praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1857
Witaj, zgadza się każdy ma jakieś wady bo nikt nie jest idealny. Dobrze jeżeli zdajemy sobie z tego sprawę. Wyjeżdzam do Hiszpanii i wcale nie szukam tam żadnej przygody, byłam i widziałam co tam się dzieje. Co do pracy to naprawdę jest ciężko, te niby 6,5godz. to wieczność żeby wytrzymać w takiej schylonej pozycji. Osobom, które pracowały wcześniej fizycznie napewno jest trochę lżej. Nikomu nie zazdroszczę pieniędzy, które tam zarobił, bo wiem ile wysiłku to kosztowało. Jak masz ochotę się odezwać to jestem dostępna pod [gg]
rany jaka panika na tym forum
dziewczyny czekajcie spakowane na wyjazd ja wiem ze ciezko sie tak czekac ale w up Wam nie powiedza kiedy wyjazd bo oni nie wiedza wiedza tylko przewoznicy kilka dni przed wyjazdem dostaja info ze jest wyjazd i ile potrzebuja hiszpanie kobiet i oni dzwonia i powiadamiaja kilka dni przed wyjazdem
trzeba czekac cierpliwie na telefon
Witam.Narazie na temat wyjazdu z Katowic Panorama czyli nasz przewoznik nic niewie,tzn.czeka na naszą listę.W sobote chyba wyjezdzają z Białego Stoku.Musimy czekac ,listy dostaje przewożnik 4 dni przed wyjazdem.
oj kobietki ile w waszych wypowiedziach agresji , nietaktu.Można spokojniej.Po co komentować fakty kto z kim .Ja miałabym to w nosie, gdybynie fakt,że moja rodaczka jest od 4 lat-sezonów kochanką szefa.Szef jest w porządku dla pracowników, ale jej palma bije.To jest problem .Ona uważa się za szefową.Różnie to jest jeden dzień lepszy, drugi gorszy,ale atmosfera przy takiej zakale do niczego.Ona oczekuje hołdów,bo jak nie to głupoty opowiada szefowi.Dla mnie to prostactwo I GŁUPOTA.Szef to pracodawca ,ma swoją rodzinę ,daje nam pracę za którą płaci i na tym koniec.Uśmiecha się czasami pod nosem bo nie musi tracić pieniędzy w burdelu,bo ma GŁUPIĄ POLECZKĘ za darmo.Mam kontrakt, ale nie jadę.Chętnie czytam forum.ŻYCZĘ POWODZENIA,SPOKOJU NO I KASY.NAJWAŻNIEJSZE ŻEBY NIE TRAFIĆ NA POLSKĄ ŻMIJĘ
Najtaniej dzwonic mozna do Polski z karty Fortune z kabiny telefonicznej badz z telefonu stacjonarnego. Placi sie za nia z gory i latwiej kontrolowac koszty. W przypadku gdy sie nie ma karty najlepiej dzwonic przez numer: 9[tel], oplaty sa jak za rozmowe miedzymiastowa w Hiszpanii.
Pozdrowienia
chcę wyjechać do hiszpanii na zbiory truskawek.jakie trzeba spełnić wymagania aby sie dostać.pozdrawiam.mój [email]
Jaki przewoźnik organizuje wyjazd z Białęgostoku? Skąd masz takie informacje? Czy wyjazd obejmuje osoby z podlaskiego?
dzwoniłam dzisiaj do Panoramy i oni mi powiedzieli.zadzwon do nich oni mają listy osób.
umowę podpisywałam w szczecinie więc pewnie pojadę z algą
do 3333!!! to fajnie ze tak dobrze trafilas. mam nadzieje ze mi tez sie uda poznac tam fajne osoby bo to bardzo wazne jaka atmosfera panuje w domu. wiem ze trzeba czekac na telefony o wyjazdy ale teraz jest to coraz trudniejsze bo zaczyna sie dluzyc czas. pozdrawiam wszystkie czekajace na wyjazdy!!
dziś znajoma dostała sms z panoramy i ma wyjazd w poniedziałek z białegostoku ajest z zambrowa
Dziewczyny kture byli w Białymstoku na rozmowie 12 grudnia odezwijcie sie
nie podpisuje sie zadnej wstenej tylko kontrakt...czy wy sluchacie co sie do Was mowi na tych pogadankach???????
