praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
1891-1920 z 2830
hej Myszaka. To zaklikaj do mnie. Moje [gg] :) Pozdrawiam
chciała bym jechać ma truskawki do palos, ale tyle się na słuchałam że można żle trafić. u jakiego szefa byłaś? jakie są warunki mieszkalne?
Czy coś wiadomo na temat wyjazdu na truskawki z ALGĄ!KIEDY?
Czy coś wiadomo na temat wyjazdu na truskawki z ALGĄ!KIEDY?
Witam! !
czy wiadomo co kolwiek na temat wyjazdu juz nie z algi a jaki kolwiek do poalos na frese???
wyjazd ale przez kogo organizowany?
wyjazdy organizowane przez CORE
a byłaś na naborach?jesteś zapisana?
ja jade od mojego szefa i nie bylam na zadnych naborach !chce tylko wiedziec czy juz jakies autokary ruszaja czy nie?
Z przykrością informuję że pojawiło się troche czerwonego paskudztwa i w piątek trafiło mnie zbieranie. Nazbierałem 16 skrzynek, nie śpiesząc się zbytnio. Wtajemniczonym da to jakieś wyobrażenie. Szczegół jest jednak taki że na jednych plantacjach truskawki są, a na innych spotkanie czerwonej graniczy z cudem. Jednak nawet tam gdzie truskawki się pojawiły jest pracy żeby w miarę regularnie zbierało je kilkanaście osób a nie np 200 jak to jest w sezonie. Dlatego nie dziwię się że nie ma jeszcze wyjazdów pracowników z Polski, po prostu nie ma dla tych ludzi pacy. W rejonach Huelvy jest ciepło, codziennie 15'C ale pochmurno i prawie codziennie delikatnie przepaduje. Noce też są ciepłe, ale np tydzień temu miałem oblodzone szyby w samochodzie rano.
Mam nadzieję że taka pogoda szybko się skończy z pożytkiem dla wszystkich.
Pozdrawiam.
hej,hej co taka cisza się zrobiła. Ja czekam na jutro,na to ,żebym mogła zadzwonić Do OHP po jakieś info.

Mam nadzieje,że na wyjazd się załapie chociaż w drugiej połowie lutego:)
Tak po walentynkach;) No ale jak będzie wczesniej?co chyba raczej nie realne??? to też fajnie:)
A narazie niech truskaweczki rosną pełną parą = bo nie chce mi się tam jechac i siedzieć bez roboty.

Pozdrawiam i piszcie coś!!!
valery23 my tak jak i ty czekamy na jakie kolwiek info na temat wyjazdu i tez liczymy na to ze nastapi to w miare szybko ..bo ja juz sama sie powoli zniechecam:/pzdr
:))
Miałam czekać do jutra ale już nie musze:D
Dzwonili do mnie z OHP pytać się czy dalej jestem zainteresowana wyjazdem.
W przyszłym tyg mają podstawić autokar i mają nas zawieść do zielonej góry na rozmowy:))
a tak to mam jeszcze zadzwonić sroda,czwartek potwierdzić dane:)
Ja mam info ze Mario bedzie robil selekcjie 10,11,12 luty:/ale w jakim miescie nie mam pojecia
hej nie wiecie nic czy sa juz wyjzdy z wup ??? bo ja czekam i czekam i nic na razie sie nie dzieje
rozi mi sie wydaje,że jak z OHP nie ma wyjazdów to pewnie z wupu też nie.
Najlepiej zadzwoń do urzędu i się dowiedz. Wtedy Twoja nie pewność zniknie.
Pozdrawiam
Marcin.osw u jakiego jesteś szefa? dobre masz warunki mieszkalne?
Zapewniam wszystkich co czekaja na wyjazdy z OHPu,ze do konca tego tygodnia wszystkiego sie dowiecie.Na obecna chwile po prostu nie ma tam co robic.Poz.
:-) dobre mam warunki mieszkalne, kto nie przyjdzie to mówi że piękne mieszkanie. Dwie sypialnie, salon z jadalnią, kuchnia, dwie łazienki i balkon. Mieszkamy sami w dwójkę. Wszystko bezpośrednio przy brzegu oceanu, do piasku plaży naliczyłem 70 kroków (jakieś 50-60 metrów), mniej więcej drugie tyle do oceanu.
Tylko dziwnie od kiedy tu mieszkam, szybciej mi pieniądze uciekają z konta.

Ale tak poza tym to warunki mam dobre :-)
Marcin mieszkacie w mazagonie? hmmm bo ja w mazagonie i do plaży mam tez podobnie hahhaha.
Nawet w zeszłym tygodniu spotkałam polaka może to Ty?....
Do MARCINA!może potrzebujecie do pracy dwie dziewczyny?dużo płacicie za domek?:)
Do MARCINA:)Napisałam na GG
Do MARCINA:)Napisałam na GG
Nie Kasia, wynajmujemy mieszkanie w Isla Cristina. Pamiętam że jeszcze przed Hiszpanią rozmawialiśmy na GG że na kawie się spotkamy, ale to było z 2 lata temu prawie :-) może kiedyś... Ale blisko mam dosłownie tak jak napisałem, jak był wiatr raz w listopadzie z deszczem, to plac na którym samochód stawiam był piaskiem z plaży zasypany. Za każdym razem jak wychodzę z bloku widzę ocean. Efekt jest rano kiedy się nie chce iść do pracy, ale na dzień dobry wita cię czerwono-pomarańczowe niebo przed wschodem słońca.

I taka jest różnica miedzy pracą w Hiszpani a np w Londynie.

Co do pomocy w ramach znalezienia pracy, ja mogę tylko odsyłać do osób prowadzących te spray w mojej firmie. Niestety prawda jest taka że obecnie na każdy telefon odpowiedź jest jedna "nie ma już miejsc".
czy ktoś wie kiedy maja zacząć się wyjazdy z algi???
jeszcze nie wiedzą dokładnie??ale najwcześniej około 10 lutego??
Informacja z ostatniej minutki...............
W poniedziałek ma przyjechac autobus z polkami z korporacji asaja
(tak wiec albo juz dziewczyny wiedza ze jada albo beda dzwonic dzis lub jutro)
a to się dotyczy też OHP?

bo ja wiem,ze dopiero w lutym mają być rozmowy
Ja dzis otrzymałam taką informacje , nie wiem czy to wyjazdy z OHP czy z urzedów pracy.Jak bede coś wiedziec wiecej to napisze
co tak cicho się zrobiło??
Temat przeniesiony do archwium.
1891-1920 z 2830

»

Pomoc językowa