praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 1857
Cześć dziewczyny też jade pierwszy raz do Huelvy możemy pogadac to mój num gg7[tel]zapraszam to pogadamy
czesc wszystkim!jestem ze swietokrzyskiego i tez jade pierwszy raz na truskawki do Huelvy.Z tego co tu sie czyta to nie wiem czy czasem nie zrezygnowac.Chetnie pogadam na gg.4667260
moje [gg]
ja tez miałam watpliwosci,ale patrzac ostatnio na oferty pracy juz sie nie zastanawiam tylko szykuje.nie beda to na pewno kokosy,ale lepszy rydz nisz nic.a wogule jak ktos chce to i zaoszczedzi to da sobie jakos rade.a ja wcale nie mam zamiaru tam ani imprezowac ani szukac jakiegos pozal sie boze maczo...nara
Do kajtek80 i wszystkich które chca poklikac jestem codziennie na gg tak po godzinie 22.00 (mam nadzieje ze nie zapózno) pozdrawiam i czekam :)
Oposso to do wieczorka.Pozdrawiam.
dziewczyny nie bojcie sie jechac jesli macie szanse na wyjazd to jedzcie badzcie pelne optymizmu, pomyslcie sobie ze jesli sie wam tam nie spodoba to zawsze mozecie wrocic, i przynajmniej bedziecie mialy wycieczke (ja jak jechalam to sie tak nastawilam), choc wiem ze kazda z Was tak jak i ja jedzie zarobic pare groszy. nawet sie nie zastanawiajcie tylko jedzcie bo jak nie pojedziecie to bedziecie zalowac ze nie sprobowalyscie. I napewno jak bedziecie na miejscu to nie bedzie tak strasznie jak Wam sie wydaje teraz. co nas nie zabije to wzmocni.
czy może któraś z was jedzie do piotrkowa trybunalskiego na rozmowy
Ty cfaniaku wiesz po co tam jeżdzimy zeby odpocząc od takich typów jak ty i zarobić na rodzine bo w polsce coraz cześciej facet niepotrafi nawet tego.Na siłe nieuratujesz małzeństwa żadnego.Osoby jeżdza tam chyba dorosłe i wiedza co robią,a niejeden arab jest lepszy niż polak bo jak ma problem nie sięga po kielicha i radze ci sie niewtrącac w rodzinne spory.Sory jak ciebie obraziłam ale każdy sadzi według siebie,a z facetem tez mozna sie zaprzyjażnic bezwzgledu na pochodzenie i narodowosc.Napisz co robicie wy tam. Ja mieszkałam dwa lata w Madrycie i też sie napatrzałam i przeżyłam .Narka i powodzenia w życiu osobistym.
kto jesdzie do łodzi na rozmowy? czy wiecie kiedy tam beda?
bo ja zapisałam sie w katowicach .ale dzty mi nie podali
ja jade do łodzi na rozmowę i tez sie zapisalam w katowicach data rozmowy to 13 lub 13 styczen , ale dokladnie jeszcze nie wiadomo gdzie i kiedy pozdrawiam
Do [email] Nie bądz taka mądra widocznie ty calo kase przebibalas na arabow wlasnie a co do mojego portwela to nie twoja sprawa !!!!!!!!!!!!
ta strona jest do kitu papa
Na tej stronie robi sie nudno, nic tylko nabory..... Powiem szczerze trzeba miec farta aby sie zalapac, to co powiecie na rozmowach
Hiszpanie nie biora tego na powaznie, tej gadki sluchaja od kilku lat, ciagle to samo. Jezeli ktoras sie boi niech nie jedzie , nikt nie zmusza, a do odwaznych swiat nalezy, wiec nie zadawajcie banalnych pytan.
Do zobaczenia więc w Piotrkowie, ja tez sie wybieram jak sie zbiera truskawki bo kobieta udzielajaca mi informacji powiedziaa ze nie mozna sie schylac.
czesc przeczytalam co napisalas ja jestem zaisana na wyjazd do Huizpanii i choc bylam juz na zbirze truskawek w niemczejch bardzo sie boje tego wyjazdu, ale jak czytam twja wypiowiedz jest mi troszke łatwiej podjąc decyzje o wyjezdzie, boje sie ze sie tam nie zaklimatyzuje i wogole ze nie bede mogła sie przyzwyczaic do zycia w takim duzm zbiorowisku ludzi,
napisz mi jak tam jest w żeczywistosci ile godzin sie pracuje jak wygląda wynagodzenie i mieszkanie piozdrawiam
Ale bzdury piszecie-tam trzeba sie schyalac i to bardzo az kregosług boli !!!