Czesć laski niewiecie kiedy są wyjazdy z Algi?
Panorama z Wrocławia
Juz sa, a gdzie bylas na naborze??
Ja jadę z Katowic ,moja firma to ASAJA i jak sie okazuje przewoznik-ALGA a nie tak jak myślałam Panorama.Niestety na temat wyjazdów jeszcze nic niewiadomo.Może któras z Was była w Piotrkowie 12,01 i juz wie cos na t
temat wyjazdu?
Do mka na naborze bylam w szczecinie
Mam wyjazd na zbiór truskawek w poniedziałek z Białegostoku na pole 535 czyktoś może mi wyjaśnić co to znaczy ,bo to jest mój 1 wyjazd
MKA13 gdzie bylaś na naborze w szczecinie?Napisz coś bylaś 9 grudnia i skąd jesteś?pozdrawiam
witajcie czy nie wicie kiedy wyjazdy dla tych osób co miały casting w Lublinie .jak coś wiecie to napiszcie .pa
dziewczyny, ja rozumiem ze wszystkie sie niecierpliwicie ale na tym forum juz chyba ze 100 razy bylo napisane ze nie wazne skad jestescie,gdzie byly kastingi, kiedy.... kiedy wyjedziecie zalezy od pracodawcy i tego sie trzymajcie, na kazda z nas przyjdzie pora trzeba sie w cierpliwosc uzbroic!!!!Ja tez jeszcze czekam, ale sie doczekam :))) Un beso a todas trabajadoras pollacitas
Na temat kiedy sa wyjazdy to winna jest Alga. Czemu oni mowia ze wyjazdy sa od polowy stycznia jak sa naprwade od lutego. Jezeli pojedzie 1 lub 2 autokary w tygodniu to tak duzo? Czy ich to cieszy jak wydzwaniaja i dopytuja sie o wyjazdy. Wiele osob narzeka na te firme, kierowcow, nawet przez to ze zrobili sped w Szczecinie, bo inne firmy w centrum Polski. Oni chyba zarty sobie robia, z ciezko pracujacych Polek. Ja jade 4 raz i nigdy nie pojechalam w styczniu tylko okolo 10 lutego. Nie dzwoncie do przewoznikow , bo oni sami nie wiedza. O tym decyduja Hiszpanie. I prosze nie pytajcie sie o wyjazdy i niech jedna druga nie denerwuje.
Nie mam gg. Dlaczego ? Nie wiem Jeśli chcę z kimś rozmawiać to do niego dzwonię. Wygląda, że masz zdrowe podejście do pracy, ale jak sama wiesz co człowiek to inny charakter. I całe szczęście, że tak jest.
Jest takie powiedzenie: okazja czyni złodzieja. Myślę, że i w tym przypadku otoczenie, swoboda i styl bycia koleżanek może spowodować iż to co w Polsce jest mało prawdopodobne tam staje się proste do zrobienia. Pan Lengren napisał: "grzech często popełniany staje się przyjemnością". Więc jeśli ktoś lubi grzeszyć to chyba dla przyjemności bo seks nie jest koniecznością.
Trochę filozofii wkradło się do mojej głowy. Ale przyjemnie jest otrzymać od kogoś odpowiedź tym bardziej, że nurtuje mnie wciąż jeszcze wiele pytań.
