praca huelva truskawki 3

Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 2830
Mi moja szefowa nic takiego nie zaproponowała,abym przyjeżdzała na własną rękę,tak więc.Naprawdę jestem w tzw.;kropce".Już sama nie wiem czy mnie tam jeszcze chcą.Przecież autobusy z ;nowymi"wciąż tam dojeżdżają.Pozdrawiam
Pan Czarek Mazur to jeden wielki oszust i mitoman. Potrafi niezły bajer wrzucić na swój temat ale myslę że teraz to jest bez znaczenia. Facet jest skończony, tylko czekać aż mu zaczną koło pióra robić. Dziewczyny jeźdżcie na własną rękę, nie ma co czekać.
To znowu ja,właśnie godzine temu dostałam telefon z Hiszpani że wyjeżdzam we wtorek z Wrocławia o godz17.oo.Autobus z firmy Juventur.Wiem tyle że pan Mazur już z wyjazdami nie ma nic do czynienia.Jego wspołpraca z nimi jest zakończona.Jednym słowem wszystko dobrze sie skończyło.I Wam wszystkim też tego życzę,z całego serca.Dobrej nocy,pozdrawiam.
Witam!

Pani ROXANA - jak to Pani zapłaciła w autobusie 200zł przy 1 wyjeździe?
Jeśli miała Pani podpisany kontrakt, to pracodawca opłacił pani podróż do
Hiszpanii! Proszę o więcej szczegółów.
Spróbuję zainteresować tematem BRUXO media - właśnie dzisiaj dowiedziałem się
ciekawych rzeczy w Urzędzie Skarbowym na temat tej niby "opłaty manipulacyjnej".
Firma BRUXO to ciekawy ewenement - nie jest zarejestrowana jako pośrednik pracy,
raz występuje jako firma przewozowa (tylko, co to za firma przewozowa, która
wypożycza autokary od innej firmy przewozowej - tzn. od Juventuru?).
Jak macie Panie jeszcze coś ciekawego na ten temat, to opisujcie - podam link na
tę stronę - niech się w końcu wyjaśni co to za "firma widmo" to Bruxo.
Serdecznie pozdrawiam!
Witam wszystkie oczekujace na wyjazd widze ze cos zaczyna sie ruszac wsprawie wyjazdów .Roxana czy mozesz napisac ,kto cie poinformował o wyjezdzie czy twój pracodawca czy ktos z firmy .Piszcie jesli do kogos jeszcze dzwonili.
Cześć witam wszystkich,dzwoniła wczoraj do mnie pani z Hiszpani z całej firmy która zajmuje sie wyjazdami do hiszpani na kontrakt.Skąd dokładnie to nie wiem.A dzisiaj z rana dzwoniła szefowa z zapytaniem kiedy mam autobus .A co do tych 200zł w autobusie to cały autobus zapłacil po tyle mam nawet dowód w postaci pokwitowania od firmy BRUXSO.Tak wiec nic nie zmyślam.Moje gg jakby ktoś miał jeszcze jakieś pytanie,chetnie odpowiem;7018590.Powodzenia
Witam!

