Praca sezonowa przy zbieraniu cytrusów 2012 z Mariem

Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 1069
Może i tak. Niech tylko się już coś wyjaśni, bo ta niepewność jest najgorsza...
Ale juz sie wyjasnilo. Albo przed albo po swietach. Mysle ze kilka dni nie zrobi juz roznicy skoro i tak tyle juz czekamy.
Może i masz racje...
No to zostało tylko nam czekać na nadejscie smsa...
przed chwilą dzwoniłam do Olsztyna do OHP i kobieta powiedziała że nic nie wie, że trzeba czekać bo oni nic nie wiedzą
To o co tu w końcu chodzi...
nie wiem i też chciałabym wiedzieć
wygląda na to, że oni wszyscy mają to głęboko w nosie...
no a czemu mieliby się przejmować? to nie oni szukają pracy
Fajnie by było gdybyśmy wyjechali przed świętami.Tylko dlaczego każdemu mówią co innego?
gdybym mogła gdzieś indziej wyjechać, bym się nie zastanawiała nawet, ale te moje 30 euro.. coś czuję że trudno będzie w razie czego je odzyskać
czy ktoś dzwonił jeszcze prócz mnie do Olsztyna?
To czekanie staje sie powoli wkurzajace...
no ale ktoś coś musi wiedzieć, nie jest dla mnie możliwe że zostaliśmy zostawieni sami sobie
tez tak mysle ze powinni nam cos powiedziec ...
OHP ( bynajmniej w Olsztynie) nic nie wie, Mario też nie no to kto?
Pan z UP w Toruniu mowil ze wczoraj przewoznik im mowil ze wyjazd do konca przyszłego tyg ale moze rolnicy nie potwierdzili i chcą jednak po swiętach?
skoro w Toruniu wiedzą to w Olsztynie też coś powinni
nie wiem po cholerę te baby tam siedzą
weś mnie Kamila oświeć, Ty dzwoniłaś do Urzędu Pracy, a co UP ma do OHP? bo ja myślałam że OHP nie podlega pod UP
Nadzór nad Ochotniczymi Hufcami Pracy sprawuje Minister Pracy i Polityki Społecznej
Gocha ja bylem w ohp Olsztyn x razy i te sieroty nic nie wiedza nigdy wqrwiajace to jest...
A czy ja pisałam coś o OHP? Ja dzwoniłam do UP bo stamtąd jadę. Same wszystko przeinaczacie to potem nic dziwnego ze panika.
to kamila daj znac jak juz dostaniesz tel od nich albo smsa:)
Też proszę o info jak ktoś z cytrusów dostanie smsa o nich...
Jasne.
byłam święcie przekonana że z OHP jedziesz
skoro OHP podlega pod Minister Pracy i Polityki Społecznej to może do ich napisać, jak myślicie?? miałoby to sens?
Mi sie wydaje ze oni wiedzą ale wolą milczec bo w razie jak wyjazd się opóźni to nikt nie będzie miał pretensji.
ale co szkodzi spróbować, jutro napiszę, dziś jestem zbyt zmęczona by myśleć
Temat przeniesiony do archwium.
391-420 z 1069