NO HEJ !! CZEKAM NA TEL TAK JAK WY!!! I JADE PIERWSZY RAZ Z KRAKA!! POWIEDZCIE MI CZY KARTY TYPU HEYA SA HONOROWANE TAM CZY WARTO KUPIC WIECEJ??!! CO ZE SPIWOREM CZY FAKTYCZNIE JEST TAK ZIMNO I JAK TO JEST Z BAGAZEM JAK SIE GO WEZMIE CZY JEST WLICZONY W BAGAZ TZN 2 TORBY A ZA TA 3 - SPIWOR- SIE PLACI CZY NIE? NP JESLI CHODZI O PRZEWOZNIKA PANORAMA!!! I JAK Z TYMI PELERYNAMI NA DESZCZ CZY TO MOZE BYC ZWYKLA KURTKA ORTALIONOWA CZY TEZ PELERYNKA PO KOSTKI BO TAK ZACINA!! I JAKI TEN BAGAZ BO NIE MAM WALIZKI A MUSZE SOBIE KUPIC CO SIE SPRAWDZA?? WALIZKA NA KOLECZKACH O POJ. 120 CZY COS MNIEJSZEGO BO NIE WIEM ILE POJEMNOSCI ZAJMIE 30 KG CIUCHOW(JADE PIERWSZY RAZ ZA GRANICE A NIE CHCE ZEBY MNIE PRZEPAKOWALI NA GRANICY!!!)MOZE SIE OKAZAC ZE JEST ZA DUZA! CZY ZWYKLA MNIEJSZA TORBA A EWENTUALNIE DRUGA DODATKOWA !! I JESZCZE JEDNO CZY TELERZ SZTUCCE EWENTUALNIE JAKIS GARNEK SA KONIECZNE ?!FAKTYCZNIE NIE MA DOSTEPU DO TYCH RZECZY BO DUUUUZO SIE OCZYTALAM!!! POZDROWIENIA !! Z GORY DZIEKI ZA ODPOW!!!
do denalia
odnosnie talerzy, kubeczkow itd zalezy od pracodawcy jak wyposazy domki, a ze jedziesz pierwszy raz to chyba lepiej sie zaopatrz, bo nie wiesz gdzie trafisz. Na drugi rok bedziesz bardziej zorientowana co zabrac. Odnosnie spiworu to naprawde jest zimno w nocy, ale to tylko na wczesny poczatek sie przyda potem przyjda tekie upaly ze odechce ci sie na wszystko co grube patrzec. Jesli chodzi o bagaz to nie wiem jak tam PANORAMA ale ALga zastrzega sobie walizke i bagaz podreczny, za reszte placisz.
Każdy człowiek ma swoją własną filozofię życiową, którą kieruje się w życiu. Pracy w Hiszpanii nie uważam jako celu, jak większość osób, które już "nie mogą doczekać się wyjazdu" ale jako środek do jego osiągnięcia. Piszesz, że okazja czyni złodzieja..?! a przecież wolny czas można wykorzystać na setki sposobów, przecież nie wszystko sprowadza się do seksu, przecież nikogo nie można do czegoś namówić jeżeli sam tego nie chce. Wszystko zależy od charakteru człowieka. Jak ktoś chce zrobić źle to i tak to zrobi, i nie ma znaczenia czy będzie blisko, czy 2700 km od domu. To poprostu tkwi w nim i już. A może zdrada ma być zemstą za coś??. To już wie tylko każdy z nas.
Sądzę, że nie można krzywdzić drugiej, bliskiej nam osoby bezkarnie. Wszystko ma związek przyczynowo-skutkowy a los może się odwrócić.
Do dziewczyn które jadą z Katowic(Asaja).Dzwoniłam dzisiaj do Algi i powiedzieli mi ze oni nie są naszym przewożnikiem.Panie z UP nie pamietają jak nazywa sie nasz przewoznik.Wyjazd ma być najprawdopodobniej w polowie lutego ,nie wczesniej.:-(Może Wy coś wiecej wiecie?
Hejka freska a masz moze nr telefonu do algi bo chciałabym się dowiedzieć od nich o bagażu???? Dzieki
Alga-094/367-14-47
Temat przeniesiony do archwium.
691-720 z 1857