Oj boli !!!
Nie mozna zbierac na kucka!!! tylko na prostych nogach i mocno pochylonym byc trzeba.
czesc ja tez jestem zapisana na wyjaz romowa bedzie w piotrkowie byłaś juz w Hiszpanii? do zobaczenia 12 stycznia
to prawda tam trzeba sie schylac i nie mozna sie zbytnio prostowac, jedyny odpoczynek dla kregoslupa to kiedy zanosi sie skrzynki i wraca z nowymi. tam nie jest jak w polsce ze mozna sobie kucnac albo chwile odpoczac kiedy plecy bola. radze wziasc jakas dobra masc na obolale plecy to troche pomaga.
To racja nie dajcie sie zastraszac..z babami mozna sobie poradzic..olac je i to wszystko:))
Ja tez miałam jedna ktora manipulowała wszystkimi ..bo sie dały jej.Ona miała ubaw i satysfakcje..ja jej sie nie dałam olałam ja.Wiec nastawiała inne przeciwko mnie , wymyslała historie itd.
Jedank do konca nie udało sie jej mnie zmaniopulowac..i na koncu jak piesek sama do mnie lgneła i szukała pocieszenia...kiedy role sie otwrocily .Juz nie była taka wazna i szukała sipstry miłosierdzia ..bo jej ktos krzywde zrobił.Niestety szkoda mi jej było...
Ania dlaczego niemozna zbierać na kucaka przeciesz kazdy zbiera jak mu wygdnie prawda?
Cześc Ania powiedz mi dlaczego niemozna zbierać na kucaka bo widze tu ze tak dziewczyny piszą.Przeciesz każda zbiera jak jej wygodnie prawda?
Nie, nie prawda. Trzeba zbierać na wyprostowanych nogach obiema rękoma nie można się podpierać bo wtedy w/g nich (hiszpanów) byś zbierała tylko jedną ręką - i zebrałabyś mniej i wolniej, i na kucąco też nie można bo niby nie widać wszystkich truskawek, więc trzeba się dostosować a podpierać wtedy gdy szef nie patrzy w twoją stronę, zawsze jest jakiś sposób:)))
w hiszpanii trzeba sie schylac zreszta u nas na zebraniu przed rozmowami kwalif. mowili wlasnie o tym ze trzeba tak zbierac, to hiszpanie obrali sobie taka metode zbierania bo tak zbiera sie szybciej niz na kucaka, zwlaszcza ze masz przed soba wozek i jak bys zbierala na kucaka to musialabys wstawac co chwile zeby go przesuwac a to marnotrawstwo czasu
Zyczę wszystkim fresuniom szczęśliwego Nowego Roku 2006, dobrze płatnej pracy:) lżejszej od zbierania truskawek a wyjazdu do Andaluzji tylko w celach wypoczynkowych.
Życzę wszystkim wesołego wskoku do Nowego Roku.Pozdrawiam
ja takze przylaczam sie do tych zyczen Wszystkiego naj najlepszego w Nowym Roku
Ja też życze Dużo Dużo zdrowia bo ono jest nam tam potrzebne dużo miłości i pieniędzy oraz dużo dużo wszystkiego czego sobie zażyczycie.pozdrawiamAGA
Zupełnie nie rozumiem dlaczego nazwałaś mnie cwaniakiem. Nie znasz mnie ani mojej żony, nie wiesz praktycznie nic o naszych wzajemnych relacjach. Od kilku lat sam utrzymuję rodzinę. Wystarcza to na przyzwoite życie. Mamy dom, samochód itd. Alkohol spożywam sporadycznie. W domu nie ma awantur. To co żona zrobiła w Hiszpanii wynika raczej z tego co napisała "Zakochana w Hiszpanii". Oczywiście to jej wcale nie usprawiedliwia, a ja nie potrafię tego zapomnieć. Mało jest dni kiedy o tym nie myślę. Pisząc to chciałbym zwrócić uwagę Was kobiet na to, że krótkotrwałe zachłyśnięcie się innym życiem, dużą swobodą także seksualną może zniszczyć coś czego być może zniszczyć nie chcecie. Chyba tak jest w moim przypadku.
Nie pozwalaja pracodawcy.Taki jest wymog wg.przepisow bhp podobno
bo wtedy jest mniej obciazony kregosłup.Jak widzw ze zbierasz na kucka zaraz krzycza - tak było na moich 2 campach i moje koleanki tez na innych campach tak zbierały.Tak kazali
Temat przeniesiony do archwium.
331-360 z 1857