praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1051-1080 z 1857
Hej ! Chcialbym nawiazac kontakt z osobami z woj . Lubelskiego .
Moze jest ktos taki tu na forum ? Pozdrawiam cieplo .
A JA CHCE NAWIAZAC KONTAKT Z DZIEWCZYNAMI KTORE BYLY 2 LUTEGO LUB 3 LUTEGO W GDANSKU NA ROZMOWIE CZEKAM PA
Dziewczyny które maja kontrakty imienne i jadą z Bruxo wyjeżdżają z Wrocławia. Jeśli jedziesz 1-szy raz całkiem możliwe jest że wyjazd będzie z Łodzi, tak przynajmniej jechały dziewczyny w zeszłym roku.
Jeśli chcesz korzystać ze swojego telefonu w Plusie to musisz iść do salonu żeby Ci włączyli roaming. Doładowywać i tak musisz w ustalonym terminie. Może to zrobić ktoś z Polski lub kup sobie kilka zdrapek i doładujesz sobie na miejscu. Natomiast jak chcesz mieć telefon w sieci hiszpańskiej (Amena, Vodafone, Movistar) to musisz mieć zdjętego sim locka ale wydaje mi sie to mało opłacalne bo bardzo tanio można dzwonić z locutorio za ok.0,09euro za min, a SMSy możesz wysyłać z polskiej komórki.
nie musisz isc do plusa w swoim telefonie wpisujesz kod wpisz w telefonie: * 101 * 11 * 01# i naciśnij przycisk 'zadzwoń' i juz masz :) mozesz to zrobic juz teraz to Cie nic nie kosztuje po przekroczeniu granicy telefon sam bedzie Ci szukal sieci i wyskoczy ta ktora bedzie miala najwiekszy zasieg zawsze ja mozesz zmienic robisz to w ustawieniach telefonu funkcja "wybor sieci" przewaznie jest ustawione ze telefon sam sobie szuka a Ty ustawisz na reczne i ustawisz np. amene
nie musisz nic zglaszac w plusie naladuj sobie karte za 50 zl bedziesz ja miec na 3 miesiace a pozniej zawsze ktos moze Ci naladowac z Polski ale niekoniecznie bo jezeli nie naladujesz to nic sie nie stanie karte masz wazna 6 miesiecy tylko ze ciezko zostac z pusty kontem
z tego telefonu oplaca sie tylko wysylac i dostawac smsy dzwonic jest bardzo drogo
wszystko Ci bedzie dzialalo nie obawiaj sie
aha bardzo wazne WYLACZ TAM POCZTE GLOSOWA poniewaz jak ktos do Ciebie zadzwoni i sie nagra pozniej za to zaplacisz *122*00#
trzeba wpisac ten kod
pozdrawiam
dziewczyny rozmawialam ze swoim szefem wczoraj truskawki rosna ale jest ich jszcze malo na dodatek troszke sie chlodniej zrobilo
dziewczyny ktore u niego sa pracuja 2 dni w tygodniu podobnie jest na innych campach dlatego spokojnie mozemy jeszcze posiedziec w polsce w domu z rodzina
moj szef tzn byly szef powiedzial ze on dopiero bedzie brak dziewczyny z transportu w pierwszej polowie marca ok 30 osob bo na miejscu sa juz "moje ulubienice" :))))
monia011- tak ja chce jehac do innego pracodawcy zal mi mojego bo to dobry czlowiek ale mam dziecko i dla niego chce zyc chce byc usmiechnieta a po moim ostatnim powrocie bylo mi ciezko a z natury jestem dosyc twarda osoba nie zalamuje sie szybko ale nie dalo sie
wiem ze na innych campach jest tak samo sa campa gdzie jest milo dziewczyny sie wzajemnie toleruja a sa takie jak moje byle to wszystko zalezy gdzie trafimy ale jest to do konca wielka niewiadoma
mama Twoja moze byc w roznym miejscu przewaznie w okoliach huelvy moze byc kilka km przed granica portugalska
ja tez jestem z okolic slaska ale ztego co wiem slask jeszcze czeka na wyjazd najlepszy okres na wyjazd to koniec lutego poczatek marca mama wtedy bedzie pracowac prawie codziennie
czy ktoś mi odpowie jak jest z telefonem z idei Pop na kartę,czy znajdzie sama sieć?jak sprawdzic konto(słyszałam ze trzeba wysłac jakis sms,bo tam nr *500,lub*111 nie działa)chcąc dac sygnałka tez niby trzeba najpierw przed numerem wbic kod.czy ktos kto tam by mał tel. w Popie?Pozdrawiam
czy ktoś mi odpowie jak jest z telefonem z idei Pop na kartę,czy znajdzie sama sieć?jak sprawdzic konto(słyszałam ze trzeba wysłac jakis sms,bo tam nr *500,lub*111 nie działa)chcąc dac sygnałka tez niby trzeba najpierw przed numerem wbic kod.czy ktos kto tam by mał tel. w Popie?Pozdrawiam
Witaj nasa22 ja tez podpisywałam umowe w Gdańsku 2 lutego i mam pytanko czy nie wiesz skąd oni dzwonią w sprawie wyjazdu , czy to informuje urząd pracy z Gdańska? a może któras z dzieczyn tu piszących coś wie na ten temat? jak chcesz to napisz na mój email [email] pozdrawiam
Dzięki wam dziewczyny za wiadomości o telefonach.Na pewno nie jednej dziewczynie się to przyda.Dzięki,dzięki!!!Pozdrawiam
DO Fresowka! Bardzo ci dziękuję za odpowiedż! Średnio mnie pocieszyła ale zawsze mogę mieć nadzieję, że moja mama będzie miała szczęście i trafi na takie osoby jak TY. Jesteście z jednego woj. tak, że jest może na to szansa?! POzdrawiam Cię gorąco!!!!!!!!!!!
