witaj freska,masz racje,zgadzam sie z toba,duzo tu osob pisze ze ta to robila to a tamta z tym itp,moim zdaniem to ich sprawa nie uwierze ze te co pisza tu o drugiej sa takie swiete,nie wazne kto z kim i po co przeciez to sprawa wylacznie tej osoby,a nie ktore tu na forum opowiadaja tu o tym co robia polki np,marokanczykami,tak chciala i tak robila.po co sie w to wtracac,wyjechala i chciala sie zabawic to sie bawila,ale po co robic z tego afere na forum,
bylam w na truskawkach kolo huelvy w cartai,na kontrakcie a pozniej pracowalam na swoja reke,na czeresniach,z jechalam do Polski i we wrzesniu pojechalam na sadzenie truskawek i na madnarynki,duzo widzialam ale nie mowie tego bo to nie moja sprawa,
w tym roku nie dostalam kontraktu,poniewaz w up w tbg robili durne nabory ,stwierdzili ze ja nie otrzymam bo nie pochodze ze srodowiska wiejskiego,skandal,ale i tak jade nie na kontrakt tylko na swoja reke.
zazdroszcze tu pakowania i przygotowywania sie do wyjazdu,to naprawde super wyjechac na kontrakt,
osobom ktore jada pierwszy raz proponuje kupic kalosze i plaszcz przeciw deszczowy no i rekawiczki gumowe,poza tym nie bierzcie niewiadomo ile ubran ,uwierzcie ze sie skusicie na kupno paru ciuszkow tam,pozdrawiam wszystkich i czekajcie cierpliwie,z podkarpacia z rzeszowa wyjechalo juz pare autokarow,moja kolezanka pojechala dzis o 8.00 rano z rzeszowa,pozdrawiam,