Praca sezonowa przy zbieraniu cytrusów 2012 z Mariem

Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 1069
W nieskonczonosc chyba sie nie bedzie przedluzac bo jeszcze troche to sezon sie skonczy ...
napisałam... rozpisałam się że hoho, jak opiszą to dam znać
odpisali ze chcą moje dokładne dane
Cytat: gochaj1
odpisali ze chcą moje dokładne dane

a co jeszcze napisali ,to im odpisz
napisałam swoje dane i czekam na odp
Coś juz ktoś wie nowego w sprawie wyjazdu... Dostał ktos esa... Bo tu cisza...
ja nic nie wiem
wykonczy nas to czekanie...
Kiedy do diabła ruszą te wyjazdy na cytrusy? Nie wierze że nikt nic nie wie w tej sprawie?
hej wszystkim moge się podczepić do was? słuchajcie jak sie dostać na te cytrusy ?chciałabym z chłopakiem jestem z okolic Bydgoszczy nie mam żadnych znajomości by mnie ktos wkrecił :( jak się dostać? napiszecie?
z góry dzięki
http://www.facebook.com/profile.php?id=1[tel]
masz tu link i dzwoń, tam masz nr telefonu do Maria i przy okazji spytaj się kiedy wyjazdy na cytrusy;)
myślisz że jest szansa wyjechać? dziekuje bardzo :)
myślę że nie zaszkodzi zadzwonić i zapytać, powodzenia;)
nie mogę wybrnąć.. pojawia sie profil praca hiszpania truskawki ale gdzie ten mario :(
nie mam profilu na facebooku i sie motam ;/
to moze do konca kwietnia pojedziemy co?
nie moge odnaleźć tego Mario na facebooku :(
pomóżcie:(
http://www.facebook.com/profile.php?id=1[tel]
Dane kontaktowe
Numer telefonu
+34 6[tel] Komórkowy
+34 642734777 Domowy
Adres
21130 Mazagón, Spain
Nazwy użytkowników
32915830(Gadu-Gadu)
pracahuelva.cordialca.com(Skype)
Adres e-mail
[email]
witam! coś wiadomo?
A może jaan90 sama zadzwonisz i sie czegoś dowiesz na temat wyjazdu zamiast zasypywać forum pytaniami..
A co nie wolno? Wolny kraj i mogę pisać co chce. Pisałam do Mario, OHP i nikt mi nic nie odpisał.
Mario nie odpisuje bo jest zajęty organizowaniem wyjazdów. A o wyjeździe to bylo mowione o 2 terminach. Albo przed swietami albo zaraz po.
Dlatego lepiej zadzwonić. Do mnie Mario odpisal jakis tydz temu, że on nie jest w stanie konkretów podać, żadnej daty, bo tego nawet plantatorzy nie wiedzą, ale że napewno wszyscy pojadą. A dzwoniłam też do OHP i tam oczywiście mówią żeby się nie denerwowac itd... one nic nie wiedzą..
Wyjazd prawdopodobnie będzie w maju. Pozdrawiam
Wyjazd nie będzie w maju i nie pisz glupot bo potem wychodzą jakies dziwne sytuacje.
To nic pozostaje tylko czekać...
Szkoda tylko że nikt nie wie mniej więcej kiedy będzie wyjazd nie chodzi mi tu o konkretną datę bo ta sytuacja już powoli robi się chora .
Beędziemy czekać do upadłego.
dziwna ta Hiszpania.. na polnocy susza i pozary a na poludniu zima dowala xd
na pogode nie mamy wpływu niestety...
Temat przeniesiony do archwium.
421-450 z 1069