praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 1857
kontrakty sa juz we wroclawiu [tel]ale podobno oni juz wszystkich powiadomili w alga maja byc kontrakty 28 listopada
Przeczytałem Wasze wypowiedzina temat zbiorów fresy. Wy jesteście zakochane w tym kraju. To samo udzieliło się mojej żonie. Dzisiaj moje małżeństwo się rozpada. Ja Hiszpanii zdecydowanie nie lubię.
Tak...ten kraj ma swoja magie i trudno jej nie ulec.Ja tez naleze do tej rzeszy oczarowanych, dlugo by wymieniac czym, bo przeciez nie ta cholernie ciezka praca.Moze tym, ze na kazdym kroku kobieta dostaje dowody uwielbienia ze strony mezczyzn.A po kilkunastu latach malzenstwa gdzie o znudzenie latwo, taki zastrzyk adrenaliny kazdej kobiecie robi dobrze.Pamietam, ze gdy wrocilam z H. po jakims czasie stwierdzilam z zalem, ze tutaj nikt nie wola za mna "guappa" i jakkolwiek by do tego nie podchodzic, to pozostaje zal...Mnie przed kolejnym wyjazdem na fresy powstrzymuje tylko fakt, ze mam prace.Jak to moja przyjaciolka z ktora tam bylam mawiala... ot, tylko jeden kubek i jeden talerz do zmycia ...
Dziewczyny dzwońcie do Wrocławia, na nr (071)3413168 , brakuje im wielu numerów telefonów, i dlatego nie dzwonią do części z nas, pani w telefonie prosiła mnie o powiadomienie swoich znajomych bo inaczej nie mogą się szybko z nimi skontaktować. Do mnie dzwoniła koleżanka, i stąd dowiedziałam się że są już kontrakty. Jutro i w sobotę podpisywanie w Łodzi. Tylko bez paniki, można i później podpisać. Tak było w zeszłym roku.
Do zobaczenia w słonecznej Hiszpanii.
Dzwonilam do Wrocławia ale tam nie ma jeszcze wszystkich kontraktow. W Aldze natomiast jeszcze nie maja nic. Dopiero kazali mi dzwonic pod koniec przyszlego tygodnia i pytac sie o kontrakty!!!Wiec jeszcze troszke cierpliwosci:) chociaz sama juz chcialabym miec to za soba bo wtedy to juz wyjazd to tylko formalnosc. Pozdrawiam wszystkie czekajace na kontrakty.:)
a mi w panoramie powiedzieli ze juz nie dostana kontraktow a ja niestety nie dostalam a szef mowil ze wszystkim wysle :((((
aha jeszcze jedno podobno panorama ma kontakty z cory a inni przewoznicy z innych miejsc
ja juz niestety nie mam nadzei na kontarkt chociaz szef powiedzial ze da wszystkim albo gdzies pogubili albo nie wiem co najgorsze ze kontarkty dostaly takie osoby ktore nie powinny ich dostac no coz widocznie hiszpanie patrza na inne rzeczy
zrozpaczona freska :((( szkoda bo chetnie bym pojechala
a moze ktos wie czy beda kolejne nabory?
jeszcze nic nie wiadomo bo nie wszystkie sa kontrakty w Polsce. ja takze jeszcze nie mam ale w Aldze maja dopiero byc wiec nie trac nadzieji. zreszta we Wroclawiu tez jeszcze beda. pozdrawiam
ja dzisiaj dzwoniłam do panoramy i powiedzieli mi, że jeszcze nie mają wszystkich kontraktów z Cory i kazali zadzwonić za tydzień. Wiec jeszcze mam nadzieję ze dostanę kontrakt bo jak narazie to mnie nie ma na liście:(((
Hej ja dzwoniłam wczoraj do panoramy i kobieta powiedziała mi że będą jeszcze kontrakty z Cory ale pod koniec grudnia.To w końcu jak to jest?Mam już dość tej ściemy!Faktem jest że dostały takie dziewczyny kontrakty które jawnie się nie nadawały a te które dobrze robiły nie!Jak będą nabory to idę i mam to gdzieś!Dajcie znać jak będziecie coś wiedziały na temat naborów no i tych nieszczęsnych kontraktów.
niechce cie martwić ale kontrakty są wysylane podobno campami jak dostał dziewczyny od ciebie z campa to niewiem czy ty jeszcze dostaniesz ale nadzieja zostaje co
no i nowy nabór mam nadzieje że będzie w tym roku bo moja kumpela nie dostala kontraktu a bardzo bym chciala żeby pojechala nara. Moje [gg]
Wiem że kontrakty są wysyłane campami i szczerze powiedziawszy wcale nie liczę na kontrakt.Wybieram się na nowy nabór bo może lepirj trafię i nie będzie tam starych plotkar
Hej ASka b skąd jhesteś
Jestem z Sosnowca koło Katowic
Hej!Mam pytanie:)Ja rownież chciałabym pojechać do Hiszpanii na zbiory truskawek,ale nie bardzo wiem jak sie do tego zabrac:/Zalezy mi bardzo na podszkoleniu jezyka,ucze sie od roku i planuje studia na iberystyce w Poznaniu:)Mam nadzieje ze mi sie uda:)Wiec jesli mialabys chwilke by mi napisac jakies konkrety apropo Up,dokladnego postepowania w przyjeciu i oplat zwiazanych z dojazdem z lotniska,to bylabym naprawde bardzo wdzieczna:)...Badz jakis kontakt z pracodawca,cokolwiek,bardzo prosze,juz mam dosc bladzenia w necie bez rezultatow...:/ Z gory dziekuje i pozdrawiam,Marta:)
Ewcia napisz na forum to co wiesz bo normalnie mam mętlik w głowie.To będą te kontrakty czy nie a jeżeli tak to kiedy.
