Cytat: Kamila_26
Jestem dorosła, więc sama podejmuje decyzje, nie trzeba mi mówić co mam robić. Jestem tylko człowiekeim mam prawo się mylić. No nie wiem czy to było tak oczywiste, rozmawiałam z wieloma znajomymi, którzy byli w Hiszpanii, więc wybacz ale wszyscy byli zadowoleni więc nie miałam podstaw sądzić inaczej. Zdanie znajomych przeciw zdaniu obcym ludziom z neta. Wiadomo, komu się uwierzy. I nie zamierzam dyskutować na temat tego, czy coś jest oczywiste czy też nie. Bo nie o to tu chodzi chyba no nie?
Zgadzam się z Kamilą w 100%. Tymbardziej,ze wyjazd na cytrusy organizowany jest przez OHP, jak by nie patrzec, instytucje raczej godna zaufania. Nie było to jakies anonimowe ogłoszenie w necie. Druga sprawa, to Mario, który od lat juz organizuje nabory (sama jechałam za jego posrednictwem kilkakrotnie), ale takich cyrków nie było. Czego, wiec ma sie wstydzic dziewczyna? Mogłaby miec do siebie pretensje gdyby skorzystała z jakiegos ogłoszenia z niepewnych zrodeł, ale wybrała to co wydawało sie ok, czyli OHP... Wstydzic to sie powinna teraz ta instytucja, a raczej Mario, za to ze spiepszył na całej linii... Jak napisałam wyzej, sama korzystałam z jego usług i zawsze byłam zadowolona z wyjazdów, jak i wielu, wielu ludzi, których znam i którzy równiez pracowali w Espanii za posrednictwem Mario. Pewnie nikt nie spodziewał sie takiego obrotu sparawy w tym roku, wiec teraz takie wzajemne wytykanie i wypominanie typu "a nie mówiłam", jest co najmniej zenujace i infantylne. I bynajmniej, nie zmieni to zaistniałej sytuacji. Pretensje mozna miec tylko i wyłacznie do organizatorów całego wyjazdu...