praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1857
chyba sie mylisz ja jade 23 do hiszpani i jade juz 4 raz
ty cwaniaro ciekawe jaka ty sialas panike jak jechalas po raz pierwszy.jak cie przerazaja te wpisy to nie wchodz tutaj.wiecej wyrozumialosci
czy jest któras z Katowic?
hej dziewczyny jak tam pakowanie czy wyjazdy z WUP mogą sięprzesunąć do lutego ?nam w Piotrkowie powiedziano że 2 tygodnie i wyjazd a jak jest naprawde??? może któraś wie
rozumie wszsytkich doskonale takie czekanie jest denerwujace no ale coz rzeczywiscie to kiedy wyjedziemy jest uzaleznione od naszego pracodawcy on przekazuje zapotrzebowanie i wtedy jedziemy
z drugiej strony to sie Wam dziwie ze tak starsznie juz juz chcecie jechac w tej chwili jest praca na 2-3 dni w tygodniu reszta dni to nieestety siedzenie w domu za to nam nie placa i po prostu zarobione pienizki szybko sie traci najlepszy czas na wyjazd to 15 luty wtedy jest szansa ze pracuje sie chociaz te 5 :)
cierpliwosci dziewczyny wszystkie pojedziemy
ja w zeszlym roku juz tam bylam od stycznia i to co zarobilam w styczniu i w lutym stracilam bo musialam za cos zyc dopiero odkladanie kasy zaczelo sie od 1 marca
ja jestem ze slaska okolice katowic
Tylko nie cwaniaro ty gowniaro!!! jak sie boisz to po co jedziesz,siedz z mama i kiecki sie trzymaj a moze opiekunke wez, bo sobie nie poradzisz!!! Rozumiem ze kazdy sie denerwuje tylko po co kity wciskacie o tych wyjazdach, macie pewne zrodla wiadomoci, kto kiedy pojedzie? Nawet Alga o tym nie wie a tymbardziej WUP. Wiec nie wprowadzajcie w blad powaznych ludzi jak sami nie wiecie. Najgorzej jak jedna walnie plote a inne dokladaja lub przytakuja--odrobine rozsadku. Dokladnie czytajcie wypowiedzi tych ktore jada juz ktorys raz.
Do max 21 ja jak jechalam pierwszy raz to sie cieszylam, ze pojade a nie sralam w gacie ze strachu!!! Niestety nie mozesz mi zabronic czytania forum. Jedna madrzejsza od drugiej tylko ciekawe jaka tam bedziesz. Mysl lepiej czy dasz sobie rade!!!!
wiem ze takie czekanie denerwuje bo kazda chcialaby pojechac i zobaczyc jak tam jest. Ale niestety trzeba uzbroic sie w cierpliwosc( bo to ze na rozmowach mowili ze wyjazdy sa od 15 stycznia to nie znaczy ze wszystkie pojada w tym terminie) mowili tez ze wyjazdy sa od stycznia do kwietnia i nie jest powiedziane ze te ktore nie pojechaly w styczniu to napewno pojada na poczatku lutego. nam w tamtym roku mowili ze wyjazdy sa od 15 lutego a pojechalam dopiero na poczatku kwietnia(bylam tak wkurzona tym czekaniem i powoli tracilam nadzieje). wiec trzeba uzbroic sie w cierpliwosc i czekac na telefon.
ja jestem z K-Koźla i byłam 13 w Piotrkowie
do annnia777 pojechalas tak pozno w tamtym roku bo Hiszpanie nawiedzily sniezyce i bylo strasznie zimno wiec i owoce pomarzly. Potem sezon ruszyl pelna para wiec wyjazdy\ Polek zostaly wznowione. W tym roku miejmy nadzieje ze nie bedzie tej fali zimna spowrotem i ze wyjadziemy wczesniej niz w 2005r. Takze szykuj sie bo mozesz wyjachac duzo wczesniej ...
Witam gdzie mozna dostac namiary do pracy przy zbiorach?????
