praca huelva truskawki

Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 1857
POPIERAM !!! a w lublinie nie beda od 8 grudnia bo sa juz sama sie dzisiaj zapisalam choc mam jeszcze nadzieje ze dostane kontrakt
mario powiedzial ze TYLKO w tych dwoch miastach beda a mysle ze kto jak kto ale on chyba wie najlepiej w koncu to on sie tym zajmuje ale mysle ze moga miec malo chetnych i wtedy moze zrobia nabory w innych miastach w moim przypadku do lublina gdzie mam najblziej to jakies 5 godzin jazdy :((
nie chce nikogo obrazic ale skoro Mario tak mowil ze nabory beda tylko w tych 2 miastach i ze beda od 8 grudnia a ja dzis sie zapisywalam i jestem z lubelskiego to cos tu jest nie tak. Radze innym aby jednak zadzwonili do swoich WUP przynajmniej pozniej nie beda zalowac
Hej-ja też nie wiem jak to jest?Mario powiedział że nabory są w Lublinie i Białymstoku.Dajcie numer do wup Lublin
zapisy sa do 8 grudnia w bialymstoku czyli w lublinie pewnie tez ale jest problem poniewaz w bialysmtoku moga tylko osoby z tego wojewodztwa a mario mowil ze z calej polski beda przyjmowane osoby zainteresowane ciekawe jak jest w lublinie
i znowu jakies nieporozumienie mario jedno a urzednicy drugie :(((
Mam totalny metlik,a czy ktos wie kiedy beda w Aldze?
ja jak dzwonilam do algi to mi powiedzieli ze maja byc pod koniec tego tygodnia w czwartek pewnnie bede dzwonila to dam znac
no wiec w aldze juz sa!!!! ale nie jedzie sie do warszawy tylko ddo szczecina!!!!!!!! wyjazdy sa 3 4 5 grudnia. buzka
Czesc czy te kontrakty w szczecinie to dla ludzi z calej polski czy ludzi z tamtych okolic bo ja jestem z wawy i nie usmiecha mi sie jechac caly dzien aby pospisac kontrakt ktorego i tak nie dostane do ręki .Ile dni wczesniej powiadamiajo o odbioze kontrakty jesli ktos wie cos na ten temat prosze o odpowiedz pozdrawiam
Ja jestem z Siedlec i tez nie chce jechac do Szczecina ale jak bede musiala to pojade!
kontrakty sa w szczecinie ale wydaje mi sie ze dla tych ktorzy podpisuja je w aldze, a czy dla innych to naprawde nie wiem, jak cos bede wiedziec wiecej to dam tu znac ,buziaki
Anka ja tez jestem z Siedlec wiec jak cos to moze razem bysmy sie tam udaly daj jakis namiar na siebie pozdrawiam
juz informuja z algi moja kolezanka dostala juz telefon po odbior do szczecina 13 -17 grudnia moj nr [gg]
Witajcie dziewczyny ! juz wiem ze nabory beda w roznych miastach w kraju.
Trzeba samemu sie dowiadywac gdzie i kiedy.Napewno bedzie to w grudniu.
Hej. Ale gdzie trzeba sie dowiadywac gdzie odebrac kontrakt?? Czy w Aldze wiedza gdzie kto ma odebrac kontrakt?? czy moze trzeba pytac w sowich urzedach wojewódzkich??Bo ja juz nic nie rozumiem wielkie zamieszanie jak co roku powstalo. Jezeli cos wiecie to napiszcie. Dzieki. Pozdrawiam
zadzwon do algi na nr 6[tel]i sie dowiesz bo z tego co tu czytam robi sie metlik w glowie
Witam wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie, mam do Was pytanie, a mianowicie czy któraś z Was mogłaby i zechciałaby się podzielić swoimi wspomnieniami na temat waszego pobytu w Hiszpanii, o wyjeździe.. przeżyciach, może rozczarowaniach..? W przeznaczonym do tego dziale, (A potem samemu poczytać, co inne kobiety mają w tym temacie do powiedzenia?) o szczegóły proszę napisać na numer [gg]
Pozdrawiam
Witam wszystkie dziewczyny bardzo serdecznie, mam do Was pytanie, a mianowicie czy któraś z Was mogłaby i zechciałaby się podzielić swoimi wspomnieniami na temat waszego pobytu w Hiszpanii, o wyjeździe.. przeżyciach, może rozczarowaniach..? W przeznaczonym do tego dziale, (A potem samemu poczytać, co inne kobiety mają w tym temacie do powiedzenia?) o szczegóły proszę napisać na numer [gg]
Pozdrawiam
wlasnie zadzwonilam do Algi i po odbior musze jechac do Szczecina a mieszkam w woj. świętokrzyskim wiec super. szkoda jeszcze ze nie dalej. oni juz calkowicie wariuja. tak ciezko im powysylac kontrakty do miejsc w poblizu zamieszkania. pozdrawiam. ach i dziewczyny lepiej same zadzwoncie do algi i zapytajcie sie o kontrakty czy juz macie bo oni jakos nie kawapia sie zeby powiadomic
w WUP w Lublinie "casting" bedzie 14 grudnia i nie trzeba na niego jechac do warszawy :)super
witam mogłabys podac mi konkretny namiar na UP mam załatwiac z UP w Wawie?jestem ze śląska a w ut.urzędzie wopgóle nie ma takich ofert!!!
