praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1857
Racja,trudno zdjąć rękawiczki, w środku całe zawilgocone bo ręce się pocą trochę pomocny talk.
Czy ktos wie jak skontakowac sie z p.Mazurem?
odnosnie wyjazdow.
To był chyba statek miłosći........................................
887[tel]to jest telefon do p. Mazura najlepiej dzwonic po 12 bo wczesniej to czesto nikt nie odpowiada albo ma wylaczona kom.
Do Czaki czaki, ja tez podpisywałam umowe 9 grudnia i nadal czekam na telefon, jestem z okolic Zielonej Góry i w UP powiedzieli mi że tak pod koniec lutego beda wyjazdy
co m-c dostajesz w Hiszpanii taki dokument miesięczne zestawienie i na podstawie tych miesięcznych świstków rozliczasz się w polsce.podaje się kwoty brutto.aodejmuje 30 diet *32 e.ja też rozliczałam się z mężem
z odzyskaniem podatku to gra nie warta zawodu ,bo płacimy w hiszpanii tylko 2%.ale jak ktoś chce to może próbować
A ten pan Mazur to kto to jest?
z p. Mazurem mozna sie skontaktowac pod nr [tel]lub [tel]. Pozdr
Najlepiej pytac o takie rzeczy w urzedzie skarbowym - on jest instytucja kompetentna do udzielania odpowiedzi na takie pytania (a przynajmniej powinien byc..). Pozdr
Najlepiej pytac o takie rzeczy w urzedzie skarbowym - on jest instytucja kompetentna do udzielania odpowiedzi na takie pytania (a przynajmniej powinien byc..). Pozdr
Hiszpanskie stowarzyszenie Freshuelva nie ma swojego biura w Polsce - w sprawie wyjazdow (kontraktow) najlepeiej kontaktowac sie z przewoznikiem Freshuelvy - Alga, ktora ma siedzibe w Szczecinie....pozdr
Nie wiecie co z tym przewozem,ja dzwoniłam do Panoramy ale tam nie odbieraja telefonu....
po co ty dzwonisz.Przyjdzie czas to zadzwonią i pojedziesz.Zdążysz się nacieszyć polami HISZPANII.Po co wy sztuczny zamęt robicie z tymi wyjazdami.
HEJ dziewczyny!! tez czekam tak jak wy-rozmowy mialam 17 st.-i juz mnie chce pokrecic bo nie pracuje juz od grudnia a nie lubie siedziec bezczynnie- szkoda ze nam nie powiedzieli konkretnie kiedy jest wyjazd bo takie czekanie to strata czasu- zwlaszcza że z "kupki" ubywa!!! Ale do rzeczy :
- czy to mozliwe ze mozemy jechac nawet w polowie marca bo podobno dziewczyny w tamtym roku tak wyjechaly?!!
- i ile bierzecie kasy na ten pierwszy1 miesiac tak zeby starczylo?- bo nie ma sensu brac za duzo- bo slyszalam ze tam rozne jazdy odchodzą typu kradzieze itp.
-aha i jak to jest z tym kontem czy to jest w polskim banku czy hiszpanskim i przed wyjazdem wybieramy cala kase, czy wystarczy przelac na konto polskie...??
- moze ktos jest kto byl na rozmowach w Krakowie mial jechac z PANORAMA i dzwonil juz np do Maria- i cos wie juz o wyjazdach z MALOPOLSKI!!!!
JESLI TAK TO Z GORY DZIEKI ZA ODPOWIEDZ !!! I POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH OCZEKUJACYCH!!! ;-)
do ewaya..... a skad Ty jedziesz?? mysmy mialy jechac z panorama ale podobno zrezygnowali z porzewozów! z algi podobno jechali pijani i ich zgarnel!! to jestem ciekawa z kim my pojedzzioemy,,,??
z Opolskiego -Głubczyce
W tamtym roku z woj łódzkiego jechałyśmy ostatniego marca,jeśli chodzi o konta to nie wszyscy pracodawcy zakładają, ja byłam 2 razy i nie miałyśmy. I nie śpieszmy się tak bo w lutym to pracuje się po 3 dni w tygodniu a może nawet nie więc bez sensu siedzieć i wydawać.
