Praca sezonowa przy zbieraniu cytrusów 2012 z Mariem

Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 1069
moze jutro... pisalam i nic ...
Jak dzwonilam to tel zawsze odbieral. Ja zadzwonie ale w czwartek dopiero. W srode mam pogrzeb a jutro mase spraw do zalatwienia. Ale jak sie czegos dowiem napisze.
na który numer dzwoniłas Kamila do Maria bo ja dzwonie i nikt nie odbiera...
Ok. już się dodzwoniłam, tyle ze nic nowego niewiadomo i mówią by cierpliwie czekać itp itd. ze teraz jest wyjazd na truskawki a cytrusy musza czekać...
a gdzie dzwoniłaś??
Do firmy do Mario na komórke
WITAM PONOWNIE CZY KTOŚ JEDZIE Z BIAŁEGOSTOKU 12.04 NA TRUSKAWKIE OD MARIA MOJ NR TEL 6[tel]MARIOLA
Może niech ktos jeszcze zadzwoni to bedzie miał więcej szczescia i czegoś sie dowie na temat wyjazdu na cytrusy. Jakby ktoś cos wiedział niech pisze...
Kurwa jann90, ty jesteś jakaś jebnięta, sama dzwoniłaś do Maria, kazał czekać, to co myślisz że jak ktoś inny zadzwoni to mu powie coś innego niż Tobie, jak kazał czekać to czekaj. I zamiast pierdolić tutaj na forum to rusz weż sie za robote...
nie bądź taki wulgarny dzik11. Brak ci kultury czy co?...nie musisz mnie obrażać.bo to forum nie temu służy... i ja nikogo nie obrazam...Wiadomo ze wszyscy czekają na wyjazd i wszystkim puszczają nerwy bo nikt nic nie wie...
i nadejdzie polowa kwietnia a pozniej koniec kwietnia polowa maja i koniec maja xD....po swietach mialy ruszyc cytrusy a sobie truskawki zjeb...e biora ktore rzekomo juz wszystkie wyjechaly...
juz tu byli swego czasu tacy co jechali i......sie tylko przejechali......na wycieczke
a ja ich przestrzegałem
nie chcieli mnie słuchac a potem wyszło ze miałem racje
ci co nie pojechali mi dziekowali
Witam.z tego co wiem to mają jechać na cytrusy 4 autobusy,wyjazdy mają się zacząć od ok.15 kwietnia!!wypada czekać na sms-a,a jak będzie to się zobaczy???
milej wycieczki zycze
skąd masz takie informacje o tym wyjezdzie?
ja dzwoniłam do ohp i powiedzieli mi że od 15 wyjazdy
nie no.. słuchajcie, pamiętacie co pisałam Wam że napisałam do Ministerstwa Pracy i Polityki Społecznej, no i mi przysłali "odpowiedz" na adres domowy
Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej napisało mi że sprawa została przekierowana do komendanta Głównego OHP, coś czuję że w niezłe gówno wdepnęłam
O co tu chodzi do diabła
to Ci tłumaczę, Pod Ministerstwo podlega OHP, nie dostawaliśmy żadnej informacji od OHP o wyjazdach to ok 15 marca napisałam do Ministerstwa a dziś dostałam dopiero list od nich że moje zapytanie dotyczące wyjazdów doszło do komendanta głównego OHP. W e mailu do Ministerstwa napisałam że nikt nie może nam udzielić informacji, że jesteśmy zbywani ( bynajmniej ja) że zgodnie z kontraktem miałam wyjechać na początku marca, więc zrezygnowałam z pracy pod koniec lutego i że do tej pory nie wiem na czym stoję itp. A że Oni tam maja taki cholerny zapłon i dopiero teraz mi ten list wysłali.Teraz już przecież wiem że wyjazdy są od 15, miesiąc czekałam na wiadomość od nich, niech się w dupę ugryzą teraz
ok już rozumiem dzieki. bo ja czekam tez od lutego na wyjazd i cięzko uzyskać bylo jakąs informacje .
do gochaj1: Gdzie do OHP dzwoniłaś? chodzi mi o miasto
A sluchajcie ja dzis takiego smsa dostałam od nich. W zwiazku z opuznieniami na zbiory cytrosow chcielibysmy zaproponowac paniom zbiory malin i borowek na okres miesiaca lub poltora a po tym czasie zaczyna sie zbiory cytrosow i zorganizujemy transport dla mezczyzn zapisanych z paniami . wyjazdbylby 19.04 wroclaw dw gl pks stan4 godz 15.30 prosimy o potwierdzenie do jutra do godziny 15 pozdrawiamy
jaja se robia czy co toz mnie chlopak nie pusci samej jak tam sie takie jaja dzieja. to jest wogole nieuwaznienie kontrakto co ja pojade wczesniej i zarobie wiecej a chlopak cale nic praktycznie toz to sie nie oplaca .
do Olsztyna
Ewelina od nich, to znaczy od kogo dostałaś tego smsa?
Inaczej tego nazwać nie mozna. A od kogo dostałaś takiego esa? To jak długo jeszcze mamy czekać?
5[tel]z tego nr dostalam smsa i z ohp dzwonili i powiadamiali telefonicznie ze maja meila o tej propozycji tylko ze ten nr szybciej napisal niz z ohp zadzwonili
w h*ja sobie lecą czy co
jak ja jestem Białej Podlaskiej to mam 517km do przejechania i to jakies 8 godzin to jak ja mam do wroclawia na czas zdarzyc ci ludzie to nie mysla i co powrot z hiszpani to tez do wroclawia chyba na dworcu nocowac trzeba bo jakie inne wyjscie
Temat przeniesiony do archwium.
511-540 z 1069