praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
2101-2130 z 2830
perełka8 odezwij sie
jeżeli jesteś z częstochowy
Czy jedzie ktoś z masia ciscar 28.02 z KIELC ALBO Z WROCŁAWIA??
JA tam mogła bym juz jechac, ale z tego co wiem to wyjazdy teraz są ciągle tylko jeżdżą na zmiane raz starzy pracownicy raz nowi. Więc trzeba sie uzbroic w cierpliwość tylko ze ja tak nie lubie czekac hihihi
tez czekam na info odnosnie wyjzadow. wlasnie raz jada starsi pracownicy,ktorzy maja juz powyrabiane numery itp a raz jada nowi i tak na zmiane.
palos. tak jestem z Częstochowy . A Ty z jakiego miasta jesteś??
pozdrawiam .
do perełki8 napisałam do Ciebie bo myśle że jedziemy w to samo miejsce tylko musze sie upewnic czy twoja siostra ma na imię Julita
nuda mnie wykańcza powoli... chciała bym już wyruszyć po euraki;)
ojj nie ma na imie Julita .
A jestes moze znajoma Anny M. i Darka ?? Badz masz na Imie Iwona ?
Siostra ma na imie Judyta moze dwie literki musialy sie pomylic ,ale czy faktycznie o nia Ci chodzi czy o Julite ... !?
pozdrawiam.
a co do euro to ja mam nadziej,ze jeszcze pojdzie w gore. ostatnio wymienialam euro i bylo po 4,82:) a dzis juz po 4,60 a czekac kurcze to tez nie ddobrze bo moglo by smasc i musialabym wymienic gdzies pozniej po nizszej cenie,ale wiadome jest to,ze raz w gore raz w dol:)no nie wiem jak jest winnych miastach jak stoi...
ale trafiłam!!tak Judyta,więc ja też czekam i niewiem co się dzieje dlaczego to tak długo trwa ,a ty masz wieści od siostry?kiedy jedziemy?Iwona
do palos.
Palos w miejsce to samo to napewno pojedziemy tzn .Huelva a pozniej jak wysiadziemy z autokaru i bedziemy czekac z bagazami na swoich szefow .. a niewiedomo bo moze razem bedziemy na jedym kampie a kto wiem moze i w domkku jesli jestescie zanjomymi Anny I Darka .
pozdrawiam.
do perelka8 chcę się tylko dowiedziec czy Judyta dała ci znac kiedy wyjazd?
perełka i palos to wy nie jedziecie w końcu przez ohp?
palos rowniez czekam jak na zbawienie ... a jedynie to co im teraz wiecej ludzi u nich tym mniej truskawki a kiedy wyjedziemy to jeszcze nic nie wiedza:/ja sam przewiduje ,ze nastapi to na poczatku marca.palos masz moze nr na gg??

valery23 tak my nie jedziemy perzez ohp,ale nie wiem czy jezeli juz to czy niewymieaszaja ludzi w autokarze pol na pol ludzie z ohp z ludzmi odrebnie jadacych do swoich bezposrednio pracodawcow.
Hej ,oni raczej nie mieszaja ludzi ci co dostali kontrakty jada zregoły na swoja reke..aa dzwoniłam znowu do Maria i powiedział ze musimy czekac troszke to moze potrwac,narazie jest praca dla tych co pojechali ,narazie o nas nic nie wie
do palos nie nie mowila kiedy jest wyjazd bo sama nie wie i dla tego tez sama czekam na info ze strony jej jak i zarowno ze strony hiszpanskiej.
do perełki8
[gg] .
Olcia w sumie nie potrzebnie dzwoniłaś do Maria tak szybko skoro ledwo co we wtorek dziewczyny wyjechały...

SKoro Mario mówił początek marca to powinno tak być...

ja przez ten telefon wczoraj się tylko trochę zdenerwowałam...

Ps. Dziewczyny już dziś bedą na miejscu:)))
co do wyjazdu to i tak nie mozemy nic zrobic pozostaje nam tylko czekac TYLKO ILE?? Mam nadzieje ze nie bedzie tak jak w innych latach ze dziewczyny nie pojechały....Tego najbardziej sie obawiam
marlenabog -Marlena weź mnie nie strasz.

Ja się Maria na spotkaniu pytałam czy wyjazd na 100procent a on ,że tak i że można się pakować.

Napisałam smsa do Maria ale nie potrzebnie bo się dowiedziałam,że nie dopisuje;) no i nie odpisał oczywiście..
tez mam taka nadzieje ze wyjazd dojdzie do skutku hihihi. ja do niego dzwoniłam ale to juz napisałam wczoraj
Hej dziewczyny jedno co wam powiem to ze najpewniejsza firma jest ,,masiaciscar,,Rowniez niewarto dzonic bo sie nic niedowiemy tylko tracimy kase,no coz jedno co nam pozostaje to czekac niewiadomo do kiedy
Nie ma co się martwić. dopiero trzy autokary pojechały...
pocieszenie jest takie,że nie tylko my czekamy a dużo kobiet:)
Hej

Ile kosztuje Was wyjazd autobusem do np. Palos i z jakiego miasta w Polsce?
Autobu z Wrocławia do Palos 120euro
Witam. Czy wybiera się może ktoś z okolic Białej Podlaskiej?
Na truskaweczki oczywiście.
hej.czy ktoś planuje jechać autem ze Szczecinka do Wrocławia,chętnie dorzuce do paliwa
Witam! Jadę na truskawki 10 marca i mam okropnego cykora.Liczę, że mnie ktoś pocieszy. Przeraża mnie odległość, narzekania ludzi na upały, życie w nieludzkich warunkach i robota przy której podobno idzie ducha wyzionąć. Mogę tyrać niczym wół, ale nie znam do końca swoich możliwości, boję się,że się nie sprawdzę.Proszę o komentarze, czy moje obawy są uzasadnione, czy przez to co wyczytałam w necie wyolbrzymiam sprawę?
a co tutaj dzisiaj tak cichutko..... czyzby wszyscy czekali na wiadomosci w sprawie wyjazdu
dymsz a skad jedziesz ze wiesz juz o terminie wyjazdu bo ja ciagle czekam na termin i juz sie troszke niecierpliwie.... a co do tyrania to vhyba nie jest tak zle ja jade pierwszy raz na truskawki bo wczesniej byłam ale na malinach ale moja siostra była w niemczech na truskawkach i potrafili robic po 12-14 godz (akord) wiec jak ona dała rade to ja tez dam a jak ja sadze ze nie bedzie zle to Ty tez sobie poradzisz pojedziemy to zobaczymy a co do upałów to z czasem sie przyzwyczaimy bo nie jedziemy odrazu w gorączki tylko ta temperatura stopniowo bedzie sie zwiekszac
Pozdrawiam
Temat przeniesiony do archwium.
2101-2130 z 2830

»

Pomoc językowa