praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1857
Do brak słów-nie masz większych problemów oprócz czepiania się.W końcu to jest forum,wolność słowa itp.A co do moich lat,nie martw się-skończyłam 18.
Kto jedzie już jutro ze Szczecina do Hiszpani? Pozdro dla wszystkich dziewczyn czytające te forum :) nr.[gg]
Do czarnej!!Te laski co tak sie podniecają tymi marokańcami to chyba ze wsi są!!!wypuszczone z buszu aby się fajnie zabawić i mają w Dupie to że w polsce zostawliły męża dzieci.Czarna zabardzo się podniecasz tym ze jedziesz na saksy.Ty masz chlopaka w hiszpani ty dla niego to jesteś jak przeminelo z wiatrem Dziś jest jutro niema hihihihihih szok ty buraku do widel a nie opinie polkom opinie psuć
przyjaciel w Hiszpanii to taki "kolega co do dupy przylega"
Smiechu warte popieram ciebie i siebie bo przez takie buraki to nam opinie psują!Ta czarna to musi być niezla kocica co?Takie żeczy wypisywać to jest szok ona chlopaka zostawila w hiszpani jakby się tak kochali to zostalaby u niego wieśniara jedna do widel z nią hahahahaha
Nie wiem gdzie cie wychowano ale to wielki brak kultury mowic w innym jezyku niz reszta. Wyglada na to ze chcesz sie popisac twoim hiszpanskim ale mysle ze niewielu hiszpanow odwiedza ta strone wiec jesli chcesz zeby cie wszyscy czytelnicy zrozumieli raczej powinnas pisac po polsku. I czasem mi nie mow ze ci zazdroszcze ze znasz jezyk bo ja akurat mowie perfekt ale sie nie popisuje jak idiotka.
Buraki? Chyba o sobie piszesz... Gdyby byl tu konkurs na najbardziej prostacki post, to mialabys zagwarantowane zwyciestwo. Prymitywne slownictwo, katastrofalna ortografia, nieumiejetnosc czytania ze zrozumieniem (czarna nie pisala, ze kocha jakiegokolwiek Hiszpana, ani, ze "zostawila chlopaka"). Takiej jak ty, chyba nie da sie "zepsuc opinii", bo co jest gorsze od zera :)? Cos czuje, ze masz rownie szpetne cialo, jak umysl i w srodku cie toczy robal zazdrosci, ze moze komus rzeczywiscie udalo sie nawiazac mila, "niejednorazowa" znajomosc... Jak juz zarobisz na truskawkach to zainwestuj w slownik ortograficzny, bo kultury osobistej nawet za grube miliony nie nabedziesz :).
CZY TO WAZNE,KTO Z KIM SPI?
Do to jest szok ty z czarną to kolezanki co razem sie tam puszczacie?Do widel z wami a nie w świat!!!!Albo do burdeli!!
Cześc dziewczyny a tu co się dzieje?Już widze ze się zaczynacie wyzywać!A co do tej ortogrfi to niewszystkie muszą dobrze pisać zeby zbierać truskawki,matura niepotrzebna.
Powinnam twoje wypowiedzi zostawić bez komentarza,bo tak by wypadało. Powinnaś dokładniej i uważnie czytać to co sie pisze.To nie ja pisałam,że mam chłopaka i nie jade też pierwszy raz by sie niezdrowo podniecać.A co do pracy,żadna praca nie hańbi.Nawet przy widłach.Jak trzeba by było to czemu nie:)Zastanawia mnie skąd w Tobie ta agresja.Może Tobie coś nie wyszło i teraz sie gorączkujesz i wyładowujesz swoją złość.Chyba ze siedzi w Tobie mała rasistka.Te wypowiedzi o marokańczykach...Niech sobie będzie marokańczyk,arab,hiszpan,rosjanin czy tez inna narodowość.To też są ludzie tacy jak my.Może tu właśnie tkwi twój problem???
cześć wam
ja też podzielam zdanie o tym że każdy niech się zajmie sobą a nie gadaniem co i kto robi po pracy . Kazda z nas miała jakaś przygode w polsce czy też zagranicą ja naszczęście nie przejmuje się takimi głupota,mi typu jak ona może robić niech każda pilnuje swojej dupy
Ja jestem z Myszkowa. Też mi sie udało załapać.Jade pierwszy raz i trochę się boję. Nie za bardzo wiem co ze sobą zabrać. Przyznam że dużo mi pomogły Wasze rady. Ale wypowiedzi niektórych mogą nieźle nastraszyć i zniechęcić. Moim zdaniem powinniśmy jednak trzymać się razem i pomagać sobie. Mam nadzieję,że trafię na fajne dziewczyny,dobrego pracodawcę i wrócę ze wspamiałymi wspomnieniami! I z takim nastawieniem mam zamiar jechać!Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia!
dziewczyny zapraszam na nowe forum
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=36639
wpisujcie rady dla nowych
a nowe pytajcie o wszystko
pozdrawiam
Nie pisz nic wiecej, bo kompromitujesz sie z kazdym slowem :). Przypominam, ze strona nosi nazwie "szlifuj swoj hiszpanski", a nie "szlifuj swoje chamstwo". Wulgarnoscia pokrywasz brak pomyslu na jakakolwiek sensowna wypowiedz. Kto nauczyl cie takiego pieknego jezyka? Ulica zapewne. Mozesz sie pieklic i opluwac innych forumowiczow, ale nie jestes w stanie nikogo obrazic. Bo czuc sie dotknietym po takich slowach, to jakby sie obrazic na psa, ze na ciebie naszczekal :). Pozdrawiam.
