praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 1857
do tytytyty: z tego co wiem to podczas rekrutacji mowi sie o tym, ze telefon z informacja o wyjezdzie mozna dostac na 3-4 dni przed wyjazdem i trzeba sie na to przygotowac. To, kiedy wyjezdzacie, zalezy od zbiorow, nie zadzwonia do Was wczesniej niz to bedzie konieczne. Glowa do gory i cierpliwosci, pozdr
Witam
Jak widze wszyscy wpisujacy sie tutaj jada albo ze Szczecina, albo Krakowa albo, albo........czy nikt z Was nie wyjezdza z Łodzkiego?To dopiero niewiadoma...nikt nic nie wie:(...nawet ulotek nie dawali:(...a moze ja przegapilam?...moze jednak zjandzie sie ktos z moich stron i napisze cos o tych co czekaja w łodzkim?...pozdrawiam wszystkie truskaweczki:):)
Madzia a kiedy mialaś rozmowy ?
Do Madzi ja mialam rozmowy w szczecinie 9 grudnia i jeszcze czekam pozdrawiam i mam nadzieje ze niedlugo pojade
do nrenia: skąd jestes i gdzie bylas na naborze?? W PT?
do nrenia: Myslę, ze telefonu mozesz sie spodziewac pod koniec lutego, wszystko zalezy od zbiorów. Na wszelki wypadek przygotuj sobie rzeczy na wyjazd i tu!!!! rada dla wszsytkich wyjezdzajacych!!!! ubezpieczenie zdrowotne pokrywa koszty leczenia ale nie pokrywa wizyt u dentysty, ktore podobnie jak w innych krajach, sa bardzo drogie (nie dot. rwania zebow), dlatego zajrzyjcie do dentysty przed wyjazdem bo potem moze slono zaplacic za leczenie. Jesli chodzi o nabor w PT dla lodzkiego to kazda z dziewczyn dostawala karte nformacyjna z nr telefonow do stowarzyszenia ale nie przewoznika - tuatj trzeba byc cierpliwym, pozdr
chcialabym wiedziec czy nie wiedzie przypadkiem kiedy jest wyjazd z kwidzyna, znajduje sie kolo miasta grudziadza podobno mam wyjazd ze szczecina a rozmowe mialam dopiero 3 lutego w gdansku!czekam na odpowiedz pozdrowionka i moze do zobaczenia w Huelva(jesli ktos tam jedzie) papatki
oj z tym dentystą to masz całkowitą racje.
Mój brat który miedzka w Hiszpanii był zmuszony do odwiedzenia dentysty i wyobrażcie sobie że wyrwanie zęba kosztuje tam 70 euro nie licząc antybiotyku, króry zażywa sie tam tydzień przed wyrwaniem. a to też kosztuje. więc dziewczyny słuchajcie porad koleżanki bo leczenie zapewne jest droższe, niż usunięcie. pozdr
do nasa22: najwczesniej za 2-3 tyg., pozdr
Do mka13..jestem dokladnie z Działoszyna...a Ty tez z woj lodzkiego??
i jeszcze jedno bo zapomnialam...na naborze bylam 13 stycznia w Piotrkowie...
A propo dentysty to wyrwanie zeba kosztuje 18-20 euro bo wyrywalam,dzis dzwonili do mnie i wyjezdzam w niedziele wiec zegnam wszystkie dziewczynki i oby jak najszybciej do was zadzwonili powodzenia i do zobaczenia pa
Ja też jadę w niedzielę,wiec żegnam i pozdrawiam wszystkich.
Mam pytanko do dziewczyn które były na rozmowach w toruniu 30.stycznia i podpisywały tam umowę. Ponoć umowy miały byc do odebrania przed 14 lutego a tu jeszcze nic a od tamtego czasu minął ponad tydzień. Czy ktoś orientuje się kiedy dadzą te umowy i kiedy ma być wyjazd?
Jest tu ktoś jeszcze czy wszystkie pojechały?