hej ja niestety tez nie dostalam kontraktu a szef obiecal :((( rzeczywiscie panorama ma jeszcze dostac ,moga rowniez one przyjsc na WUP tak podobno bylo w zeszym roku ciekawe czy beda nowe nabory?????
moze wpisujmy imiona pracodawcow hiszpanskich i jego warunki jak Wam sie pracowalo kto do niego przyjezdza jakie dziewczyny jak sie pracuje
pozdrawiam
Hej!Jedni mówią że mają być kontrakty w panoramie a drudzy nie!Gdzie leży prawda nie wiadomo?Nowe nabory mają być ale tylko w Lublinie i Białymstoku.Jeżeli coś wiecie dajcie znać
A skad wiesz ze napewno beda w Lublinie?ja jak dzwonilam do WUP w Lublinie tydzien temu to powiedzieli mi ze nie wiedza czy beda nabory.
Witajcie wczoraj byłam podpisać kontrakt w Łodzi ibył sam Mario z Cory nabory sa napewno w Lublinie i Białymstoku 12i14.12.2005 a następne kontrakty będą 8.12 sam Mario ma je przywieść.Tyle wiem nara dozobaczenia w HIszpani.
Dzieki za informacje co do naborow.Ale gdzie maja byc 8.12 ?
czy sie orientujesz? dziekuje za odpowiedz ;)
wiec mam wiadomosci z pierwszej reki,kontrakty do algi sa juz u granic Polski bo zostaly wylslane przedwczoraj, szef mi pisal. beda nabory 7 8 9 grudnia i w tych dniach nalezy dowiadywac sie w swoich urzedach pracy,zycze powodzenia na castingu buziaki
Witajcie ja jeżdże z cory i Mario mówił jak byłam podpisać kontrakt że nabór jest tylko w tych dwóch miastach bo nasze ministerstwo tak sobie zażyczyło.Razem z nami w łodzi był autokar z Algi przynajmniej tak na nim pisało,ale nierozmawiałam z dziewczynami wiem jedno że mają taki bałagan w papierach że szkoda gadać.Jest dobra wiadomośc podnieśli stawke na dzień na 32,45 eur.
Hej Aśka a nie mówił czasem Mario czy będą jeszcze kontrakty z cory?Ja nie dostałam i moje koleżanki też nie ale kobieta w panoramie powiedziała że jeszcze mają być i nie wiem co o tym myśleć?Daj znać na forum
czy mozna jechac na nabor do lublina jezeli jestem z katowic ? czy to tylko osoby z okolic lublina moga?
Słuchajcie kontrakty mają być jeszcze ok 8.12 on sam osobiście je przywiezie trzeba cierpliwie czekać.Jak któraś niedostanie teraz to jest szansa póżniej wskoczyć na miejsce dziewczyn które odmówiły niepodpisały tych kontraktów u danego szefa.Tak tłumaczył to Mario bo były tam dziewczyny których niebyło na liście.TO wszystko co wiem.POWODZENIA
Zastanawiam sie jak to zrobic aby wskoczyc na czyjes miejsce.Jesli ktos rezygnuje z kontraktu to mam jechac do Lodzi i tam sie wpisac na liste np.rezerwowa ? jak mam to zlatwic ? moze ktos wie i czy jest taka mozliwosc ?
czesc ja własnie sie tez nad tym zastanawiam ale tez nie wiem jak to zrobic z neszego "pola" nie pospisaly 3 osoby i nas jest tez 3 ktore nie dostaly
moze ktos wie jak to zrobic???
sluchajcie dzwonilam przed chwilka do mario. niestety nowych kontraktow juz nie bedzie mario ma przywiesc tylko te ktore byly na liscie a nie bylo kontraktow w lodzi. nie ma mozliwosci wskoczenia na miejsce osoby ktora dostala a nie pospisala kontraktu pozostaje tylko niestety nowy nabor
pozdrawiam
Proponuję dzwonić do swoich WUP i pytać bo to,że nabory będą tylko w Białymstoku i Lublinie jest mało prawdopodobne, w moim w każdym razie nie powiedzieli,że nie będzie tylko kazali się dowiadywać o terminie.
Temat przeniesiony do archwium.
91-120 z 1857