Kaska mam prosbe podasz mi namiary do tego biura na maila [email] PROSZE
uu dziewczyny spokojenie to stres przed wyjazdowy hihi bez sensu takie awarie kazda pojedzie kiedy bedzie trzeba 4 rok jade i nerwy sie nie przydajo co rok jade miej wiecej ok 14 lutego wiec teraz sie tez tak szykuje ale kto wie hihi ii mowie odrazu hiszpania nie taka straszna!! jak sie trafi na fajne kobitki to supe,u mnie jest nas 14 ale jest super i rozbieznosc wiekowa tez, wiec kazdej zycze takich dziewczyn i szefa , i powodzenia i tak szczeze tylko powiem niech polki sie trzymajo razem a nie na siebie warczo to podstawa pozdrawiam papa
Hej dziewczyny!Czy ktoś wie co będzie z tymi, które dostały się na listę rezerwową?W up nic nie wiedzą ,bo jest za wcześnie a jak ktoś dzwoni i pyta to każdemu mówią co innego!Raz że nie wiadomo czy rezerwa pojedzie,a następnym razem że pojedzie napewno bo niby jest duże zapotrzebowanie!Jeżeli coś wiecie dajcie znać bo naprawdę wkurzające jest to czekanie w niepewności!!!
do Sylwi pojedziesz napewno wszystkie z rezerwy pojedziecie wiem to z pewnej ręki.Laska z pomorskiego Marlena też jest na rezerwie i jedzie 23 więc niemartw się napewno pojedziesz.pozdrawiamMaga
Do Sylwi 2.Niemartw się napewno pojedziesz.Wszystkie z rezerwy jadą na 100%,więc sie powoli pakuj Kochana.Pozdro dla wszystkich dziewczyn i owocnego zbioru :) Napewno pojedziecie ,tylko niestety trzeba cierpliwie czekać na telefon.
Do 3333!!!!Powiedz mi z jakiej miejscowości Ty wyjezdzasz?
Witam jestem z Sosnowca niedaleko katowic.DZiwczyny wy naprawde panikujecie dobrze napisała tu jedna dziewczyna to forum tototalna przewalanka tych samych pytan iproblemow.Czytajcie to dokładnie,a moze po hiszpansku wolicie i bardziej rozumiecie.Mam propozycje żeby każda po powrocie opisałą swoje wrażenia to nastepne dziewczyny będą wiedziały jak tam jest i co wziąśc.Trzymam kciuki za te co mają obawy i jada pierwszy raz. Wiktoria chyba dobrze pamiętam napisz do mnie jak masz ochote na [gg] Narka
wyjezdzam z wawy
czy któraś z pań możę mi odpowiedzieć co biorą na drogę do jedzenia ?Ile jest postojów w czasie jazdy do hiszpanii?
Cześć.Jestem z Opola.
Czy jakaś laska będzie może na plantacji koło Moguer.Okolice la tienda"Rosa"
masz rację nie ma co się spieszyć.ja jade już 4 raz i jakoś mi się nie spieszy chyba ze do chłopaka bo od 3 lat jestem z hiszpanem.mam tylko pytanko : czy masz już kontrakt bo u nas z campa jeszcze nikt nie ma
Jedzie się ok48h. Postoje powinny być co ok3h, a w nocy co 4 lub 5h. Wszystko zależy od kierowców.Mają swoje stałe miejsca przystanków a poza tym nie wszędzie można się zatrzymać. Jakby co, to trzeba się upominać o przerwe ale jeśli postoje będą zbyt często to podróż się wydłuży a to nikomu na dobre nie wyjdzie.

Pozdrawiam i życzę cierpliwości
tak masz rację . Ja w tamtym roku wyjechałam pod koniec marca , zaraz po świętach.
a u naszego gospodarza praca właśnie tak się zaczeła., 5 dni przed naszym wyjazdem. Natomiast wcześniej dziewczyny pracowały 4,3 dni w tygodniu.Także ja już wiem że nie ma co się denerwować.
do ady. a do jakiej miejscowości jedziesz bo ja jestem w palos de la frontera
wyjade w drugiej polowie lutego to juz pewne bo dzis wlasnie nasz szef zglosil do Freshuelvy ile polek i kiedy maja wyjechac. Mieszkam w okolicach Moguer w strone Mazagonu. Mam za sasiadow...... Maroko oj dzieja sie chocki klocki ale ogolnie idzie z nimi wytrzymac. Udanych zbiorow wszystkim polkom zycze
Ludzie dajcie sobie już spokój z tymi truskawakmi! co wchodzę na forum to widze huelva truskawki,co to jest forum o pracy fiz.czy forum szlifuj swój hiszpański,wchodzę na inne fora językowe i jakos nie ma bez przerwy o myciu garów w Londynie czy podmywaniu staruszek we Wloszech,nie wiem skombinujcie sobie swoje gg , a nie zaśmiecajcie forum
Temat przeniesiony do archwium.
601-630 z 1857