praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
2131-2160 z 2830
Do Żabka 36:) Ja się wybieram, mam nadzieję że już wkrótce.Jedziesz pierwszy raz?
cisza ,cisza ja sie nie odzywam narazie bo tak:czekam na wiadomość o wyjeździe:)

Ja tylko od koleżanki co juz wczoraj dojechała... dostałam tylko strzałke.... czekam aż mi coś napisze......... ale narazie nic
tak pierwszy raz jadę chciałabym jak najszybciej. Jak tak czekam to denerwuję się tylko.
Dzwoniłam do OHP-u i powiedziano mi że wyjazd na początku marca i z Białej Podl.
ale dokładnej daty nie znam.
żabka denerwujesz się jak my wszyscy chyba:)))

Człowiek by chciał jak najszybciej zacząć zarabiać a tu klaps trzeba czekać:( Ja bym chciała juz w przyszłym tyg. wyjechać :( nie bede pisac ,że już bo to nie mozliwe...

Niech ten Mario szybko napisze...
Ooo to OHP zna takie informacje??? kiedy mniej więcej wyjazd??
Do Marlenabog:) Praca w niemczech na truskawkach jest całkiem inna niż w Hiszpani.Tam możesz zbierać jak Ci się podoba leżąc,siedząc na kolanach.Można było odpocząć zawsze.Byłam to wiem.W Hiszp. jest inaczej,trzeba mieć zdrowy kręgosłup.(na malinach też jest lżej)
ja jadę juz piąty raz i jestem zdziwiona że autobus będzie z Bialej.Zawsze musiałam jechać do Wrocławia...
pani mi powiedziała że z Białej i nie będziemy musieli do Wrocławia tłuc się ale kiedy nie wiem
to super może i ja sie załapię.Bo dojazd do Wroclawi to katastrofa, fatalne połaczenie.
kurcze zawsze sa autokary podstawiane pod wrocław pod sam dworzec pks .czy te inrormacje odnosnie Białej sa na 100% czy cos ulegnie zmianie,zapewne tak;)??/
iwona99 jedziesz przez ohp??czy bezposrednio do swojego szefa??pzdr.
że wyjazd z Białej powiedziała mi pani w OHP
do swojego szefa
To mi napisała znajoma co wczoraj dojechała do Hiszp.

,,Jest burdel,syf w mieszkaniu,mieszkają z facetami i dziećmi, warunki sanitarne okropne, są 40 km od palos,7 maja do miasta i nikt ich tam nie bedzie woził... ale niektóre ponoć maja raj w porównaniu do nich-bo im pisały
aha a na truskawce trzeba wyrobic norme 130 kg
Hejka mnie to wcale nie dziwi,nie ma co sie spodziewac kokosow,ale modlic sie tylko o warunki sanitarne w domu bo nieraz sie zdarza ze sa na dworku.No jesli chcemy zarobic to musimy dac z siebie wszystko :(
Witam

Prawdopodobnie jadę małym busikiem do Palos ok.4 marca. Mogę zabrać jeszcze 4ry osoby. Co do kosztu to zależy z kąt mam zabrać ewentualnych zainteresowanych, ale kształtuje się on w okolicach 750zł. Byłby ktoś zainteresowany? Byłem w Palos 12-16 luty, zawoziłem dziewczyny do pracy w okolice Luceny i dzwoniły do mnie wczoraj że ich szef potrzebuje 6 dziewczyn do pracy. Niestety warunki mieszkaniowe mają średnie :). Ale to oczywiście zależy od podejścia do pracy, życia. Albo jedzie się na wakacje, albo do pracy. W poniedziałek ok.15tej będę miał potwierdzenie wyjazdu.
Jadę z pn-wch części Polski więc mogę zabrać prawie z każdego miejsca kraju.
do iwona99 wiem ze w niemczech jest inaczej bo siostra była ale zeby robic po 14 godz (jak ktos chce zarobic) to tez trzeba miec nie lada zdrowie a trafiały sie tez takie dziewczyny co nic nie robiły bo im sie nie chciało i zadnych konsekwenji z tego nie było, ale przeciez wiekszosc jedzie zarobic a nie na wczasy a co do malin to było nawet ok tylko tez sie robiło po 10-12 godz. Zobacze jak bedzie powinnam dac rade bo rodzice maja duze gospodarstwo i jak zajmowali sie warzywami to w upale czy nie trzeba było cały dzien na polu robic tylko co innego jest u rodziców a co innego bardzo daleko od domku, ale jestem dobrej mysli
Cisza przed burzą na forum???

Kurcze dostałyście już jakieś info od Maria o wyjeździe????

28 Lutego mamy w tu nic....

Ile stopni jest teraz w Huelvie ??? Orientuje się ktoś???
a dlaczego przed burzą?? ;)
mi jeszcze tez nic nie wiadomo co do terminu w sprawie wyjazdu
A szkoda ;(
a dlaczego przed burzą?? ;)
mi jeszcze tez nic nie wiadomo co do terminu w sprawie wyjazdu
A szkoda ;(
Moze sie coś ruszy w przyszłym tygodniu....OBY
a co do pogody to jest ok 15-16 stopni
Ile kasy wziąć ze sobą na początek? Czy w sklepach można płacić kartą maestro?
witam!! kto wyjezdza do hiszpani 3 marca ze szczecina???wyjazd o 16.00

chodzi mi o osoby z okolic wloclawka i torunia..prosze o kontakt:[gg]
ryś32 a gdzie i kiedy spotkanie mieliście? i do jakiefo pracodawcy jedziecie do cory czy do masia cisar?
jade z urzedu pracy torun:wyjazd 3 marca ze szczecina firma prawdopodobnie:Frutas Borja

Carretera Del Rocio (km 32.7. Matalascanas), Almonte, Huelva 21730

ktos juz byl tam?prosze o kontakt:[gg]
Jak ktos jedzie pierwszy raz to powinnien zabrac tyle euro zeby w razie czegos miał za co wrócic do polski.Mozna płacic kartą maestro oczywiscie nie we wszystkich sklepach ale w dużych mozna
te czekanie się robi męczące:((

Żeby nie znać daty ani godziny:(((
Czytałam wpisy z ubiegłego roku. Jak jest z wybieraniem kasy z kąta można to zrobić w Polsce czy trzeba tam?
a no jest męczące ale może po niedzieli coś sie ruszy
Mam taką nadzieję
Temat przeniesiony do archwium.
2131-2160 z 2830

»

Pomoc językowa