Do ika.13 Moja mama jest dokładnie z Myszkowa. Nie mam GG ale możesz się ze mną skątaktować przez meila. Mój [email] Odpiszę!
Pisałyście,że osoby palące mają tam problemy i że papierosy są tam dosyć drogie. Mam w związku z tym pytanie! Czy jest jakiś limit ilości papierosów które można przewozić ze sobą przez granicę? a może nikt tego nie sprawdza? odpiszcie!
do ASI29 ja tez jestem z Bydgoszczy tylko ze umowe podpisalam 18stycznia caly czas czekam na telefon
do Asi29 napisz do mnie ja tez jestem z Bydgoszczy
do fresówki chyba nie masz racji.to o czym piszesz dotyczy tel. na abonament tel. na karte z plusa czy innych sieci powinnas zgłosic w biurze abonenta pod bezplatnym nr sieci inaczej możesz tylko pisać i odbierać sms.nie możesz dzwonić.a karta za 50 zł to 3 miesiące a nie 6 .pozdrawiam
osoby palace maja problem bo niektorzy pracodawcy zabraniaja palic w pracy trzeba wytrzymac 4 godzinki bo pozniej jest przerwa 30min. w porownaniu do innych krajow jak np. francji to w hiszpanii nie sa takie drogie. ja kupuje za 1,50e i nie sa zle a cena taka jak w Polsce L&M. mozna przewiezc karton papierosow legalnie, teraz na granicy tak nie sprawdzaja wiec mozna i wiecej ale to juz na wlasne ryzyko bo nigdy nic nie wiadomo co celnikom w glowach siedzi. jak masz jakas znajoma to ona moze wziasc Ci karton albo kupic i zapytac sie w autokarze
doxxxy wes ile chcesz fajek przesyp sobie do kartonika po ryzu np ja tak zrobilam jak jechalam do Francji tam kosztowaly6euro w Hiszpanii wiem ze2euro to nie tak zle
Do Annnia777. Dzięki za odpowiedź! Pozdrawiam!
niestety jest limit 10 paczek
zasadniczo możesz zabrać 1 wagon,ale ja biorę w tym roku 10 wagonow .Nigdy nikt mnie nie sprawdzał dlatego teraz zaryzykuję
Super! Niezły pomysł! Na pewno skorzystam bo dosyć dużo sobie przygotowałam i szkoda by było to zostawić a na miejscu od razu wydawać kasę. Tym bardziej że nie biorę sobie na początek zbyt wiele (50 euro). Dzięki dziewczyny! Do zobaczenia na miejscu (może)!
DO IKA.13 Ika odezwij się! Podałam ci adres. Jeśli jest jeszcze jakaś osoba ze Śląska która jedzie po raz pierwszy i ma podobne obawy jak my to proszę żeby też się odezwała! Wydaje mi się że w większym gronie było by wam raźniej!
Do tytytyty nieopowiadaj takich glupot że wezniesz 10 sztang!Bo te papierosy niesą warte tego zeby ciebie puzniej zatrzymali na przejściu.Mój mża pracuje w Strazy Granicznej i powiedzial ze nawed mogą ciebie zatrzymać i nigdzie niepojedziesz .Powiedz czy warto narażać się????jak wezmiesz 2 sztangi to ci starczy
znam kolesia co bierze 70 wagonow,przewozi i chandluje,kto ryzykuje ten ma!!!przez 3 lata bylo wszytsko O.K.
do 3 razy sztuka zrobisz jak zechcesz a jak się okaze że będą trzepać wszystkie torby to się zeszrasz ze strachu i wyślą ciebie do domu.Powodzenia życze
napisałam,że zaryzykuję.
jak mnie dorwiąto niech sobie tę torbę z fajkami wezmą,bo mam torbęw której będą tylko papierosy .Kiedy ją znajdą to sie do niej nie przyznam
do tytyty chcesz wziąść 10 sztang to jest kupe kasy skoro stać ciebie na tyle fajek miesięcznie to poco jedziesz zwolnij miejsce dla potrzebojących.
Temat przeniesiony do archwium.
1051-1080 z 1857