Praca truskawki Huelva TAK czy NIE wypowiedzi...

Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 1228
a co do bagaży .. to zazwyczaj kierowcy obserwują .. bo czasami jest tak że ktoś po prostu wrzuca torbę bez problemu a czasami niektórzy mają problem by tę torbę podnieść więc wtedy widzą że ejst więcej niż 30kg albo sami podnosząc torby czują że jest tych kg więcej ..
Był ktoś na cytrusach? Bo jadę z mężem pierwszy raz a przeważnie piszecie o truskawkach. Wie ktoś mniej więcej kiedy może być wyjazd? Bo Mario mówił, że tak mniej więcej miesiąc po truskawkach. Interesowałoby mnie dosłownie wszystko, zwłaszcza doświadczenia ze zbiorów cytrusów.
Truskaweczki szykować się na koniec stycznia początek lutego :D Takie info od Mario mam :-) Więc jeszcze cały miesiąc przed Nami :-)
Ciekawe kiedy na cytrusy jedziemy :)
czyli tak jak była mowa że pojedziemy koniec stycznia pocz lutego :)
i dzieki za odp co do bagaży ;)
A dokąd jedziesz na te cytrusy wiesz? :) Z tego co się orientuję to zbiory .. pomarańczy i mandarynek w Andaluzji są od grudnia ,stycznia do marca,kwietnia. Moim zdaniem to już powinien być wyjazd :)
Jedziemy do Palos de la frontera, Mario mówił, że na przełomie lutego/marca jedziemy, rozmawialismy z osobami, które były w poprzednich latach i zazwyczaj tak były wyjazdy i zbierali do połowy czerwca.
Naprawdę nie ma tu nikogo kto był na cytrusach w Palos de la Frontera?
Ja pracowałam w Palos ale na truskawkach
hej !!
Wiecie może ile kosztuje wyżywienie na truskawkach i gdzie można kupować ???
Co to jest ubezpieczenie socjalne, które kosztuje 80 euro
Witam
Również zalezy mi na pracy w Hiszpanii i chciałbym w najblizszym czasie pojechać na jakieś zbiory
Możecie mi podac gdzie można sie zapisać i ile bedzie kosztowała rekrutacja do pracy
Proszę o pomoc
Dante88 skąd jesteś? w najblizszym czasie będą sie odbywać nabory do Spani...
heej =) jak ta odzież ochronna ma wyglądać taka żeby byla najlepsza do pracy ? możecie mi podać jakiegoś linka do zdjęcia albo do jakiegoś sklepu żeby można było kupić?? Pisze szczególnie do tych które już były i wiedzą jaka jest najlepsza i na co zwrócić zwrócić uwage :)
Witam,
czy któraś z was kobietki wybiera się na spotkanie organizacyjne za tydzień do Katowic (chodzi o truskawy) a i czy jest ktoś z woj. Lubelskiego?? ;)
Cytat: Kama266

Ja mieszkam w Palos,ale tutaj raczej truskawki maja,cytrusow bardzo malo jest
predzej Moguer,Lepe,Cartaya
Cytat: jadzia68
hej !!
Wiecie może ile kosztuje wyżywienie na truskawkach i gdzie można kupować ???
Co to jest ubezpieczenie socjalne, które kosztuje 80 euro

Jezeli bedziesz mieszkac na polu,to szef powinien wozic Was raz w tygodniu na zakupy do miasta.
sa tu rozne supermarkety i zalezy od Ciebie co jesz i ile wydajesz,
To ubezpieczenie spoleczne placi szef,potem to Ci sie liczy do zasilku,do lat pracy...
Hej amadorkazostawiłam Ci wiadomość na prywacie...pozd.
Hej kobitki a co taka tu cisza -pewnie sie zastanawiacie teraz co spakować...pozdrawiam.
Cytat: amadorka
Cytat: Kama266

Ja mieszkam w Palos,ale tutaj raczej truskawki maja,cytrusow bardzo malo jest
predzej Moguer,Lepe,Cartaya

Wiesz to było może tak ogólnie mówione, bo jakieś 80% ludzi jechal.o na truskawki do Palos, więc może tak ogólnie mówił Mario , że tam. Ale w każdym bądź razie jedziemy w tamte okolice. Wie już ktos cokolwiek chociażby jakieś terminy na truskawki? Bo wiemy już , że z innej firmy mają wyznaczony termin na 2 lutego. A czy z Mariem już ktoś coś wie? Ciekawa jestem i doczekać się nie mogę.
Hej .
Mi Mario pisał że koniec stycznia/początek lutego zaczną się wyjazdy , ale konkretnie sam jeszcze nie wiedział więc trzeba czekać jeszcze troszkę :-)
Prognozy dobre, pogoda w Spani super, pomalutku juz rwa truskawki ale zbiorowych wyjazdów jeszcze niema...pozdrawiam.
Dzięki dziewczyny za wyjaśnienia:) Szczerze to nie mogę się już doczekać wyjazdu dlatego tak dopytuję, bo jak już pojadą na truskawki to jakoś tak w głowie się ułożyło, że niedługo zaraz i my na cytrusy będziemy jechać.
Witam:) czy są tu osoby z Krakowa które jadą od Pana Maria na truskawki?
Albo ogólnie od Pana Maria i mogą mi udzielić kilku informacji;)
Ja jadę moje [gg] Pozdrawiam
witam:)znalazłam to forum, ponieważ planuję wyjazd do Hiszpanii, jestem z okolic Świecia nad Wisłą, nigdy nie byłam za granicą, znalazłam te ofertę w urzędzie pracy i niby jest jakieś spotkanie w toruniu w środę odnośnie tego(jakaś rozmowa kwalifikacyjna czy coś)czy ktoś też sie tam wybiera?
ps.świetne forum wiele się dowiedziałam:)
pozdrawiam
Witaj tulka22 większość z nas jest juz po spotkaniach dzis takie odbyło sie w Złocieńcu potrzeba jest podobno 600 kobiet...jeszcze,z tego co wiem to spotkanie 11 w Toruniu na pewno jest .pozdrawiam...
dziękuję, że się odezwałaś:)rozumiem,że to są tylko wyjazdy dla kobiet? planowaliśmy jechać z moim chłopakiem we dwoje nie wiesz może czy to jest możliwe?
razem raźniej :)
Jest bo pary lub małżeństwa jadą razem na cytrusy, a kobiety jadą tylko na truskawki.Pozdr
Temat przeniesiony do archwium.
361-390 z 1228

« 

Nauka języka

»

Pomoc językowa - Sprawdzenie