Właśnie dzwoniła pani mówiąca po polsku z pośrednictwa w Hiszpanii - wyjazdy do korporacji ASAJA zaczynają się we wtorek 06. marca. Firma Bruxo już w tym nie bierze udzału, więc teraz sprawdzimy, czy pan Mazur odda nam pieniądze.
Pani przekazała również wiadomość, że dzwoni po kolei do wszystkich pań w Polsce, które mają podpisane umowy i umawia kolejkę na wyjazd.
To chyba koniec zmartwień dla wszystkich oczekujących.
Serdecznie pozdrawiam !
witam mam na imie łukasz mogli bysmy pogadac na gg
witaj fresówko mozesz przejsc na gg to muj numer 4372306 chce sie dowiedziec cos bo moja zona tam jest
niech ktos mi pomoze moja zona jest w huelvie i niezłe zeczy mi. jezeli ktos tam był to prosze napisac na gg muj numer 4372306
mam pytanko czy jest jakis numer tam w huelvie zeby tanio rozmawiac lub dostep do neta. prosze o odpowiedz muj numer [gg]
Hej! czy wyjechaly juz osoby ktore mialy planowany wyjazd na 25.02? Moj wyjazd zostal odwolany i czekam :( poniewaz biuro ze Świdnicy sie jeszcze nie odezwalo!!!!!!! Dzwonilam do Walbrzycha ale oni z kolei czekaj na dane od pracodawcow :( Chyba nie ma na co liczyc w tym roku!!!!!!!!
Hej! Sa jeszcze osoby ktore nie wyjechaly jeszcze z Polski? Ja czekam caly czas na wyjazd :( Mialam termi juz wyznaczony na 25.02 ale firma bruxo sie nie odezwala!!!!!!! Jestem zalamana!!! Dzwonilam wczoraj do Walbrzycha Firmy Juventur. Firma ta z kolei czeka na dane osobowe ktore ma dostac od pracodawcow. Wiem ze wyjazd do Hiszpani jest dzisiaj z Wroclawia o 17.00 pozdrawiam te osoby ktore wlasnie dzisiaj jada :) Firma Juventur nie zna jeszcze kolejnych terminow wyjazdu :( wiec nie wiem kiedy wyjade :( POZDRAWIAM Z nadzieja ze wyjade czekam na telefon :(
cześć!są jeszcze!ja też jeszcze czekam na wyjazd,nie wiem już co mam robić!czekać dalej,czy może jechać na swój koszt.W tamtym roku o tej porze to ja już zbierałam truskawki, a teraz siedze w domu i czekam i czekam pozdrawiam!
W zeszłym roku z Bruxo wyjechałam dopiero 31 marca,w tym roku moje koleżanki z campo pojechały na własną rękę już w połowie stycznia,tak wymagał szef,ma zwrócić częśc lub całość kosztów przylotu.
Siemka! Ja z kolezanka tez nie wiemy co mamy robic! ale widze ze nie jestesmy same :( Skad jestescie? My czekamy z nadzieja na wyjazd! Na wlasna reke nie ma co jechac bo nie wiadomo czy na miejscu jest tyle pracy aby nas przyjeli a nie ma sensu chodzic od plantacji do plantacji!!!!! Nasza kolezanka wczoraj dojechala i sie dowie kiedy dojedziemy! Na bruxo nie ma co liczyc!!!! :( Teraz firma z Walbrzych sie tym zajmuje! Pozdro!
hej!jestem ze śląskiego,mam kontrakt od ROMUALDA GONZALEZA,ja z koleżanką mieliśmy nawet jechać na własny koszt ale zrezygnowaliśny bo facet z bruxa napisał do mnie że o terminie wyjazdu zostaniemy poinformowane koniec lutego początek marca,tylko ze on jak zwykle zrobił ludzi w jajo!a my dalej czekamy!!bede dziś dzwonić na kampo czy warto jeszcze jechać pozdrawiam mój nr gg 1[tel]
witajcie kochane truskaweczki!Mam ogromna prosbe bo jestem w szoku wlasnie dzisiaj o godz 19.05 dzwinila do mnie Pani z ALGI i pytalaczy chce wyjechac na zbiory?Sama niewiem co ma zrobi bo wyjazd we wtorek o 15.00 ze SZCZECINA!POMOCY!
hej!Jak dzwoniła to jedz, nie czekaj. Ja dziś dzwoniłam do Hiszpani i szef kazał mi przyjeżdzać na swój koszt ,wiec jedziemy z kolezanką w środe i juz nie czekamy, aż ktoś do nas zadzwoni i łaskawie poinformuje kiedy wyjazd.Juz dawno powinnismy to zrobić i jechać! pozdrawiam
Hej! Jak masz okazje to jedz :) Ja z kumpela czekam na tel az w koncu ktos laskawie da nam znac! A na wlasny koszt boimy sie troswzkie jechac chociazby dla tego ze to nasz pierwszy wyjazd no i nie znamy jezyka :( Pozdro!!! Moj nr [gg] Buziaki
Hej! Sa jeszcze osoby ktore czekaja na wyjazd tak jak ja???????????? Buziaczki i pozdrowionka!!!
Hej! Sa jeszcze osoby ktore czekaja na wyjazd tak jak ja???????????? Buziaczki i pozdrowionka!!!
EEEEElllo! Jest moze ktos kto jeszcze nie wyjechal??? POZDROWIONKA
Witaj Justyno ja tez jeszcze nie pojechałam i wydaje mi sie ze juz nie ma co liczyc na wyjazd.Pojechał 1 autobus tydzien temu i dalej cisza nikt nic nie wie.Pozdrawiam
mysle że jeszcze wyjedziecie.Moje 2 koleżanki tez jeszcze nie pojechały a maja kontrakty imienne.Nie chciały jechac wcześniej bo nie ma po co.przeciez przez cały marzec powinny jezdzic autokary, bynajmniej było tak przez ostatnie 4 lata jak ja jezdziłam a teraz widze że w kulki leca wszyscy, straszny bałagan sie zrobił w tej hiszpanii!
Pomocy mija żona chce wrócic do kraju powiedzcie czym najlepiej, najtaniej
I gdzie to załatwic, w urzędzie pracy?
Wszystkich posiadających jakiekolwiek fotki San Bartolome de la Torre proszę o kontakt.
witam wszystkich.wczoraj podpisalam umowe w urzedzie pracy o prace w hiszpani jade tam pierwszy raz i strasznie sie boje powiedzcie mi tak naprawde jak tam jest.mam teraz czekac na telefon kiedy bedzie wyjazd.jestem z war-maz wyjazd z olsztyna ale nic wiecej nie wiem. na umowie mam freshuelva ze reprezentowanym przez jose uila notario.moze ktos sie cos orientuje.mam tez nazwisko rayjmund knapinski ze jest to osoba do kontaktow z pracownikami rolnymi.prosze odezwijcie sie.pozdrawiam
Elo! Ja tez czekam Asiu na wyjazd razem z moja kumpela Karolina :) Tylko my czekamy juz od jakiegos miesiaca :( My jedziemy do Luis Sanchez Cabeza. Tam podobno nie jest zle :) Podam ci moj nr gg to poklikamy 9960235!!! Pozdro dla wszystkich! Buziaczki :)
jeszcze był nabór na truskawki?? mario go przeprowadzał??
Temat przeniesiony do archwium.
991-1020 z 2830

»

Pomoc językowa