praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1857
Jak dobrze pójdzie to Katowice wyjadą w marcu:-(
numer do panoramy mam tylko na komurkie 6[tel]ma na imie Hania i jest bardzo nieprzyjemna pytaj o wyjazd do Hiszpani iczy jestes na liscie
z tego numeru informujo o wyjezdzie
Dzieki za tel; ale ona mi nic nie powiedziała kazała dzwonić do Mario,ale ona nie przyjemna
Moja znajoma dzwoniła do Mario bo tez się niecierpliwi a ma imienny kontrakt i ten powiedział jej że jak taka niecierpliwa to niech leci samolotem.Chyba narazie nas tam tak bardzo nie potrzebują, kazał jej czekać na telefon.
przelew z konta w Hiszpanii na konto walutowe w PKO wynosił w 2005r 4euro opłaty +14euro tzw. transfer.natomiast jak przelewałam w 2004r to od 2000e zapłaciłam tylko 4e.
no pewno lepiej samolotem, ale jak lecieć skoro zarekwirowano nam kontrakty i dają namdopiero w autokarach w drodze doHiszpanii
dziewczyny a nie wiecie przypadkiem skąd będą wyjeżdzały dziewczyny, które były na rozmowie 17 stycznia w Krakowie????
a konkretnie chodzi mi o miasto
Kto Ci tak powiedzial?
Najlepiej zapytac o to p.Mario Alcaraz Wrobel, ktory byl na naborze w Krakowie i Opolu i jest przewowznikiem dla hiszp. stowarzyszenia UPA CORA. Namiary na niego kazda z Was (dotyczy dziewczyn, ktore byly na rekrutacji dla UPA CORY: Lublin, Bialystok, Opole, Krakow) ma na ulotce wreczanej podczas naborow (mail i tel w Hiszpanii oraz tel do firmy Panorama w Polsce.....), pozdr
3 firmy...każde stowarzyszenie pracodawcow ma swojego przewoznika, pozdr
dzięki śliczne
Byłaś na liście
P. Mario to niech nie bedzie taki madry....niech sie wezmie do pracy..kiedys trzeba
na liście wyjeżdzających??????
Tak, podpisałam kontrakt w tym dniu. Ale tak czytam te wszystkie wypowiedzi i widze, ze wyjazdy są z różnych części polski. dlatego pytam, zeby mniej więcej wiedzieć gdzie bede musiała jechać z tymi ciężkimi walizkami.hehehehe...
do ilona 1981: jezeli bylas na naborze w Krakowie to powinnas jechac z Panorama... tak to wygladalo jeszcze kilka dni temu. Proponuje skontaktowac sie z P.Mario (nr na ulotce informacyjnej, ktora azda z dziewczyn dostala na rekrutacji) - mail lub tel....Sporo dziewczyn jedzie z malopolskiego i opolskiego nie ma wiec obaw, ze bedziesz musiala jechac na 2 koniec Polski, pozdr,
na drugi koniec polski??!?!?!?!
nawet mi nie mów.
ja myślałam, ze z krakowa.jestem na tyle inteligentna ze nawet nie zapytałam o to na rozmowie.
Chyba sie nie dogadalysmy... b.prawdopodobne, ze wyjazd bedzie z krakowa, pozdr
rozliczyc sie mozna za 3 lata wstecz i za ten2006 bierzacy.to moze i cos wyjdzie.ja wlasnie zamierzam tak zrobic
no skoro można zsumować więcej lat to można zaryzykować.Mam prośbę czy ktoś może podać mi namiary na to biuro,które rozlicza podatek .Z góry dziękuję
Zabierz jeszcze robot kuchenny, mikrofalówkę i sokowirówkę
tak już jest co roku,że siedzi się jak na igłach,bo w każdej chwili może telefon zadzwonić,ale nie masz na to zasadniczo wpływu.Zrozum my jesteśmy tylko białymi murzynami i nikt nie zwraca na nic uwagi,nikogo nie obchodzi twój czas,twoje nerwy.Czy ty jedziesz1-raz
do mka13.Powiedziała mi to dzisiaj pani w Up w Katowicach ,ta sama która dwa tygodnie temu mówiła że napewno pojedziemy na początku lutego:-(
Denalkajakbędziesz miała konto w hiszpanii,to w ostatnim dniu pobierzesz całą kasę i bez problemu.Przelew idzie okolo 5dni no i szkoda kasy na opłaty.
Do mk13 Bardzo bardzo Ci dziekuje za informacje , co ja sie ich zeszukalam no teraz to na pewno sie czegos dowiem , jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam serdecznie
Do Ani 76. Ja też podpisałam umowę 30.01 w Toruniu. Wyjazd jest planowany na drugą połowę lutego. Z tego co wiem, to umowy nie odbiera się w Toruniu. Dostaniemy ją w autokarze przed wyjazdem.
nastepny wyjazd z Alga w niedziele o 12 ze szczecina, dzwonili do mnie.... w koncu sie doczekalam
Madzia a kiedy dzwonili do ciebie?
dzis dzwonili do mnie......
Temat przeniesiony do archwium.
931-960 z 1857