A kto Ci tak powiedzial? Z tego co wiem, umowy sa wręczane tuz przed wyjazdem, raczej nie wczesniej ale byc moze nie jestem d. poinformowana. Na wyjazd jeszcze poczekasz, przynajmniej 2 tyg., pozdr
wszystkie wyjada spoko, pracy tam duzo, a oni nas poprostu beda potrzebowac do zbiorow (o innych rzeczach nie pisze :)) pozdrawiam i milej drogi do Hiszpanii, moja w niedziele....... buzaki
Witam mam pytanie gdzie mozna dostac namiary na prace sezonowa w Hiszpanii? Bardzo prosze o emaila.
[email]
witaj Madziu mozesz mi odp na pytanie?:Podpisalam umowe 18 stycznia do Hiszpanii na truskawki kazali czekac na telefon z ALGI ale juz tyle czasu minelo Bardzo sie denerwuje kiedy w koncu pojade Wiesz cos na ten temat?
czy ktos podpisywal umowe w Toruniu 18stycznia?bylam rezerwowa
dziewczyny ja podpisalam umowe 9 grudnia w szczecinie i jeszcze czekam
do Ines 34.Ja podpisałam umowę 12 stycznia w PT i jadę z Asaji i narazie też nic niewiem.Cisza.
dzwonilam wlasnie do Algi i powiedziala mi pani że te co podpisywaly umowe 9 grudnia w szczecinie>dzisiaj sie okaże czy pojadą w tym tygodniu czy w następnym..Też czekam z niecierpliwością już dostaje szalu w domu pozdrawiam wszystkie czekające
Do nrenia. Ja też jestem z Łódzkiego dokładnie z Kutna a ty skąd jesteś?
Madzia jesteś ze Złotowa?
pojada wszystkie nie denerwuj sie... wiem to z pewnego zrodla, spokojnie moze poprostu pracodawca czeka az truskawek bedzie wiecej, bo po co macie pracowac 2 dni w tygodniu kiedy mozecie pracowac codziennie ale troszke pozniej, ja jestem z Zielonej Góry. Badzcie cierpliwe, ja podpisywalam umowe 13 grudnia w Szczecinie ale to juz moj 4 wyjazd
Do ada2:...Ja jestem z Działoszyna...jesli chcesz to napisz na gg.Mozemy porozmawiac.Moj numer to 1916003....pozdrawiam:)
NIO HEJ!! JA TEZ BYLAM NA ROZMOWIE 17 W KRAKOWIE I WYJAZDY MIALY BYC SPOD HOTELU CRACOVIA W KRK.jak panorama nie zrezygnowala!! teraz głosza ze nie zrezygnowala ja juz nie wiem!!! a TY Ilona skad jestes??
DO TYTYTYTY ... -Tak pierwszy raz!! dlatego mnie tak troszke to bulwersuje to czekanie :-) bo nie wiedzialam ze sie tyle czeka bo bym sobie przynajmniej znalazla prace na ten miesiac !!! no masz racje traktuja nas jak takich murzynow -(pojedziecie moze jutro moze za miesiac albo za 3), ale tak nie powinno byc powinni sie o to postarac jak nie hiszpanie, to ci z WUP bo to oni zalatwiaja prace!!!!! juz tam dzwonilam imaja sie czegos na jutro dowiedziec :-)!!! pozdrowienka
DO ilony : skad jestes jatez bylam na rozmowie w KRAKOWIE! Dziewczyny powiedzcie mi czy ci z ALGI tak ostro sie trzymaja przepisow jesli chodzi o bagaz (bo skoro panorama zrezygnowala-choc juz nie wiem...) ze np ważą bagaze przed wyjazdem, bo moj bagaz podreczny ma 6 kg (anie ma tam nic poza zupkami i sosikami no i moze jescze sztućce) a duzy bagaz 26 kg czy mozna ewentuialnie doplacic za te nadkilogramy. i ile ewentualnie czy sie oplaci??? aha no i jeszcze kwestia kasy na ten pierwszy miesiac ile bierzecie zeby nie bylo za duzo i zeby nie okradli czy OKOLO 300 euro wystarczy...???!! aha dziewczyny i skad jestescie te co jada w niedziele..?!!! DZIEKI za odpowiedz!!
Temat przeniesiony do archwium.
961-990 z 1857