praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1441-1470 z 1857
a kiedy miałaś rozmowe
13 stycznia wP.T.
ta opowieść o tych porwanych to powinna być nauka dla sloneczka
przeczytalas sobie tą opowieśc o tych zaginionych jak bedziesz tam tak szaleć to niedajboze też ciebie to spotka,naprawde niezycze tobie takich przezyć jak te dziewczyny.
skąd masz te dane?
pomorzanka , to wychodzi na to że jechałysmy jednym autobusem , autobus był z Dzierzgonia i zbiarał dieczyny ze Sztumu i Malborka więc się pewnie w autobusie spotkałysmy .
rany sorki miało być zabierał dziewczyny ale ja napisałam no , pozdrawiam
do Kamelcia
napewno, bo taka trase mial ale skad jestes z Dziezgonia??
jedziesz pierwszy raz ja tak A w sumie nikogo nie znam, tylko Olke która poznalam w Autobusie a w sumie dobrze bylo by sie z kims poznac bo pewnie bysmy razem jechaly
mozesz podac tą stronke co ją zalozylaś.prosze
Do sena;dzwonili do mojej koleż Kaśki tak samo z Głubczyc dzisiaj o 20-50 i jedzie w sobote z opola o 14-30 miała 60 numerek,a ja mam 130 i chyba dlatego ona jedzie pierwsza,a ty jaki masz numerek.......
Do gościa co pisał ZOBACZCIE TE STRONY!!!
Słuchaj wytłumacz co mieliśmy zobaczyć, jak tam nic nie mogę ciekawego znaleźć,bądź tak łaskaw i napisz o co ci chodziło.
Zacytowana treść to fragment artykułu z Gazety Wyborczej a dokładnie z jej dodatku "Wysokie obcasy". Ukazał się on dokładnie dwa lata temu. Opisująca to redaktorka osobiście pojechała do Hiszpanii sprawdzić te informacje. Okazały się nieprawdziwe. Przy okazji opisała co nieco o pracy polek przy truskawkach a także o tym czym zajmują się w czasie wolnym. Polecam lekturę. Jest tam też kilka fotografii .
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36639
oj coraz nas mniej z jednej strony fajnie ze dziewczyny juz pracuja zarabiaja pieniazki a z drugiej strony to pewnie tym ktore czekaja przykro jest
na moim starym campo dziewczyny narozrabialy i szef w najblizszym czasie wysyla je do domu wrescie poznal sie na nich ,ale i tak bardzo dlugo tolerowal ich zachowanie oby inni szefowie wzieli z niego przyklad a bedziemy sie czuly bezpieczne i pewnie wiecej bedziemy mialy checi do pracy
rany dziewczyny ze slaska jestescie tu???? czy ktos wyjechal ze slaska?? czy macie juz numery?
pomorzanka tak jestem z Dzierzgonia , od nas ma jechac tylko 10 osób , moze ci podam mój nr [gg] to mozesz napisac .Pozdrawiam
A Małopolska - czy jest ktoś tutaj z okokic Krakowa???
Dziewczyny wiecie coś kiedy wyjeżdża kujawsko-pomorskie bo ja nadal czekam. Aha pytanko do innych dziewczyn chodzi mi o te numery NIE.Skąd wiedziałyście czy macie już je nadane bo ja nie wiem czy mam już ten numer?\Nie wiem komu wierzyć Alga mówi że nie ma umów podpisanych 30.01 w Toruniu,a WUP mówi,że wysłali już dokumenty do Algi.("Badź tu mądry i pisz wiersze")Mam nadzieję, że niedługo wyjedziemy,gdyż to czekanie jest okropne oraz,że pogoda tam się polepszy gdyż jest tam nieciekawa i ma padać deszcz.Pozdrawiam wszystkie czekające na wyjazd.
czy jest ktoś co jedzie jutro z opola?
jurto napewno jedzie Wrocław o 15!!!!!!!!!!!!!!!!!
moja kolezanka jedzie ale kontrakt juz ma bo pracowala w zeszlym roku i teraz wraca do tego samego pracodawcy
jak ja się ciesze że ktoś sie wziol za te laski!!!!Mam nadzieje ze teraz bedzie dużo lepiej niebędą gnebić dziewczyn co jadą 1 raz.
Czy może ktoś wie czy ruszyły już wyjazdy w woj łódzkim?
Niestety Śląsk jeszcze na miejscu. Dzwoniłam wczoraj do UP i oczywiście nie ma jeszcze dla nas numerów.
hmmm nic nowego widze ze nie daja sobie rady z tymi numerami bo to przez te numery musimy tak czekac tzn nowe dziewczyny a ze slaska z tego co wiem jedzie sporo dziewczyn
no coz czekajmy
Witam, dzisiaj sie dowiedziałam od p. Mazura ze numery juz mamy nadane i zeby szykować sie na wyjazd nawet w połowie przyszłego tygodnia ale jeszcze beda do nas dzwonic co do dokładnej daty :)))))))))
no to super ale kurcze co z rezerwa ??? myslicie ze ten p.mazur wie cos na temat rezerw?
Musiała bys przedzownic ja pytałam sie ogólnie o urząd a katowicach i dostałam taka informacje
Jestem ze Śląska, czekam razem z Wami:))))
A skąd jestes dokładnie??
Ten pan Mazur ma tylko numery dziewczyn co już tam byly a pierwszorocznych to no niema dzwonilam kiedyś i mi tak powiedzial!
Juz ma numery dzisiaj dzwoniłam i mi to powiedział
Temat przeniesiony do archwium.
1441-1470 z 1857