i czy moga wyjechać tylko ludzie zarejestrowani w PUP???bo ja nie jestem...
TO BEDA JESZCZE TE KONTRAKTY Z CORY CZY NIE?
jak tak to dajcie jakies nr tel. bo ja tylko do algi sie dodzwonilam a na inne nr tu podane to ciagle nikt nie odbiera.
Daria dzon pod nr.071/3295511 tma sie dowiesz o kontraktach z cory.
dzieki Aniu:)
Daria nie ma za co drobnostka.
hej wiem ze zapisy w gizycku sa teraz ale ty musisz szukac u siebie
moze i masz racje ale czy jestes pewien ze twoje malzenstwo sie rozpadlo przez wyjazd twojej zony do hiszpanii.ja jestem w trakcie rozwodu tez wyjezdzalam do hiszpanii i zamierzam tam jezdzic dalej,ale nie uwazam ze to jest przyczyna rozpadu mojego malzenstwa . u mnie wszystko sie zle ukladalo na dlugo przed moim wyjazdem tylko balam sie ze nie dam sobie rady sama.ale teraz wiem ze se poradze sama i nie musze znosic mojego meza ktory przychodzil do domu kiedy chcial itp.ale zycze ci powodzenia
witam serdecznie,dowiedzialam sie ze swego urzedu pracy ze jest wyjazd do hiszpanii na truskawki,jestem z okolic konina.chcialabym sie dowiedziec jakie sa warunki do spania,wyzywienie.slyszalam na tym forum ze niektorzy spali na polu.zapisalam sie rozmowe kwalifikacyjna.wyjazd na truskawki jest do Huelvy.prosze o szczera wypowiedz od ludzi ktorzy tam byli na truskawkach..a jak z tymi wizami w tym roku? czy sa potrzebne wizy w tym roku do hiszpanii.? z gory dziekuje za odpowiedzi.
to prawda ze wiekszosc osob mieszka na polu ale zdarza sie ze mieszkaja w miescie w normalnych domach(moja kolezanka tak miala) to zalezy od szczescia gdzie trafisz.ja bylam 1 raz i gdy przyjechalam na miejsce to sie przestraszylam wygladu tego mojego przyszlego"mieszkanka"(mieszkalam na polu)ale to kwestia przyzwyczajenia.Najgorsze bylo to ze nie mielismy cieplej wody no i te stare polki ciagle obrabialy dupe nowym.na poczatku nas straszyly ze nasz szef to kawal h... ale gdy poszlam do pracy to nie bylo tak zle jak to one mowily.po tygodniu przyzwyczailam sie do pracy i bylo ok.ale w domku niestety codzienne klotnie z tymi starymi plotkarami o wszystko.Ale ogolnie to podobalo mi sie i bardzo tesknie za hiszpania.nie wiem czy dostane kontrakt bo jeszcze wszyskie nie przyszly ale i tak zapisalam sie na nowe nabory bo moze trafie lepiej.jedna rada jak bedziesz wyjezdzac to wez ze soba sztucce i kubek itp. chociaz w WUP mowili nam ze wszystko w domach jest, jak bylam na miejscu te stare plotkary powiedzialy ze wszystko jest ich garnki patelnie szklanki talerze itp. teraz jak bede jechac to napewno wezme maly garnek ze soba.Mam nadzieje ze sie dostane i w nowym miejscu bedzie lepiej.Trzymam kciuki za wszystkich ktorzy beda na "castingach"
Temat przeniesiony do archwium.
121-150 z 1857