PS. lepsze widly w garsci niz sieczka w glowie ;)
No pewnie,co nas obchodzi czy jakaś Polka puszcza się z Hiszpanami,Marokańczykami czy innymi osobnikami.Ich sprawa ,tylko niech nie wywnętrzają sie na forum szlifuj swój hiszpański , bo są inne miejsca do tego celu przeznaczone.
a,czy wie ktoś jak komunikować sie z polską przez telefon i najlepiej w jakiej sieci.....
Z tego co tu piszesz to wynika, że jesteś idealnym mężem??....dużo zarabiasz... wystarczy na utrzymanie rodziny.., Dla kobiety to nie wszystko, też jestem mężatką co prawda dopiero od 1,5 roku ale czuję się "zmęczona" takim życiem, też pracuję, i muszę się zająć "całym domem" a mój mąż tylko pracuje i nic go nie interesuje poza tym. Jak go o coś nie poproszę żeby zrobił to sam się nie domyśli!. Już mam tego dość. A do Hiszpanii wyjeżdzam nie poto żeby kogoś zarwać, ale żeby zarobić trochę więcej niż tu w Polsce i odpocząć od FACETÓW a szczególnie od męża. Z odległości zupełnie inaczej można spojżeć na własne życie, małżeństwo, problemy.
Przede wszystkim to nie jest ko... ale odpo.... i nie do ciebie, więc w....się HeHe......................!!!!!!!!!!!!!
Movistar Amena Vodafone to sieci komorkowe w Hiszpanii. Osobiscie mam Movistar ale nie mam pojecia czy to jest najkorzystniejsza metofa kontaku. Sa przeciez telefonici gdzie za minute rozmowy na stacjonarny placisz 0,06 eurocenta. Buziaki
hej laseczki ja tez sie zalapalam ale takze nie wiem kiedy moga byc wyjazdy a takze co ze soba zabrac!!!!! Moze ktos mi podpowie co ze soba zabrac oprocz ciuchow!!!!
Liczyłem, że ktoś zauważy to co piszę i pozwoli mi zrozumieć dlaczego tak się dzieje. Co takiego jest w tym dalekim kraju, że kobiety żyjące w udanych /chyba/ związkach decydują się tam na flirt. Częściowo znalazłem tu odpowiedź. Dzięki Wam za to. A co do mojej osoby to pewnie mam sporo wad ale czyż człowiek bez wad jest idealny - chyba raczej nudny. Zyczę tym wszystkim, które wyjeżdzają na zbiory dużo pracy a co za tym idzie pieniążków, dobrych pracodawców i dużo wyrozumiałości dla współlokatorek. Jesteście polkami i szanujcie się nawzajem.
Czy możesz przybliżyć jaka jest opłata za 1 sms w sieci Movistar?
Witam . Możesz wziąć ze sobą śpiwór bo noce są zimne, płaszcz przeciwdeszczowy, kalosze, proszki przeciwbólowe, trochę jedzenia . Dwa lata temu kalosze były mi prawie niepotrzebne , natomiast w tym chodziłyśmy codziennie w kaloszach do pracy bo było straszne błoto. no i nie wiem co poza tym chyba dużo pozytywnego myślenia i to na tyle.
czy ktoś wie o wyjazdach z cory. ja podpisałam umowę juz w grudniu
hmm wiesz, eski sa drogi ok 70 centow takze oplaca sie bardziej dzwonic
Wydaje mi się że najlepiej będzie jak weźmiesz ze sobą komórkę z Polski. Koszt sms z POPa to 2zł. Po przyjeździe do Hiszpanii od razu możesz powiadomić bliskich, że dojechałaś cało i zdrowo, jaka jest sytuacja na miejscu, itp. SMSy z Polski odbierasz za darmo.
Dzwonić możesz z locutorio Telefonica są nawet w najmniejszej miejscowości. Ja miałam do wyboru 6 takich locutoriów a w każdej z nich ok. 10 kabin telefonicznych. W najtańszym minuta do Polski kosztowała 0,09e. W Mazagonie dzwoniłam chyba za 6centów.
Witajcie dzwonili do was z up ?Kiedy następny wyjazd???
Co do swobodnego prowadzenia sie polek to cusz swobodniej prowadzaja sie hiszpanki, ale niestety polki z racji cieszkiej pracy nie sa ze to sprubuje delikatnie ujac tak przy kosci. A opinia hiszpanow o polakach i polkach? Jesli nie da Ci to obgadac ze daje wszystkim i jest latwa. Hasta Maniana
Temat przeniesiony do archwium.
661-690 z 1857