praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
2041-2070 z 2830
Hejka wszystkim mam pytanko,wybiera sie ktos z łodzkiego na truskawki?
moje gadu 5666281
valery!!!!!! :) jak milo, Marko byl u nas z samego rana w zielonej a pozniej jechal wlasnie do gorzowa i szczescina... napewno mowa o tym samym miejscu wyjazdu, napisalam juz do Ciebie na gg:)
dziewczyny jak w tym roku z truskawkami ?czekam na telefon od szefa a on jeszcze niedzwoni,czy ktoś jedzie 22 lutego z WROCŁAWIA?
TAK MALUTKO BYŁO WAS W SZCZECINIE??? MY W GORZOWIE NA MARIO MUSIELISMY 3 GODZ CZEKAC BO W ZIELONEJ ZE STU KOBIET ZROBIŁO SIE 200 heheh
A TAK POZATYM TO TERAZ UKŁADAM W GŁOWIOE LISYTE CO MAM JESZCZE KUPIC HIHIHI ALE I TAK POŁOWE ZAPOMNE ;)
dziekuje Marcin.osw za informacje !!
zreszta zobacze jak to bedzie ...
pozdrawiam.
marlenabog- no tak Tylko 10 kobiet. W tym 5 starszych 5 młodszych:) te starsze to już głównie te co były... i w tym roku już nie mogły jechac do tego samego pracodawcy...

U nas tez sie spóźnił ale jakieś 50 minut. Przez to nie było rozmów indywidualnych.. bo kobity się spieszyły na pociąg...

a wam powiedział,że kiedy wyjazd??? bo to w sumie teraz od was zalezy:) Jak Do Ciebie mario pierw zadzwoni to szybciutko daj znać:)

Pozdrawiam :*
W ub.r. i dwa lata temu to z ohpu dzwonili i informowali kiedy wyjazd.
Hej ,mi sie wydaje ze jakos długo to wszystko trwa,dopiero 2 autokary wyjechały,a popatrzcie na stronke www.masiaciscar.es tam jezdza i sa listy porobione wszystko maja podane a my nic nie wiemy
JA JADE PIERWSZY RAZ NA TRUSKAWKI TAK JAK NAPISAŁAM WCZEŚNIEJ I DZIŚ WIEM ŻE MAM WYJAZD 28.02 JECHAŁO JUŻ MNUSTWO AUTOKARÓW Z MASIA CISCAR -RUMUNIA,CZECHY POLSKA JA NIE ŚPIESZYŁAM SIĘ BO MYŚLE ŻE NA POCZĄTKU MARCA BĘDZIE PEWNIEJSZE TO ŻE NIE BĘDE SIEDZIEĆ TAM I CZEKAĆ NA PRACE TYLKO TA PRACA BĘDZIE CZY KTOŚ JEDZIE MOŻE Z KIELC 28.02 PRZEZ MASIA CISCAR?
MÓJ WYJAZD MIAŁ BYĆ DO 10 .02 ALE JAK DZWONIŁAM WTEDY DO FIRMY CO JEST GRANE ŻE MNIE PRZESUWAJĄ TO MÓWILI ŻE CHODZI O POGODE I WSZYSTKIE WYJAZDY SĄ PRZESUNIĘTE O 2-3 TYDODNIE Z POWODU POGODY
Domek w sumie to nie wiem.. czy Ohp będzie dzwonić czy Mario;)

i tak na jedno wychodzi;)
A co chcialabys jechac wczesniej i pracowac po 3 dni w tygodniu,czy pozniej i codziennie?
a czy jest ktoś kto ma informacje o wyjezdzie z podlasia? bo z tego co widze niektóre regiony już wiedzą co i jak a u nas nadal cisza, to czekanie jest okropnie stresujące.
Hmmm... różne ciekawostki można tu przeczytać :-)
Pierwsza sprawa faktycznie zbiory są przesunięte o 2-3 tygodnie ze względu na pogodę. Rok temu na początku stycznia była już taka pogoda jak dzisiaj, a w lutym już chodziło się na drzemkę na plaży.
"Z MasiaCiscar wyjechało mnóstwo autobusów". Wystarczy wejść na stronę żeby zobaczyć że przyjechały 3 autobusy po pięćdziesiąt kilka osób z Polski i jeden około siedemdziesiąt osób z Rumunii. Z Polski planowanych jest w sumie 9 więc wcale nie tak dużo już pojechało.
Przyjechać wcześniej czy później. To pracodawcy decydują kiedy chcą pracowników a nie odwrotnie. Firmy mają tyle lat doświadczenia że nie sprowadzą sobie 200 osób którym trzeba dać dach nad głową, żeby czekały na truskawki, zużywały prąd, prosiły o zaliczki itd. Więc jeżeli ktoś konkretnie się nie domaga żebyście przyjechały to nic tu nie pomoże.
W mojej firmie wszyscy którzy przyjechali pracują, nie ma historii typu 3dni w tygodniu, albo 5 dni na 12. Są truskawki i będzie ich coraz więcej, zbiera się już na wszystkich polach. Na jednych są owoce ładniejsze na drugich mniejsze i więcej odrzutów. Słońce nieśmiało ale świeci więc ci którzy przyjadą w najbliższych tygodniach na pewno będą mieli co robić.

