praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
2071-2100 z 2830
Pościel pewnie bedzie ale weź śpiwór bo zimno ci będzie pod jednym albo nawet dwoma kocami. W dzień jest 15'C a w nocy nawet po 6-7, więc jak sie nie grzeje to wyobraz sobie spanie w takiej temperaturze jak nie ma sie czym przykryc. Dziewczyny mowily nawet ze w dresach spaly.
nie jestem az takim zmarzlochem,,, nie chce mi sie spiwora brać...najwyżej jakąś bluze na noc założe i skarpety wystarczy

Ps. Ja tez już mam przygotowane ciuchy do pracy u wyjściowe. Kosmetyki wszystkie już mam,jeszcze tylko w czwartek ile do lidla po kalosze... :)
hehe fajnie napisałam -zmarzlochem;)
aa i z jakiego lotniska najlepiej wracać? w którym mieście? najlepiej taki co leci do berlina... nie wiem czy dobrze sprawdziłam i lotnisko jest w sevilli? bo to w miare blisko huelva
tez sie zastanawiam czy czasem później nie wrócić samolotem.....bo przeraza mnie jechac autobusem ok 48 godz. A ja znowu jestem strasznym zmarżluchem ale tez mi sie nie chce brac spiwora ;P
No ja mam bez pokrowca i jak włoże go złożonego do walizy to duzo miejsca zajmuje.

No dziewczyny już zaraz wyjeżdzają za granicę:) Mówie to o rzeszowie,katowicach po drodze zabrali jeszcze wrocław.... ponoć,ciemno przyjemnie i filmy im puścili:)

No mnie też przeraża dlatego chciała bym wrócić samolotem-zalezy jeszcze ile to będzie kosztować... tak 100 euro mogę max dac:) kurcze i w domku była bym w 6 h:)a nie 48;)
http://www.hiszpania-online.com/?strona,menu,pol,turyst,1326,0,1328,ant.html
http://efly.pl/bilety-lotnicze-svq-waw.html takie coś znalazłam z sevilla do warszawy ale cena kosmiczna;/
walery23. to jest toj pierwszy wyjazd odnosnie truskawek ???
pozdrawiam .
ps.sam mam obłęd czekania .:/
perełka tak mój pierwszy wyjazd..;) ale czekam juz od grudnia dlatego dużo juz sie orientuje .. własnie dzieki temu forum. Do tego przed spotkaniem poznalam taką dziewczyne z którą bedziemy sie razem trzymać:)bo jedziemy z tego samego miasta:)

No i dzieki temu,ze zostawiłam kiedyś tu numer GG poznałam dużo osób... Jedne co dzisiaj pojechały mają mi dac znać na jakim polu są... i wtedy dadzą mi cynka ja mariowi i mario postara sie też nas tam dac.. o ile pracodawca będzie miał takie zapotrzebowanie...

a Ty perełka chyba juz jeżdziłas co?
Mi się wydaje,że mario czwartek piątek się już może odezwać;) obyy:P
Hejka wszystkim ,ja dzis dzwoniłam do Maria i narazie nic niewiadomo na temat nastepnych wyjazdow ,czyli jeszcze troszke poczekamy...Od Maria pojechały juz 3 autokary (dzis3) pOZDRAWIAM
DZIEWCZYNY JAK BEDZIECIE WIEDZIEĆ COŚ WIĘCEJ NA TEMAT WYJAZDÓW TO DAJCIE MI ZNAC MOJE [gg]
hej.
walery23 moj rowniez jest pierwszy i mam nadziej,ze nie ostatni wyjazd na truskawki.ja osobiscie czekam na info od siostry,ktora pojechala do swojego szefa 10lutego wraz z innymi ludzmi i sama od niej jak i od strony hiszpanskiej czekam na jakies info odnosnie wyjazdu a takze siedze na walizkach hehe.
pozdrawiam.
http://www.aero.pl/zap.php5
valery do berlina przewzaja takie ceny biletów.
JA wole do berlina bo do wawy to mi sie nie opłaca a jak sie nie myle to i tak wrócimy autobusem heheh
Ja cały czas polecam norwegian , tani i bezpośrednio do Polski.Np. w czerwcu 15 cena 441 zł ,z huelva do malagi jest bezposredni autobus 25 euro lub pociag 50 euro (przesiadka w cordoba).Kilka godzin i jestesmy w domu.
olcia133- Mówisz ,że trochę poczekamy... hmm a Ty skąd masz wyjazd? Kurcze Mario mówił,że wczesny początek Marca wyjazd to mam nadzieje,że tak będzie i jeszcze w tym tygodniu się odezwie. Kurcze ale zazdroszczę Tym dziewczyną co już wyjechały...

fresówka dzięki za info ja własnie tez wcześniej myślałam o maladze:) ale nie wiem czy nie lepiej te pięniądze za przelot schować do kieszeni i pomęczyć się tym autokarem :) Zobaczymy jeszcze... pierw trzeba tam być potem będziemy myśleć;)
Hej ja mam wyjazd z łodzkiego ,w tej chwili w hiszpanii nie ma pogody,tez bym chciała juz jechac ale to tylko checi,a ty skad jedziesz?
Myślę ,że już niedługo wszyscy wyjedziecie, mimo takiej pogody jaka jest :( dziewczyny pracują już codziennie :)
Ja sprawdzam pogodę regularnie to wychodzi na to,że słonecznie jest..
fresówka ile stopni teraz tam macie?

Olcia ja Jade z Gorzowa wielkopolskiego a jestem ze Szczecina
tak sie zastanawiam ile miejscowości jeszcze jedzie?

Napewno Kielce,Zielona góra, Gorzów i...??
hej. A Ty nie jesteś czasami z Częstochowy?
Jaaa?? Ze Szczecina... o ile to było do mnie
pytam perełki8
dziewczyny ja już sie niemoge doczekac wyjazdu,ile można czekac?jak długo to potrwa?
aa a jak jest z czestochowy to pewnie razm z kielcami pojedziecie.. a ile chętnych w tej czestochowie jest?
Palos a mario wam nie mówił orjentacyjnie kiedy wyjazd?? ja czekam dzielnie... mówił poczatek marca to licze,że dotrzyma słowa
niestety z mario niemamy kontaktu ,podobno Sylwia ma do nas dzwonic,jestem z zachodniopomorskiego
wiem tylko że autokar z Wrocławia ma byc
a do tych dziewczyn co wczoraj pojechały.... Mario wysłał tylko smsa:)

A i dziewczyny wczoraj po drodzę zabrały też wrocław...
dzięki za wiadomości,jednak musze czekac cierpliwie bo jak piszesz wyjazdy zaczęły sie
Temat przeniesiony do archwium.
2071-2100 z 2830

»

Pomoc językowa