopolska?czy może inne landy też????
dzięki!!
a kto sie zajmuje dziewczynami ze śląskiego?
niestety nic mi na ten temat nie wiadomo.
landy????????
...no wiesz Legoland , Dysneyland...to i śląskland.Ze śląska może nikogo nie wezną bo za duży stopień skażenia środowiiskowego i ludzie słabi w polu????
to pracodawców my sobie możemy wybrać czy t oni nas wybierają
to wyglada tak po przyjezdzie do korporacji wchodzicie do duzej sali i tam polski opiekun mowi Wam ze zabiora paszporty i ogolnie zeby byc grzecznym :))))
pozneij przyjezdzaja pracodawcy i opiekun mowi ze to jest np. ten sie nazywa tak i tak i chce 5 dziewczyn nastepny ze chce 2 ,ze 10 , zdarzaja sie ze chce jedna ale opiekun mowi ze sa tam juz polki ale w kazdym autobusie znajdzie sie taka duszyczka ktora pojdzie jako jedna
sa pracodawcy ktorzy sobie wybieraja ale to przewaznie sliczne blondynki
do Fresówki- to czas jeszcze ufarbowac się na czarno albo rudo :-)))
Ruszyło więc i mnie się humor poprawił, pozdrawiam Cię serdecznie
czy wie Pan juz cos na temat kolejnych wyjazdów?czy dalej cisza?tzn.ze w tym tygodniu juz nie powinnysmy liczyć na telefon w sprawie wyjazdu?
Dzwoniłam do Algi. Wyjazd osób z naboru w Toruniu jest przewidywany na przyszły tydzień. Pan z Algi powiedział, że nie mamy się martwić, bo niedługo wszystkie wyjedziemy.
w sobote panie, ktore maja kontrakty imienne, w poniedzialek reszta katowic, i jeden autobus z Lodzi. wiec prosze c zekac na telefon i nie dzwonic. i panie z katowic macie dwa dni zeby sie zastanowic, czy chcecie jechac, czy nie. bo potem sa problemy
asiu a nie wiesz kiedy rusza gdansk?
tez dzwoniłam do Algi dzisiaj i powiedziano mi ze wyjazd osób z naboru z 9.12 w Zielonej Górze tez w przyszłym tyg. i ze napewno do wszystkich zadzwonia-o nikim nie zapomna:-)tylko trzeba sie jeszcze troszke uzbroić w cierpliwosc ale to juz naprawde kwestia 2 tyg. i wszystkie pojedziemy!!!
Przepraszam,ale czy o woj.Warm.-Mazurskim to juz zapomnieli? rozumiem,że nadal nie ma nadanych numerów? To przestaje być już zabawne! 9 marca minie już dwa miesiące od rekrutacji.Zastanawiam się czy wogóle pojedziemy? Może Pan coś wie o Olsztynie? Dziękuję za odpowiedż
Temat przeniesiony do archwium.
61-90 z 1280

« 

Pomoc językowa