praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1261-1290 z 1857
do Fresowki : Wyjezdzam pierwszy raz czy mozesz mi napisac co mam ze soba zabrac. Czy brac jakies garki? Czy te gumowce to oni daja czy zabrac bo bez sensu nie bede ich tachac? co mi sie jeszcze przyda. Odpisz plisss.
Ja ten nr NIE mam juz kilka lat. Wpisują go w kontrakcie jeśli nie zrobią tego w Polsce to na miejscu w Hiszpanii Ci go dopiszą. Na miejscu oddasz szefowi kontrakt i paszport i on zabierze to wszytsko na pare dni.
O nic się nie martw, wszystko dobrze się ułoży.

Życzę duuuużo cierpliwości bo takie zamieszanie jest co roku.
cześć dziewczyny widze ze jeszcze niepojechalyście ja czekam od grudnia i już dostaje szalu pozdrawiam
jestes pewna ze jutro jest casting we Wroclawiu czy trzeba sie wczesniej gdzieś zapisac czy mozna w ciemno jechac .a gdzie to jest na jakiej ulicy.
Wlasnie przeczytalam caly foru i uzyskalam wszystkie niezbedne informacje. Dzieki wam dziewczymy juz sie tak nie boje i wiem czego sie spodziewac.
właśnie o nią mi chodzi czy wiesz co z nią sie dzieje.Jedziesz w tym roku ? znamy sie byłaś u enryke
hej dziewczyny ja jade z kielc 21.a wiec swietokrzyskie sie pakuje.pozdrawiam
napiszcie dziewczyny jak dlugo czekacie bo ja czekam od 9 grudnia i mam wrazenie że tylko ja zostalam z grudnia .Pozdrawiam zniecierpliwiona
mam do was dziewczyny pytanko ;) Ja mam 16 lat i tez bardzo chce pojechc do pracy w hiszpanii tyle ze nie wiem czy niepełnoletnie osoby mogą w tym kraju pracować ??? a i jeszcze jedno pytanie ;) Ile tak średnio zarabia sie podczas takiego pobytu 2-3 mies ;) pozdrawiam :)
Tak, jadę pierwszy raz. Rozmowę miałam w grudniu w Lublinie.
ja wpisywałam sie w UP na ten wyjazd wiec jak moge nie byc pewna :-) Wrocław ul. Strzegomska 47
jesteś za młoda musisz jeszcze poczekać kilka lat tam jaką dziewczyny po 19 roku
dzieki za odpowiedz ;)
CZy wiadomo kiedy wyjeżdżają dziewczyny z WUP z Torunia bo jak widzę to na forum jest coraz mniej dziewczyn większość pewnie już wyjechała co???Ja także nadal czekam Pozdrawiam
Hejka laseczki chce wiedziec czy to prawda że jadac np z przrewoznikiem z Gdańska albo jak tam wy jedziecie żeby dojechać np do Szecina płaci sie , bo koleznka stąd jadąc mówila że płaciła przrewonikowi 70 zł .
Dziewczyny, które były na rozmowach w Toruniu: Jesteście jeszcze w Polsce? Wiecie kiedy wyjazd? Mam wrażenie, że tylko ja czekam, a wszystkie już pojechały
Moja koleżanka ma imienny kontrakt,ma numer, umowę podpisała tez w grudniu jedzie do tego samego szefa co zawsze i nic -czeka jak my.Natomiast jeśli chodzi o dojazd płatny.Ja miałam wyjazd z Wałbrzycha a żeby tam dojechać tez musiałam płacić.Ale to był autobus specjalnie chyba zamówiony, z Wałbrzych zabrali nas Hiszpanie ale ich autobus to tragedia- przystosowany do krótkich tras anie tyle km.Jest mało dziewczyn na forum ,ale myślę,że kazda napisze jak bedzie wyjeżdżać,część chyba juz znudzona tym czekaniem.....
do fresówki: dziś byłam na rozmowie we Wrocławiu - przyjęli mnie. zdecydowałam się tylko po tym, jak poczytałam sobie to forum. Dzięki kochana, że istnieją TAKIE dobre duszyczki jak Ty!!! będę trzymała za Ciebie kciuki, bo kto jak kto, ale Ty to powinnaś jechać na pierwszym miejscu!! myślę, że wiele osób z tego forum, kóre jadą pierwszy raz (tak jak ja) też są tego samego zdania:) pozdrawiam serdecznie!
hejka czy so na tym forum dziewczyny z bialegostoku lub lomzy
parę godzin poswięciłam na wasze wątki co do Hiszpanii każda z was ma trochę racjii w tym roku mimo szczerych chęci nie mogę wyjechać żadna z nas nie dosta la zaproszenia ale czasami przez jedną osobę tracą wszystkie może odezwie się do mnie osoba która rezygnuje z wyjazdu może ja bym pojechała na jej miejsce.pozdrowienia
cz jest taka mozliwosc oddania komus swego miejsca
ja jestem z lublina w tamtym roku poczatkowo bylo mowione ze moze bedziemy musialy dojechac do innego miasta ale w koncu jak zadzwonili ze za 3 dni wyjazd wyszlo na to ze bedzie z lublina ale musimy zaplacic 60 zl wiem ze w tym roku przynajmniej z lublina jak dziewczyny jechaly to nic nie placily
Do Mietka: Kup sobie słownik ortograficzny. Jak analfabeta może pracować z młodzieżą???????????
Witam, mam tylko takie malutkie pytanko. Kiedy mieliści tzw "casting"??
tesz koham mlodziesz i trenink. mam czarny pas i umiem sie bronic, bylim z kolega na meczu
do kamelci: to ja kaska z kwidzyna pisalysmy sobie maile ja nie wiem nic co do tego wyjazdu mam juz podstawowe zakupy ale nie mam jeszcze gumaczy nigdzie nie moge dostac!kurcze ale beczka co?pozatym to juz chodze jak na szpilkach czekam dokladnie 2 tygodnie a juz bym chciala miec tel bo sie boje ze moga nie zadzwonic!pozdrowionka papa
do : halina_musko; po lekturze na tym forum, mam ochote zrezygnowac, wole wyjechac w "ciemno", niz pracowac w "lagrach" pod okiem polskich kapo w spodnicach - to mialabyc praca i przyjemnosc, a okazuje sie ze nie umiemy sie szanowac tylko piszac posty, a co dopiero bedzie na miejscu - wymiekam, chce miec spokojne nerwy - jesli jest to mozliwe to wez sobie moje miejsce, spotk. w P.T, 12 02 05 pozd.
Nasa ty czekasz 2 tygodnie a my czekamy już od grudnia więc sobie też poczekasz!!!A co my mamy powiedzieć jak tak dlugo czekamy>?też siedzimy jak na szpilkach i kiedy się niezadzwoni do przewoznika to mówią ze jeszcze pani niema na liście to można dostać jobla!!!Pozdrawiam i zycze cierpliwości
Skąd jesteś? Z jakiego województwa? Niektórzy mieli casting w grudniu inni w styczniu. Ja miałam 30.01 w Toruniu.
Kiedy ten wyjazd? Truskawki czekają, bary czekają i gorące towary też.
Temat przeniesiony do archwium.
1261-1290 z 1857