hmmm niestety slask zasze byl na koncu w zeszlym roku tez cos opieprzyli dziewczyna z numerami i pojechaly dopiero w marcu
ja mam tylko takie wiadomosci od swojego dawnego szefa dziewczyny pracuja ok 4 dni w tygodniu i przewaznie sa to dziewczyny z kontarktami imiennymi chociaz sporo tez pojechalo nowych
nie wiem jak to robi asaja ale upa huelva pracodawcy mowia ze chca np. 60 dziewczyn i dzwonia do przewoznikow i przewoznicy patrza na wojewodztwa bo wiadomo ze np. ze slaska pojedzie 200 kobiet a z lubelskiego np. 50 kobiet i oni musza to tak zorganizowac zeby jechal w maire zapelniony autokar i zebysmy mialy jak najblizej do wyjazdu
z tego co sie orientuje ze slaska pojada dziewczyny chyba z katowic i chyba nadal panorama chociaz sama nie wiem czy oni zeczywiscie zrezygnowali czy nie
ja tez czekam teraz wiem ze nic mi nie da jak bede do nich dzwonic i pytac dziewczyny szkoda kasy czekajmy cierpliwie a pojedziemy
ja jestem w gorszej sytulacji bo jestem na rezerwie a to straszna niewiadoma niestety :((