praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1857
a śpiwór?
JA NIE BIORE ALE DUZO DZIEWCZYN CO MAJA MIESZKANIA NA POLU TO BIORA SPIWORY I WALTOKARACH SPIA NA ZIEMI POD SPIWORAMI.
nikt mi nie potrafił powiedzieć jak długo jest praca w WUP ok.3 miesiące ale do którego miesiąca zbieramy
może być że do końca maja
JA ROK TEMU PSZYJECHALAM DO DOMU W POLOWIE CZERWCA . ALE MY JESZCZE ROZBIERAMY NAMIOTY NIE MUSIMY ALE TO ZAWSZE DODATKOWA KASA I TYDZIEN PRACY I U NAS BYLO TYLKO 5 POLEK .
jak tam z kąpielami w oceanie jest w miare blisko żeby choć zobaczyć
JEDZIE W PONIEDZIALEK MOJA KOLEZANKA DO HISZP. I ONA JEDZIE PIERWSZY RAZ DZWONILAM DO BIURA I POWIEDZIELI ZE W TYM ROKU JEST INACZEJ ZE PIERWSI JADA CI CO JADA PIERWSZY RAZ.
Chciałabym sie zapytać gdzie jest zbiórka w Szczecinie które wyjeżdżają do Hiszpani na truskawki 23.01.2006 w poniedzialek?Moj Nr.[gg]
Chciałabym sie zapytać gdzie jest zbiórka w Szczecinie które wyjeżdżają do Hiszpani na truskawki 23.01.2006 w poniedzialek?Moj Nr.[gg]
ja mialam ok.10km do oceanu inni moga miec mniej lub wiecej zalezy gdzie bedzie sie mieszkac. jest super jak ktos lubi wode i opalanie, jesli bedziesz chciala to zobaczysz napewno, wystarczy sie kogos zapytac i napewno wytlumaczy jak trafic z miejsca gdzie bedziesz mieszkac. i nie zapomnij wziasc aparatu no i stroju kapielowego :)
Do Marleny z Człuchowa.z jakiej firmy jedziesz?z ALGI?
Tak a Ty?
Do madzi1111 Ja też jadę 23 stycznia.A skąd jest zbiórka w Szczecinie?Napisz mi dokładnie.Bo ja dokładnie niezdążyłam zapisać z wrażenia.Pozdro
Marlena a jedziesz pierwszy raz?
Do Agi28-75 Jedziesz w poniedzialek 23 stycznia? Gdzie w Szczecinie jest zbiórka?Pozdro nr.[gg]
Do 17 .Jade pierwszy raz a Ty.Moze pogadamy na gg.Oto mój nr.6025950.
nie ma zasady kto pierwszy jedzie, to juz decyzja pracodawcy, kogo chce pierwszego
Przepraszam Cię, że się nie odzywałam, ale padł mi internet i byłam uziemiona. Ja jestem z woj. śląskiego, czekam na telefon z UP w bielsku zżeby podpisać umowę, z potem na telefon i wyjazd. Mam nadzieję, że się spotkamy Hiszpanii. prawdopodobnie będę wyjeżdżac z Katowic. Moje [gg]
Wyjazd jest ze Szczecina o godzinie 12 z Dworca PKP!Do zobaczenia w poniedziałek
Moni a z jakiego up ze szczecina jesteś napisz prosze
Moni a z jakiego up ze szczecina jesteś napisz prosze
mi jakos sie upieklo.wiem jednak ze moja kolezanka ktora tam mieszka musiala zaplacic odsetki..komornik przyszedl do jej szefa ale nie dla wszystkich dziewczyn przyszlo placic.to bylo tylko ostrzezenie.ja teraz podjelam prace w piekarni.tzn pracowalam tam wczesniej ale bez papierow,teraz szew dal mi contract i nie wiem co zrobic,bo w biurze dla obcokrajowcow powiedzieli mi ze bede musiala uregulowac skladki
Do Moni.Ja też jadę w poniedziałek ze Szczecina Dzisiaj po 15 do mnie dzwonili.A skad jesteś?Juz sie dzisiaj spakowałam.Mozemy pogadać na gg jak chcesz oto mój nr.gg 6[tel].Dozobaczenia w poniedziałek.Pozdro dla wszystkich :)
osoby ktore juz jada 23 stycznia to jakiego wojewodztwa sa? prosze o odpowiedz ....
cześć nie wiecie kidy bedzie wyjazd z firmy cora jestem z lubelskiego pa
Do xenny. Ja jestem z woj. pomorskiego i chyba najpierw z tego województwa jadą. Pozdro :)
Dziewczyny nie wiem czemu myslicie, ze wyjezdza sie kolejno województwami. Województwo nie ma tu nic do rzeczy. O dacie wyjadu decyduje pracodawca.Zycze wszystkim truskaweczkom powodzenia, obyscie trafily rownie dobrze jak ja:-) pozdrawiam
Ktos jest zle doinformowany, prawdopodobnie te co jada pierwszy raz!!! Siejecie panike, nie ma znaczenia kto ktory raz jedzie i z jakiego wojewodztwa. Czekajcie cierpliwie na telefony i nie piszczcie glupot, kazdy pojedzie w odpowiednim czasie.
Czy jest ktoś z opolskiego ja jestem dokładnie z Głubczyc.
DO GOŚĆ11 masz 100% racji, kobiety, spokojnie nie ma znaczenia kto ktory raz jedzie, pracodawca ustala wszystko i to od niego zalezy a nie od wojewodztw. CZekajcie na swoja kolej cierpliwie
Temat przeniesiony do archwium.
571-600 z 1857