praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 1857
Ma już numery dla dzwewczyn co jadą 1 raz?A on się zajmuje wszystkimi dziewczynami czy ma jakieś wybrane wojewodzwta????
Jestem ze szczecina niewiadomo czy dlanas też ma numery?A możecie podać numer tel do tego pana
jak się cieszę,że zdżiry z twojego campa wracają do Polski.
Mazur wozi do Grufesy w Moguer
No właśnie czy ten pan Mazur posiada numery dla Torunia może ktoś wie?Możecie podać jego tel.Pozdrawiam
proszę podpowiedzcie jaki numer filtra ochronnego bedzie najlepszy do ochrony skóry w Hiszpanii?
Jestem z Cieszyna, a pod Katowicami mam rodzinę:))))
Czytałam i dziękuję za ostrzeżenie. Tak naprawdę, to ja się wygłupiałam z tym "wyrywaniem towarów". Chciałam zobaczyć jaka będzie reakcja na takie głupie zachowanie i niektóre dziewczyny potraktowały mnie dość ostro.
Czy ten pan mazur pracuje w soboty ?Mozna do niego zadzwonić jutro???/
numer filtra ochronnego????
to smiech ale ja wogole nie moge znalezc w sklepie nic co jakikolwiek filtr nawet 5 GDZIE SZUKAC?????????????
oj coś widze ze już nie jesteś taka harda ta wypowiedz utarla Ci nosa a może sie przestraszylas tym jak konczą takie naiwne jak Ty?mimo wszystko zycze Ci powodzenia w :wyrywaniu"towarow ale mądrze.myśle ze jak nie bedziesz pić i palić trawy to dasz radę
Ja kupiłam w aptece z filtrem 61.Drogie i bardzo małe opakowanie 100 ml. a starczy pewnie natydzień
Do renetki: najlepszy to chyba 30, może być i 25!! Każdy według uznania... Myślę, że 60 to z pewnoćią za dużo. No nie wiem juz sama.Pozdrawiam!!
Każda z nas przeciez ma też inny kolor skóry (zależy od karnacji także), ale minimum to uważam, że jest 30!:)
masz rację,ja miałam numer 75 wiec ty spodziewaj się wkrótce telefonu.Mało nas tu z opolskiego,nie każdy ma internet no i może nie wiedzą o tym forum.Pozdrawiam i do zobaczenia w Hiszpanii.
Nie palę trawy. Nigdy nie paliłam i nikt mnie na to nie namówi.
dzięki, tak myślałam że max. 30 ale nie ma to jak dobra konsultacja :-)
info dla tych które nie wiedzą gdzie kupowac: o tej porze roku WYŁĄCZNIE w dużych hipermarketach...
O olejki i emulsje do opalania możecie tez pytać w małych sklepach kosmetycznych. Często bywa tak, że na okres zimowy mają schowane gdzieś na zapleczu i jak się poprosi to mogą poszukać. Po kilku dniach można się popytać czy coś udało się znaleźć. Jak tak robię i udaje się. Też polecam faktor 30.
Czesc dziewczyny. też jestem z opolskiego. Byłam na rozmowie 13.01 w P.T. i miałam numer 194 więc chyba sobie poczekam, ale uzbrajam się w cierpliwość bo są tu dziewczyny co czekają od grudnia.mam nadzeję że pojedziemy wszystkie.Pozdrawiam wszystkie oczekujące.
oleczka :-) ja właśnie szukałam w małych sklepach i sklepikach bo tak mieszkam ale panie info mnie, żę one we wrześniu zwracaja to co zostało niesprzedane i stąd brak tych kosmetyków o tej porze roku. Ja uruchomiłam Dobrą Duszę z Poznania i dostanę przesyłką listową za kilka dni, polecam tę metodę :-D
Balasamy z duzym filtrem mozesz zamowic w aptece-sprowadza z hurtowni.Ja kupilam w Rossmanie.Sa przeciez wysylkowe sklepy internetowe, trzeba poszperac.Pozdrawiam
no jasne że są ale niemiłosiernie zdzierają skórę za wysyłkę a chodzi o to zeby taniej :-)
czy kremy i filtry to wasz największy problem.?zachowujecie sie jakby wam jużsłońce na głowę zaszkodziło
tak jestem ze slaska z katowic.Byłam 12 stycznia w P>T podpisałam tam tez kontrakt.ALe jeszcze nie wiem kiedy wyjezdam.Jak dzwoniłam do UP.w KAtwoicach to powiedzieli ze pan M.... bedzie sie kontaktował z anmi.Narazie nic nie wiem czekam na jakis telefon.
Moze w poniedziałek znowu zadzwonie do Urzedu i spytam jak sie sprawy maja.
Nawet nie wiem jaki jest numer do p.M.....?
skad on jest jest ? w Urzedzie tez mi nie powiedzieli.Tylko ze mam czekac na telefon ...hehehe
dane mam z neta
hmm, problem nie problem...mialam balsam z filtrem 30 a mimo to dostalam uczulenia od slonca...na szczescie mialam ze soba i wapno i odpowiednie masci..z biegiem czasu skora sie przyzwyczaila ale skutki alergii moga byc oplakane..wiec jesli ktos ma wrazliwa skore to musi pomyslec zawczasu zeby potem nie bylo przykrych niespodzianek
gościu - a cóż złego widzisz w tym, że chcemy sie porządnie przygotowc do wyjazdu ? to sie nazywa dobra organizacja pracy :-)
Do kamelcia!!!!!!!!!!!!!!!!
nie moge zlapac Cie na gg. a pisalas ze od nas jedzie tylko 10 osob o co chodzi bo ja nic nie wiem. odpisz tu na forum
Cześć. Numery do BRUXO (p.Mazur) 887439141, 885342421. Ja też jestem z woj. śląskiego a dokładnie z Częstochowy. Dzwoniłam w czwartek do up ale jeszcze nie mieli dla nas numerów NIE, ale chyba od tej pory coś się zmieniło bo dziewczyny z woj. śląskiego na forum pisały że już mają numery.Pozdrawiam wszystkie oczekujące na wyjazd. Mam nadzieję że już niedługo spotkamy się w Hiszpanii.
przepraszam
Temat przeniesiony do archwium.
1471-1500 z 1857