Pozdrawiam...
Mam takie info ,że katowice 24 już wyjeżdzają.... dziewczyny smsy od Mario dostały:D

Powolutku już rusza:)
Czesc Wszystkim .Kto jedzie 24 lutego na truskawki z Wroclawia?
mysza a Ty też przez ohp jedziesz? też info od mario dostałaś?
Wiecie co ludzie dajcie se na looz skoro mowili was ze koniec lutego poczatek marca to znaczy ze KONIEC LUTEGO POCZATEK MARCA nie czerwca czy grudnia. Zamiast pisac tutaj wypytywac innych a skad mamy wiedziec kiedy ludzie z podlasia jada co my jestesmy kierowcy?? Pisze to do "aga89999" ja jade we wtorek i ciesze sie bo nie bede musiala czytac tego co tu piszesz
Do mnie dzwonili z Hiszpani ja jade do swojego szefa.Cos mi sie wydaje ze to pewnie bedzie ten autokar ktory jedzie z Rzeszowa o 8.30 bo z Wroclawia jest wyjazd o 12.00.
skoro nie masz nic ciekawego do powiedzenia to sie nie wypowiadaj. forum po to jest żeby udzielać sobie nawzajem różnych informacji, ty znasz termin swojego wyjazdu ale jakbyś nic nie wiedziala to na pewno też byś sie obawiala,ja nie chce po prostu jak glupia czekać jeżeli sie okaże,że od nas już wyjechali tylko do niektórych nie dzwonili bo wystarczy im np. połowa osób.
witam.
mysza62 mam do ciebie pytanie . sluchaj kiedy do ciebie dzwonili w sprawie wyjazdu ??? czy to dzwonila sama sylwia?? czy dzwonino do ciebie z numeru zastrzezonego ??
z gory dziekueje za odpowiedz .
pozdrawiam.
mysza62 mam jeszcze 1dno pytanie a pamietasz moze w jakich godz do ciebie dzwonili??? pozdrawiam.
mysza62 jeszcze jedno a ten wyjazd jest 24 o godz 12.00 z wrocławia a z jakiego miejsca ???
Czesc Perełka.Dzwonila do mnie Sylwia nr. tel.34959656190 to jest nr.na biuro.Dzwonila w sobote o 10 rano-wyjazd we wtorek o godz 12.00 z PKS Wroclaw stanowisko nr 4.Pozdrawiam.
piekne dzieki za informacje!!!
Pozdrawiam
Hej.Dziś dziewczyny jadą już:) Ale my pewnie niebawem też... ruszymy. Pewnie na dniach dostaniemy info...

Jeszcze nie pojechalam ale obiecuje ,że jak wróce sprawozdanie napisze z pobutu:) bo większośc zauważyłam nie dzieli sie z pobytów... tylko znikają na Amen

Pozdrawiam
A własnie mam ważne pytanie... Czy w domkach są pościele???poza kocami? wole spytać bo po co mam wrazie co to wieść ze sobą... a każde wolne miejsce w walizce się liczy;)

Zamiast spiwora bo ciężki biore koc do walizki plus jeszcze jeden co bede mieć w autokarze...
Ja w sumie mogła bym juz jechac bo nie lubie takiego czekania, w sumie jestem juz prawie spakowana (zeby później nie było wszystko na hurrra), reprymendy juz rozdane wiec tylko pozostaje dostać sms-a wsiąść do autobusu i w drogę a jak będzie to sie okaże na miejscu.....
gorzej bedzie jak tego sms-a sie nie dostanie to bym sie wściekła i to mocno ;)
Pozdrawiam wszystkie wyjeżdzające i te które już wyjechały....
Temat przeniesiony do archwium.
2041-2070 z 2830

»

Pomoc językowa