Hej nata:))) ja również Cię pozdrawiam gorąco:) Widzę że cały czas jesteś na forum aktywna to super:)))Cieszę się ze mozemy mieć kontakt muszę cię znależc na nk zanim wyjadę.No a teraz do rzeczy, Firam Masia Ciscar organizuje wyjazdy przez pośrednictwo w ełku i w poznaniu nata podała dobry nr tel .Ija mam możliwość wpisania swoich znajomych na listę dzięki temu jest szansa na to aby dostać pracę w tej firmie i takie osoby są w pierwszej kolejności do wyjazdu:) planowany pierwszy autokar jest na 2 lutego ale listy jeszcze niema.
misia32
03 sty 2012
prosze dajcie jakies namiary jak mozna zalatwic prace przy truskawkach tam na miejscu w hiszpani wyjezdzam w piatek(bo musze)i chcialabym znalezc jakas prace moze sa jacys posrednicy w palos albo w okolicach prosze pomozcie
adixa
03 sty 2012
Kto chętny na truskawki ?:) dzwoniłam dzisiaj i mogę pare osób tzn moich znajomych polecić .chciałam podać na stronie bezpośredni kontakt ale nie dostałam zgody , więc jeśli ktoś chce to nie stety musi mi podac swoje dane , a z chęcią pomogę ,nie wiem kto się z was zakwalifikuje na wyjazd bo przypuszczam że takich osób jak ja które będą chciały zabrać swoich znajomych bedzie znacznie więcej ,ale warto próbować tym bardziej że praca jest w dobrej ale wymagającej firmie. I nawet jeśli teraz komuś z was się nie uda, ale bardzo w to wątpię..... to napewno na przyszłość będziecie w pierwszej kolejności :) .Pewnie zastanawiacie się czemu nie biorę nikogo z rodziny? dlatego że z nimi najlepiej wychodzi się na zdjęciu , kiedyś załatwiłam im już prace a kiedy ja potrzebowałam pomocy , to nie było chętnych każdy wypiął dupe. dlatego... wole pomuc komuś obcemu niż im:)jestem wstrętna ale t
misia32
03 sty 2012
a mozesz podac swoj nr gg nie chcialabym pisac moich danych na forum
Adixa pisałam do ciebie na twoje gg ale nie dostałam odpowiedzi jakbyś mogła się odezwać to będę ci wdzięczna a to jest mój nr.33262535 gorące pozdro.
adixa
03 sty 2012
Niem mam już gg :)
misia32
03 sty 2012
adixa pomoz ja szukam pracy dla mnie i kolezanki moj nr [gg]
lacinta
03 sty 2012
"adixa" wyslalam Ci e-mail'a z moimi danymi.
adixa
03 sty 2012
lacinta wysłałam twoje dane do firmy ,czekaj na tel
kto chce jechać proszę o dane imie , nazwisko,adres, tel, nr dowodu, nr N.I.E( jeśli ktoś posiada)
adixa
03 sty 2012
Zapraszam na stronę http://www.masiaciscar.es/ ,można zobaczyc co należy do naszych obowiązków,,hehe,,,,,, praktycznie wszystko:)) co jest związane z pracą na polu
edytowany przez adixa: 03 sty 2012
RUBIAPL
04 sty 2012
Adixa nie mogę znaleźć do ciebie namiarów bardzo zależy mi na skontaktowaniu się z tobą skoro nie masz gg to jest [email] bardzo proszę odezwij się.
adixa
04 sty 2012
HEJ MAM SPOWROTEM GG TEN SAM NUMER 21572662:)POZDR
amadorka
06 sty 2012
adixa,ta firma to jest jakas spolka czy tylko jeden pracodawca?
dosyc duzo ludzi tam pracuje jak widzialam ,
moglabys napisac cos wiecej?jakie sa warunki mieszkaniowe?ile placa?czy praca jest codziennie?
morena7236
06 sty 2012
HEJ amadorka zostawiłam CI wiadomość na prywacie pozdrawiam.
adixa
07 sty 2012
Hej Firme tą prowadzi ojciec z synem , jeśli chodzi o warunki mieszkaniowe jak to na campo domek z dwoma pokojami 4 i 6 osobowy ,łazienka kuchnia i salon. Wiadomo szału nie ma Jeślijest owoc praca jest codziennie pózniejz zaczynają się nawet nadgodziny ,ale ponoć nie jest ichjuż tak dużo jak było kilka lat temu .Jeśli chodzi o wypłaty nie ma z tym problemu. Są różne opinie na temat tej firym ,tak jak i zresztą w każdej firmie. Jest ciężko są normy do wyrobienia ,łatwo nie jest .Ale w ej pracy to normalne.pozdrawiam miłego dnia
NO to sumując- tak jak wszędzie,nie gorzej ni lepiej...pozdrawiam Was wszystkie pogoda w SPANIsuper na niektórych campach rwą już truskawki ale zbiorowych przyjazdów jeszcze żadne firmy nie organizują, zjeżdżają pojedyncze osoby do starych szefów...pozdrawiam
adixa
07 sty 2012
Hej morena tak jak piszesz warunki jak na campo , ale cieszy mnie to ze już gdzie niegdzie są truskawki pojawia się szansa że wyjazd bedzie o planowanym czasie , oby była pogoda cały czas:)pozdr
morena7236
07 sty 2012
No tak jak mi piszą koleżanki to ten rok jest obiecujący,oby prognozy sie nie zmieniły to moze sie zarobi jakieś dobre pieniążki...
RUBIAPL
07 sty 2012
A Ty Adixa kiedy masz planowany wyjazd.
adixa
07 sty 2012
Umnie na stronie masia jest data na 2 lutego planowany pierwszy autobus, tak fajnie by było zarobić ,w zeszłym roku osoby które tam jeżdżą któryś rok z kolei mówiły ze pare lat w stecz było lepiej.
gg77
07 sty 2012
poszukuje ludzi do pracy na truskawki z numerem nie prosze pisac na [gg]
KOKO33400
08 sty 2012
chcialabym wiedziec czy masia cisar prowadzi juz nabor tu w polsce i w jakich miastach i kiedy .koko33400
adixa
09 sty 2012
Hej w zeszłym tygodniu pytałam się czy będzie nabór , liliana odpowiedziała mi że nie robią w tym roku , a jak będzie to też nie wiadomo .
KOKO33400
10 sty 2012
hej czy ktos z was wie juz kiedy wyjezdza na truskawki ?
robertto
11 sty 2012
Czesc wszystkim z dosc nie typowa prosba
Moze ktos posiada zdjecia ze zbiorow truskawek morze filmy z imprez z palos z moguer zgubilem telefon i wszystkie zdjecia przepadly
jesli macie slijcie
[email]
Dzieki
Witam. Czy jedzie może ktoś na tegoroczne zbiory truskawek z Tarnobrzega bądź okolic? Wyjazd jest organizowany przez OHP w Tarnobrzegu. Informację proszę kierować na [gg] .
edytowany przez Kala_1: 12 sty 2012
mordeczka2007
16 sty 2012
Praca huelva truskawki 4
mordeczka2007
16 sty 2012
witaj ADIXA. daj znać proszę. [email] z góry dziękuję.Zbyszek