praca huelva truskawki 4

Temat przeniesiony do archwium.
adixa ,pozdrawiam Ciebie gorącą!
Hej nata:))) ja również Cię pozdrawiam gorąco:) Widzę że cały czas jesteś na forum aktywna to super:)))Cieszę się ze mozemy mieć kontakt muszę cię znależc na nk zanim wyjadę.No a teraz do rzeczy, Firam Masia Ciscar organizuje wyjazdy przez pośrednictwo w ełku i w poznaniu nata podała dobry nr tel .Ija mam możliwość wpisania swoich znajomych na listę dzięki temu jest szansa na to aby dostać pracę w tej firmie i takie osoby są w pierwszej kolejności do wyjazdu:) planowany pierwszy autokar jest na 2 lutego ale listy jeszcze niema.
prosze dajcie jakies namiary jak mozna zalatwic prace przy truskawkach tam na miejscu w hiszpani wyjezdzam w piatek(bo musze)i chcialabym znalezc jakas prace moze sa jacys posrednicy w palos albo w okolicach prosze pomozcie
Kto chętny na truskawki ?:) dzwoniłam dzisiaj i mogę pare osób tzn moich znajomych polecić .chciałam podać na stronie bezpośredni kontakt ale nie dostałam zgody , więc jeśli ktoś chce to nie stety musi mi podac swoje dane , a z chęcią pomogę ,nie wiem kto się z was zakwalifikuje na wyjazd bo przypuszczam że takich osób jak ja które będą chciały zabrać swoich znajomych bedzie znacznie więcej ,ale warto próbować tym bardziej że praca jest w dobrej ale wymagającej firmie. I nawet jeśli teraz komuś z was się nie uda, ale bardzo w to wątpię..... to napewno na przyszłość będziecie w pierwszej kolejności :) .Pewnie zastanawiacie się czemu nie biorę nikogo z rodziny? dlatego że z nimi najlepiej wychodzi się na zdjęciu , kiedyś załatwiłam im już prace a kiedy ja potrzebowałam pomocy , to nie było chętnych każdy wypiął dupe. dlatego... wole pomuc komuś obcemu niż im:)jestem wstrętna ale t
a mozesz podac swoj nr gg nie chcialabym pisac moich danych na forum
adixa - wysłałam Ci e-maila na tej stronie :)))
Adixa pisałam do ciebie na twoje gg ale nie dostałam odpowiedzi jakbyś mogła się odezwać to będę ci wdzięczna a to jest mój nr.33262535 gorące pozdro.
Niem mam już gg :)
adixa pomoz ja szukam pracy dla mnie i kolezanki moj nr [gg]
"adixa" wyslalam Ci e-mail'a z moimi danymi.
lacinta wysłałam twoje dane do firmy ,czekaj na tel
kto chce jechać proszę o dane imie , nazwisko,adres, tel, nr dowodu, nr N.I.E( jeśli ktoś posiada)
Zapraszam na stronę http://www.masiaciscar.es/ ,można zobaczyc co należy do naszych obowiązków,,hehe,,,,,, praktycznie wszystko:)) co jest związane z pracą na polu
edytowany przez adixa: 03 sty 2012
Adixa nie mogę znaleźć do ciebie namiarów bardzo zależy mi na skontaktowaniu się z tobą skoro nie masz gg to jest [email] bardzo proszę odezwij się.
HEJ MAM SPOWROTEM GG TEN SAM NUMER 21572662:)POZDR
adixa,ta firma to jest jakas spolka czy tylko jeden pracodawca?
dosyc duzo ludzi tam pracuje jak widzialam ,
moglabys napisac cos wiecej?jakie sa warunki mieszkaniowe?ile placa?czy praca jest codziennie?
HEJ amadorka zostawiłam CI wiadomość na prywacie pozdrawiam.
Hej Firme tą prowadzi ojciec z synem , jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe jak to na campo domek z dwoma pokojami 4 i 6 osobowy ,łazienka kuchnia i salon. Wiadomo szału nie ma Jeślijest owoc praca jest codziennie pózniejz zaczynają się nawet nadgodziny ,ale ponoć nie jest ichjuż tak dużo jak było kilka lat temu .Jeśli chodzi o wypłaty nie ma z tym problemu. Są różne opinie na temat tej firym ,tak jak i zresztą w każdej firmie. Jest ciężko są normy do wyrobienia ,łatwo nie jest .Ale w ej pracy to normalne.pozdrawiam miłego dnia
NO to sumując- tak jak wszędzie,nie gorzej ni lepiej...pozdrawiam Was wszystkie pogoda w SPANIsuper na niektórych campach rwą już truskawki ale zbiorowych przyjazdów jeszcze żadne firmy nie organizują, zjeżdżają pojedyncze osoby do starych szefów...pozdrawiam
Hej morena tak jak piszesz warunki jak na campo , ale cieszy mnie to ze już gdzie niegdzie są truskawki pojawia się szansa że wyjazd bedzie o planowanym czasie , oby była pogoda cały czas:)pozdr
No tak jak mi piszą koleżanki to ten rok jest obiecujący,oby prognozy sie nie zmieniły to moze sie zarobi jakieś dobre pieniążki...
A Ty Adixa kiedy masz planowany wyjazd.
Umnie na stronie masia jest data na 2 lutego planowany pierwszy autobus, tak fajnie by było zarobić ,w zeszłym roku osoby które tam jeżdżą któryś rok z kolei mówiły ze pare lat w stecz było lepiej.
poszukuje ludzi do pracy na truskawki z numerem nie prosze pisac na [gg]
chcialabym wiedziec czy masia cisar prowadzi juz nabor tu w polsce i w jakich miastach i kiedy .koko33400
Hej w zeszłym tygodniu pytałam się czy będzie nabór , liliana odpowiedziała mi że nie robią w tym roku , a jak będzie to też nie wiadomo .
hej czy ktos z was wie juz kiedy wyjezdza na truskawki ?
Czesc wszystkim z dosc nie typowa prosba
Moze ktos posiada zdjecia ze zbiorow truskawek morze filmy z imprez z palos z moguer zgubilem telefon i wszystkie zdjecia przepadly
jesli macie slijcie
[email]
Dzieki
Witam. Czy jedzie może ktoś na tegoroczne zbiory truskawek z Tarnobrzega bądź okolic? Wyjazd jest organizowany przez OHP w Tarnobrzegu. Informację proszę kierować na [gg] .
edytowany przez Kala_1: 12 sty 2012
Praca huelva truskawki 4
witaj ADIXA. daj znać proszę. [email] z góry dziękuję.Zbyszek
Temat przeniesiony do archwium.

« 

Egzaminy

»

Brak wkładu własnego