Do Denalki:tak,wyjazdy mogą być nawet w połowie marca,w tamtm roku wyjechałam 30.03-już myślałam że o mnie zapomnieli.Wyjazdy były jeszcze przez tydzień.A w sprawie kont,to nie każdy pracodawca zakłada ale wiekszość.Jest to w hiszpańskim Banku-dostajecie kartę i wybieracie ila kto potrzebuje.Na koniec pracy wybieracie całość i wracacie.Jakoś nie słyszałam żeby ktoras chciała bezposrednio całą kwote przelać do Polskiego banku.Wiem jedno wysyłanie przelewow przez bank z mniejszymi kwotami do Polski jest troszkę drogie.Pozdrawiam.
Wiesz co ja mam jechac z Krakowa wlasnie z panorama i tez tam dzwonilam i nie odpowiadaja!!! bo mnie juz tutaj chce pokrecic siedze na walizkach nic nie robie a tu za ten czas- jakby powiedzieli konkretnie kiedy jest wyjazd to by sie prace znalazlo!!! A TAK TO CO....!! tylko czekam bezczynnie na tell!!
a to: do tytytytyty....
-tu nie chodzi o jakies tam ogladanie jak najszybsze Hiszpani tylko o bezmyslna strate czasu!!! Slyszalam ze tam za duuzo pracy teraz nie ma!! ale nie wiem czy nie wolalabym jachac niz czekac tu bezczynnie na wyjazd!!! kazdy chce jakos sobie zycie zaplanowac i wiedziec na czym sie stoi , bo jak pojedziemy w polowie to poprostu przekichane, to zmartnowane 2 miesiace!!!
DZIEKI!!! - do Ady i Kajtuni!!! toscie nas pocieszyly :-) mam nadzieje ze w tym roku beda wczesniej!! ale najgorsza jest ta niepewnosC!!!! pozdrowienka!!!
Witam czy jest ktoś ze szczecina i okolic ja bylam na rozmowach 9 grudnia i jeszcze nikt nie dzwoni do mnie wszystkie siedzimy jak na szpilkach!!pozdrawiam wszystkie czekające
czy ktoś mi powie ile kosztuje przelew jakiejś kwoty z hiszpańskiego konta na polskie,czytałam że sa drogie,a dokładnie?
do ewayamaha-z jakiego biura jedziesz,bo ja jestem z Opola
Byłam na rozmowie w Opolu 16-[tel]r i tak samo czekam .....
a jak myślicie,skoro Panorama zrezygnowała została sama Alga i czy jest w stanie przewieźć wszystkich do Hiszpanii?Dwie firmy sprawniej to zrobiły.To jest tylko moja uwaga,że mogą się z tego powodu wyjazdy przedłużać.
bez paniki po co tak sie wkurzac, kazdy [pojedzie, troszke cierpliwosci nikt o nikim nie zapomnial i nie zapomni, macie kontrakty podpisane kobiety...... W tamtym roku yjezdzalyscie tak pozno bo Hiszpanie śniegi nawiedzily i wczesniej pracy nie bylo, w tym roku jest super pogoda wiec spoko, ja tez czekam.......badzcie dobrej mysli a co do Algi, dadza rade na bank wszyskich dowioza (chyba ze pijani beda )
Cześć.Dziewczyny dzwoniłam do panoramy .Mają listy tylko czekają na telefon od hiszpanów Wyjazd jest 8 i 14 lutego .Jestem na liści ale co do wyjazdu nie mogła dokładnie mi powiedziec czy załapie sie na wyjazd na 14 lutego kazała czekac na telefon od nich
Zima ostra, to ci z Algi muszą się czymś rozgrzać (żartuję).Ja nie oczekuję na telefon w napięciu , dla mnie lepiej byłoby jakby zadzwonili dopiero za tydzień.Ale rozumię inne zwłaszcza te które jadą pierwszy raz.Pozdrawiam i życzę cierpliwości.
na jaki numer dzwoniłaś do panoramy podaj.....
Temat przeniesiony do archwium.
901-930 z 1857